ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Εξυπνάδες" για να αποφύγει να πάρει θέση από τον Γαβριήλ Αραμπατζή

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

"Εξυπνάδες" για να αποφύγει να πάρει θέση από τον Γαβριήλ Αραμπατζή


Έναν κατάπτυστο νόμο του  πρώην Κνίτη και νυν υπουργού Εσωτερικών Τάκη  Θεοδωρικάκου , σταλινικής έμπνευσης επικαλείται ο Γαβριήλ Αραμπατζής για να μας αποδείξει για ακόμη μια φορά πως κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση . Μετά την λάθος θέση του στο θέμα του Προφήτη Ηλία, την επίσης λάθος τοποθέτησή του στο θέμα για τις αγορές καταναλωτών, τριτώνει το κακό επικαλούμενος έναν νόμο που αφορά δημοψηφίσματα για εθνικά θέματα και όχι προφανώς για το που θέλουν οι δημότες να γίνει το νεκροταφείο τους.



Λίγος , λαϊκιστής και επικαλούμενος πάντα τις ολέθριες γκάφες υπουργών που πληγώνουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν βοηθάει ούτε προφανώς την παράταξή του , ούτε το κόμμα στο οποίο ανήκει. Πάντως επειδή δημοψήφισμα ετοιμάζει και ο δήμος της Αθήνας (Κώστας Μπακογιάννης) μια χαρά θα γίνονται τα δημοψηφίσματα που δεν αφορούν μείζον εθνικό θέμα. Και τα άλλα για εμάς πρέπει να γίνονται για οποιοδήποτε θέμα αφού άλλωστε ως γνωστόν δεν έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα εάν υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία και μάλιστα με νωπή λαϊκή εντολή.

Άλλωστε το να γίνει νεκροταφείο μέσα στον Υμηττό είναι θέμα της κεντρικής κυβέρνησης που βέβαια θα εκτιμήσει τα συν και τα πλην ενός τέτοιου έργου. Οι δήμαρχοι Αλίμου και Ηλιούπολης απλώς προτείνουν και η κυβέρνηση που θα βάλει και το χρήμα αποφασίζει.

Βέβαια υπάρχουν  λογιών - λογιών κεντροδεξιοί και κυρίως υπάρχουν ακόμα στο κυβερνών κόμμα θιασώτες νομοθετημάτων που παραπέμπουν  σε Σοβιετικού τύπου "δημοκρατίες" . Φυσικά και θα μπορούσε να γίνει ένα δημοψήφισμα συμβουλευτικού χαρακτήρα αλλά θα ήταν χάσιμο χρόνου για μια υπόθεση που πρέπει να τρέξει για το καλό των δημοτών μας που δεν θέλουν να περιμένουν  και να βλέπουν άταφους για εβδομάδες τους οικείους τους.

Ήδη έχουμε αργήσει αφού και οι προηγούμενες διοικήσεις δεν έβλεπαν μακριά και άφησαν το σοβαρό αυτό θέμα χωρίς μόνιμη λύση. 

Περιμένουμε τις απόψεις όλων των παρατάξεων και θεωρώντας βέβαιο πως οι πολλοί θέλουν νέο Κοιμητήριο για την πόλη μας αφού το υπάρχον δεν έχει λόγω έλλειψης χώρου την δυνατότητα να τους εξυπηρετήσει, γελάμε με την ατολμία της διοίκησης αλλά και την γραφικότητα μέρους της αντιπολίτευσης.  Ας πάρει λοιπόν τηλέφωνο ο κ. Αραμπατζής  να ενημερωθεί από το αρμόδιο υπουργείο πως δημοψήφισμα μπορεί να γίνει για το θέμα αυτό αφού δεν είναι ΕΘΝΙΚΟ θέμα το που θα θάψουν οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες τους οικείους τους.

Με χιούμορ η απάντηση του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη που θίγει βέβαια τους περισσότερους κεντροδεξιούς της πόλης μας που θέλουν την δημιουργία του Κοιμητηρίου στο χώρο πλησίον του ΚΥΤ στον Υμηττό. 

Εάν ρωτάει ο κ. Αραμπατζής που το ξέρουμε ; Θα το μάθει και αυτός μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ,αφού ο δήμαρχος θέλει να χάσει χρόνος επικαλούμενος βέβαια το δικαίωμά μας να  εκφέρουμε άποψη για κάτι που αφορά τους περισσότερους εάν όχι όλους τους δημότες.

Αλλά έτσι και αλλιώς είναι γνωστή σε εμάς η "δημοκρατική" συμπεριφορά στελεχών της παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" την ζήσαμε προσωπικά με την αήθη επίθεση από δημοτικό της σύμβουλο που δεχθήκαμε στην κοπή της Βασιλόπιτας - Συνεστίαση της ΔΗΜ. ΤΟ. ΝΔ Ηλιούπολης.

Παράπονο δεν έχουμε βέβαια αφού έχουμε επιλέξει με την αδέσμευτη  δημοσιογραφία που ασκούμε να γινόμαστε στόχος ακραίων φωνών. Και είναι ακραίες γιατί απειλούν πως θα ποινικοποιήσουν την κριτική που είναι ο θεμέλιος λίθος της ακηδεμόνευτης δημοσιογραφίας που ασκούμε επί δεκαετίες.

Για ακόμη μια φορά αποκαλύπτουμε πως η υποκρισία είναι διάχυτη στην πόλη  και ατυχώς για εμάς τους κεντροδεξιούς αγγίζει και δικά μας στελέχη. Γι' αυτό άλλωστε μένουμε μακριά από την διοίκηση του δήμου από το 2010.

Το ό,τι συμφωνούμε με τον δήμαρχο στο να γίνει το Κοιμητήριο στην περιοχή του ΚΥΤ στον Υμηττό μας τιμάει αφού προφανώς και όλοι γνωρίζουν πως προεκλογικά ήμασταν το μόνο ΜΜΕ της πόλης που σας είχαμε προειδοποιήσει πως αυτοί που έρχονταν δεν ήταν σε καμία περίπτωση καλύτεροι από τους προηγούμενους.

Το θέμα είναι πως δεν αντέχουμε προσωπικά εμείς να δούμε ακόμα χειρότερους σε θέσεις ευθύνης.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: