ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κανονικά θα έπρεπε να μένουμε σπίτι αλλά δεν αντέχει η οικονομία μας

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Κανονικά θα έπρεπε να μένουμε σπίτι αλλά δεν αντέχει η οικονομία μας


Επειδή οι Ελληνίδες και οι Έλληνες όπως και άλλοι λαοί περισσότερο από εμάς δεν είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί η άρση των περιοριστικών μέτρων έγινε από την κυβέρνηση μόνο και μόνο για να μην καταρρεύσει η οικονομία μας.



Το γεγονός πως έχουμε 150 νεκρούς και όχι χιλιάδες λέει απλώς πως κερδίσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο. Και αυτός φυσικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες και όπως κάθε πόλεμος θα έχει θύματα και θα αφήσει πίσω του συντρίμμια.

Κάποιοι άφρονες αδιαφορώντας πλήρως για την δική τους ζωή ξεχύθηκαν σε πλατείες και διοργανώνουν υπαίθρια πάρτι. Είναι οι νέοι "αντιστασιακοί" σαν τους αντιμνημονιακούς που μας ανάγκασαν με τις "πλατείες" τους και τα μουντζώματα σε νέα μνημόνια.

Οι στόχοι τους πάντα οι ίδιοι οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι που δεν τους αφήνουν να διαλύσουν την χώρα και να την κάνουν ένα κράτος παρία όπου όλοι μας θα ζούμε χωρίς ενοχλητικές φωνές ΑΛΗΘΕΙΑΣ δημοσιογράφων με τον "ηγέτη" - πατερούλη το σπίτι και δουλειά για όλους και τις ουρές για ένα συσσίτιο μόνιμες.

Οι λάτρεις του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού ζουν ανάμεσα μας απεχθάνονται την Αστική μας Δημοκρατία αλλά ζουν εις βάρος μας απομυζώντας κάθε ΕΛΠΙΔΑ μας να γίνουμε ισχυρό δυτικό κράτος.

Ο νέος εμφύλιος δεν θα αργήσει να ξεσπάσει γιατί πλέον οι περισσότεροι έχουν συνειδητοποιήσει πως η συνύπαρξη και η συναίνεση δεν μπορούν να λειτουργήσουν ανάμεσα σε όσους ιστορικά κράτησαν την χώρα όρθια και όσους μας ανάγκασαν με το χέρι απλωμένο να αναζητάμε κάθε φορά οικονομική βοήθεια από όσους για δεκαετίες δεν ζούσαν ανέμελα αλλά πάλευαν για τον δυτικό μας πολιτισμό.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να αιωρείται ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή και εάν συνεχίσει το επικίνδυνο αυτό άθλημα θα βρεθεί στο κενό.

Μαζί με τα άλλα κράτη παρίες όπου στερούνται βασικές ανθρώπινες ελευθερίες. Άλλωστε και στην δίνη που μπήκαμε μας έριξε ένα κράτος παρίας όπως η Κίνα που ελάχιστα ενδιαφέρεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα , οι πολίτες της ζουν έναν εργασιακό μεσαίωνα για δεκαετίες και ελεύθερος τύπος δεν υπάρχει.

Όσοι ενοχλούνται λοιπόν από τον τύπο θα πρέπει να γνωρίζουν πως χωρίς αυτόν δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ο τύπος από την μεριά του θα πρέπει να γνωρίζει πως κάθε φορά που φιλοξενεί για χάρη πολυφωνίας απόψεις κομμάτων που δεν δέχονται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του τύπου στην ουσία αποπειράται να "αυτοκτονήσει".

Εμείς τέτοιες τάσεις αυτοκτονίας δεν έχουμε θα συνεχίσουμε αφού ο δυτικός μας πολιτισμός μας το επιτρέπει τον πόλεμο μέχρι τελικής ΝΙΚΗΣ εναντίον όλων των κρατών που απειλούν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας.

Εμείς ξεκάθαρα λέμε πως δεν θέλουμε καμία επένδυση από κράτη - παρίες , και πως προφανώς και η τελική ΝΙΚΗ θα έρθει μόνο όταν ανατραπούν οι φασιστικές κυβερνήσεις τους.

Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από ανθρώπους που έχουν για ινδάλματά τους δικτάτορες , δεν πιστεύουμε τις θεωρίες συνωμοσίας και φυσικά σεβόμαστε μόνο τα δόγματα τα οποία ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ατόμου και δεν προσπαθούν να ασκήσουν ΒΙΑ σε όσους δεν τα πιστεύουν.

Ξεκάθαρα λοιπόν σας λέμε πως οι ΝΕΚΡΟΙ και στην χώρα μας θα είναι χιλιάδες εξαιτίας της πανδημίας, πως δεν είναι μια απλή γρίπη, πως η ανοσία της αγέλης που προσπαθούν να κερδίσουν με το άνοιγμα της οικονομίας δεν είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ και δεν επιβεβαιώνεται επιστημονικά.

Άρα όσοι μπορούμε και δεν δουλεύουμε μένουμε σπίτι εάν δεν θέλουμε να νοσήσουμε αφού είναι και ο μοναδικός τρόπος να αποφύγουμε τον covid-19.

Για όλους τους υπόλοιπους που δεν μπορούμε μέτρα προστασίας , και αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.

Βρίστε όσο θέλετε αλλά τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι και ακόμα χειρότερα γιατί προφανώς και οι πολιτικοί έχουν όλα τα δεδομένα τα οποία προφανώς και δεν αποκαλύπτουν γιατί θα δημιουργήσουν ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ σε όλες και όλους μας.

Κανείς καπιταλιστής δεν θα έκλεινε τα μέσα παραγωγής για μια απλή ίωση , ούτε θα τον ένοιαζε να χαθούν μερικές χιλιάδες εργάτες.

Αλλά εδώ μιλάμε πως εάν το πράγμα αφηνόταν θα ξέμεναν και από εργάτες αλλά και από καταναλωτές. Γιατί προφανώς και τις τιμές καθορίζει η ζήτηση.

Κάθε φορά λοιπόν που βλέπετε κάτι ακριβό η μοναδική λύση για να πέσει η τιμή του είναι να μην το αγοράζετε.

Θα δείτε (όταν τα έλεγα πριν χρόνια με κορόϊδευαν) την τιμή του καφέ σε καφετέρια κάτω από 2 ευρώ και όχι πολύ μακριά ...

Ήδη με τα μνημόνια οι τιμές μειώθηκαν αλλά όχι τόσο όσο θα μειωθούν με αυτή την κρίση που είναι παγκόσμια και που εάν εδώ δεν υπήρχαν πολλοί κλέφτες ήδη θα είχατε δει την τιμή της βενζίνης να είναι κάτω από ευρώ!

Εδώ όμως αισχροκερδούμε και έτσι βλέπουμε ακόμα τιμές πάνω από 1,20 το λίτρο και σε επιλεγμένα πρατήρια που δεν θέλουν 100% κέρδος 1,15 .

Λογικά η μείωση του πετρελαίου θα έπρεπε να φέρει μειώσεις στις τιμές μια σειρά προϊόντων αλλά εδώ είπαμε πουλάμε ένα λίτρο ελαιόλαδο πάνω από 4 ευρώ και το θεωρούμε ανώτερο από τον "μαύρο" χρυσό .

Φτάσαμε να πουλάμε τις ντομάτες πάνω από 2 ευρώ και σε λίγο θα τις πετάνε ή θα τις δίνουν στα 0,50 λεπτά .

Ελπίζω η κυβέρνηση να δει το θέμα με τα σχολεία γιατί άδικα θα πλέξουν σε περιπέτειες τους γονείς για μερικά μαθήματα έως την λήξη της σχολικής χρονιάς.

Εμείς βάλαμε έστω και καθυστερημένα ΔΩΡΕΑΝ το κοινωνικό μήνυμα του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ γιατί γίναμε γνώστες στοιχείων που ατυχώς δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε αυτή την στιγμή για να μην δημιουργήσουμε πανικό.

Επειδή όμως δεν είμαστε όπως οι άλλοι και το έχουμε αποδείξει εάν η κυβέρνηση θελήσει να πάει σε εκλογές για να ρίξει και πάλι σε εσάς τις ευθύνες δεν θα χαριστούμε άλλωστε δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.

Δεν είναι δυνατόν η χώρα να είναι έτοιμη να καταρρεύσει οικονομικά και κάποιοι να σας ζητάνε την ψήφο σας για να πράξουν το αυτονόητο. Ελπίζουμε ο πρωθυπουργός να μην ακούσει τις σειρήνες που τον καλούν σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες γιατί το θέμα δεν είναι να βγάλει έναν χρόνο ακόμα στην καρέκλα της Εξουσίας αλλά να οδηγήσει την χώρα μας σε ήρεμα νερά!

Άλλωστε με 15.000 νέους δημοσίους υπαλλήλους μέχρι το φθινόπωρο , τις εκλογές θα τις κέρδιζε αφού οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου επειδή κάποιοι τους είπαν πως θα καταργούσαν τον ΕΝΦΙΑ τον οποίο θα πληρώνουμε για τα επόμενα 50 χρόνια αφού για να βγει αλλιώς ο λογαριασμός θα έπρεπε το κράτος να μάθει να ζει με τα μισά έξοδα από όσα έχει τώρα.

Για όσους ανησυχούν τα έκτακτα βοηθήματα θα δοθούν και τους επόμενους 2 μήνες αφού η χώρα οδεύει προς πρόωρη προσφυγή στις κάλπες . Ήδη η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε χθες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκέπτεται το Παγκράτι.

Βλέπετε το μόνο που θα μπορούσε να ακυρώσει τις εκλογές ήταν ένα νέο κύμα της πανδημίας που δεν αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι. Το φθινόπωρο που θα έρθει θα έχει ήδη εξασφαλιστεί μια νέα τετραετία για την κυβέρνηση της ΝΔ και θα έχει ακυρωθεί και η απλή αναλογική που είναι και ο βασικός στόχος της παρούσας κυβέρνησης.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: