ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και η προσπάθειά τους να μην αναρτούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζεται

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Και η προσπάθειά τους να μην αναρτούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζεται


Οι αναφορές κατά για αναρτήσεις μας στο facebook συνεχίζονται αλλά ο αμερικανικός κολοσσός διατηρεί παρά τις "προκλήσεις" μας την παρουσία του ιστολογίου μας στην πλατφόρμα του .



Καθημερινά εργαζόμενοι στην Ελληνική Εταιρία που διαχειρίζεται για λογαριασμό του το να τηρείται η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία ασχολείται με τα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας , με μόνο θετικό πως μαθαίνουν πράγματα για την πόλη μας .

Αυτή την φορά οι αναφορές γίνονταν ανεξέλεγκτα σε κάθε ανάρτησή μας ακόμα και σε αυτή με το τροχαίο ατύχημα. 

Η διαχειρίστρια ελληνική εταιρία επικαλείται απόρρητο για όσους προσπαθούν να μην ανεβαίνουν αναρτήσεις μας στο διαδίκτυο ανεπιτυχώς και σε αντίθεση με άλλα τοπικά ΜΜΕ που έχουν αποκλειστεί προφανώς από τους ίδιους .

Αυτοί μάλιστα για άλλους λόγους αφού δεν αναρτούν κατά της αριστεράς , δεν απαξιώνουν τους "αγώνες" της , αναρτούν ειδήσεις που στην ουσία θίγουν τα κακώς κείμενα αποφεύγοντας "ακρότητες" και τις δικές μας Ιδεολογικές "αγκυλώσεις" όπως λένε όσοι μας διαβάζουν αλλά διαφωνούν μαζί μας.

Είναι λυπηρό πάντως που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί μέσα ελευθερίας σαν το facebook για να φιμώσει . Όπως εξοργιστικό είναι να συμμετέχουν σε εκλογές ενός δυτικού αστικού κράτους όσοι θέλουν να ανατρέψουν την Δημοκρατία μας .

Την μοναδική που υπάρχει , αφού ως γνωστόν μόνο ο δυτικός κόσμος έχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο υπόλοιπος δυστυχώς την στερείται. Ο κόσμος προφανώς δεν μπορεί να λειτουργήσει αρμονικά ανάμεσα σε κράτη που έχουν δημοκρατία και σε αυτά που έχουν χούντες.

Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε μάταιο να προσπαθούν κάποιοι να μας φιμώσουν ... Άλλωστε και χωρίς την παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα συνεχίσουν να μας διαβάζουν όσοι βλέπουν όχι μόνο αρνητικά αλλά και θετικά στην διαδικτυακή μας παρουσία.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: