ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συμφωνούμε με την πρόταση του συνδημότη μας Δημήτρη Σταματόπουλο και απορώ πως ακόμα υπάρχουν παρατάξεις που θεωρούν πως δικαιούται να μην πάρουν ξεκάθαρη θέση

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Συμφωνούμε με την πρόταση του συνδημότη μας Δημήτρη Σταματόπουλο και απορώ πως ακόμα υπάρχουν παρατάξεις που θεωρούν πως δικαιούται να μην πάρουν ξεκάθαρη θέση



Διαφωνούμε σε πολλά με τον Δημήτρη Σταματόπουλο αλλά προφανώς πιστεύαμε και πιστεύουμε πως είναι ένας ενεργός πολίτης με ΑΠΟΨΗ και μαχητικότητα.



Βγήκε λοιπόν μπροστά και καταδίκασε τα συνθήματα που γράφτηκαν  πάνω στους τοίχους του ναού ενώ κάποιοι άλλοι σιώπησαν . Τον συγχαίρουμε λοιπόν για αυτό επειδή εμείς εμμονές δεν έχουμε με κανέναν, ούτε ποτέ φιμώσαμε τον οποιοδήποτε.


Αναζητείστε αλλού όσους υβρίζουν ιερείς , διακωμωδούν συνδημότες μας και θέλουν να μας κάνουν Βόρεια Κορέα. 

Λέει λοιπόν ο άνθρωπος την δική του άποψη που διαβάζετε παραπάνω και το δημοσιεύουμε γιατί πραγματικά μας συγκίνησε η ομολογία Πίστεως ( Χριστιανός Ορθόδοξος ) που κάποιοι έχουν μόνο στις παλιές τους ταυτότητες.

Εγώ διατηρώ ακόμη την παλιά την οποία οσονούπω θα αναγκαστώ από την κυβέρνηση να αλλάξω και φαντάζομαι πως όλοι θυμάστε τους αγώνες και τα συλλαλητήρια του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου  ο οποίος μας λείπει στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Γιατί προφανώς και με Αρχιεπίσκοπο τον Χριστόδουλο πολλά θα είχαμε αποφύγει ή τουλάχιστον δεν θα πέφταμε αμαχητί και η ΦΩΝΗ της Εκκλησίας θα ήταν ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ και πιο ΔΥΝΑΤΗ  όπως απαιτούν οι περιστάσεις.

Μπράβο λοιπόν στο Δημήτρη Σταματόπουλο  που παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει βάζει σε πολλούς "υγιείς" τα γυαλιά . Και του ζητάμε συγγνώμη για όσες φορές τον στεναχωρήσαμε να ξέρει όχι από πρόθεση αλλά επειδή είχαμε άλλη άποψη και κυρίως δεν γνωρίζαμε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει . Έτσι η παρουσία του σε μια εκδήλωση που ως ΑΜΕΑ έδωσε το παρόν από δική μας άγνοια θεωρήθηκε ως ταύτισή του με συγκεκριμένο χώρο. Κάτι που δεν ισχύει από επιμένει πως δεν θέλει ταμπέλες και δεν είναι με κανένα κόμμα.

Μέχρι τώρα καμία κεντροδεξιά δημοτική παράταξη δεν έχει καταδικάσει τα συνθήματα πάνω στο ναό τους πρόλαβε όλους ο Δημήτρης  Σταματόπουλος , κοινώς τους έπιασε στον "ύπνο" που δεν μπορεί εάν δεν βγάλουν μέσα στην μέρα ανακοίνωση καταδίκης παρά να είναι  εσκεμμένος και να περιμένουν που θα κάτσει η "μπίλια"!

Ας μη ματαιοπονούν ο ναός δεν πρόκειται να γκρεμιστεί, οι ίδιοι όσο εξακολουθούν και συντάσσονται με την κοινή γραμμή που στην ουσία κινείται στην κατεύθυνση του γκρεμίσματος ενός ναού πέφτουν στα μάτια των πιστών.

Στο μόνο που θα μπορούν να ελπίζουν μετά είναι αυτοί να αποδειχθούν λίγοι.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: