ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι άνθρωποι της 34χρονης Ιωάννας μιλούν αποκλειστικά στο δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Οι άνθρωποι της 34χρονης Ιωάννας μιλούν αποκλειστικά στο δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα


Ο πατέρας, ο αδελφός και η θεία της άτυχης κοπέλας που δέχτηκε την επίθεση στην Καλλιθέα, μιλούν στο Κεντρικό Δελτίο του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα
Αποκλειστικό Star
: Ράκος ο πατέρας της 34χρονης Ιωάννας
Να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα ο ένοχος, ζητά η θεία της
Ο πατέρας και η θεία της άτυχης κοπέλας μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από το Λουτρό Αμφιλοχίας, όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της 34χρονης, η οποία δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Όπως είπε ο πατέρας της Ιωάννας, είναι πολύ αγχωμένος τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του. «Δεν μπορώ να καταλάβω. Το κορίτσι δεν είχε προηγούμενα, δεν μας είχε δείξει ότι κάτι τη στεναχωρούσε» είπε ο πατέρας της.

Η θεία της, φανερά συγκινημένη, δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη στην ανιψιά της. «Ποιος της το έκανε αυτό; Όσο και να τη μισούσανε, δεν έπρεπε να κάνουν τέτοιο κακό» είπε ενώ πρόσθεσε πως ο ένοχος πρέπει να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα.

https://www.star.gr/eidiseis/ellada/501648/epithesh-bitrioli-ti-eipan-o-pateras-kai-h-theia-ths-34xronhs

Επίθεση με βιτριόλι: «Έχω αρχίσει και λυγίζω. Δεν μπορώ αυτή την κατάσταση»


Ο αδερφός της μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα. «Σταθερή είναι η κατάσταση. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο» είπε ο αδερφός της 34χρονης, ενώ τόνισε πως η αδερφή του δεν ξέρει ποιος μπορεί να το έχει κάνει. «Έχω αρχίσει και λυγίζω και δεν μπορώ αυτή την κατάσταση» συνέχισε.


https://www.star.gr/eidiseis/ellada/501646/ti-eipe-o-aderfos-ths-iwannas-poy-dexthke-thn-epithesh-me-bitrioli

Δεν υπάρχουν σχόλια: