ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δύναμη του διαδικτύου δεν γνωρίζει σύνορα

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Η δύναμη του διαδικτύου δεν γνωρίζει σύνορα

Το πιο δυνατό ΜΜΕ είναι πλέον το διαδίκτυο και για τον λόγο αυτό αυταρχικά καθεστώτα που ελέγχουν πλήρως τα κλασσικά ΜΜΕ όπως π.χ η τηλεόραση αποκλείουν στους κατοίκους τους την πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού σε αυτά βρίσκεις αναρτήσεις και θέματα που δεν προβάλλονταν ποτέ σε κράτη παρίες όπως π.χ η Βόρεια Κορέα. 



Ο λόγος απλώς με ελεύθερη πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κομμουνισμός και ο φασισμός πέφτει αφού κανείς δεν θέλει να ζει ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και κυρίως σε απόλυτη ένδεια όταν γνωρίζει πως ο παράδεισος βρίσκεται δίπλα του.

Έτσι έπεσαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα ανά την υφήλιο όταν οι λαοί τους πληροφορήθηκαν πως δίπλα τους γίνονταν πάρτι και αυτοί περίμεναν στην ουρά για να πάρουν ένα κιλό ζάχαρη για να περάσουν όλο τον μήνα τους!

Για αυτό και οι Σταλινοφασίστες της πόλης μας έχουν λυσσάξει εδώ και χρόνια για να στοχοποιήσουν μια ΦΩΝΗ που τους τα χώνει ενώ όλα τα άλλα ΜΜΕ της πόλης απλά αναπαράγουν ασχολίαστες τις ανοησίες τους.

Το όφελος των άλλων τοπικών ΜΜΕ είναι προφανώς να μην τα "σπάσουν" με τους αντιδημοκράτες σταλινοφασίστες αλλά στην ουσία με την παραγωγή ανεξέλεγκτα δελτίων τύπου αποδεδειγμένα αντιδημοκρατών καταδικάζουν τα μέσα τους σε πλήρη απαξίωση αφού μέρα με την μέρα η ίδια η ζωή καταρρίπτει τα ΨΕΥΔΗ και και τις ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ που εάν κάποτε επικρατούσαν θα έκαναν και την χώρα μας από κράτους δικαίου σε απόλυτη Σοβιετία.

Βέβαια η χώρα μας παραμένει Σοβιετία αφού δέκα χρόνια μετά το πρώτο μνημόνιο εξακολουθεί και διατηρεί στον προνόμια σε κρατικούς λειτουργούς υπονομεύοντας αρχικώς την εθνική μας οικονομία και φυσικά την εθνική μας ανεξαρτησία αφού όλοι γνωρίζουν πως κανένας "ζητιάνος" δεν μπορεί να έχει εθνική ανεξαρτησία.

Σε 10 χρόνια από σήμερα η δική μας ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση για πλήρη ιδιωτικοποίηση του τομέα της καθαριότητας θα είναι μια πραγματικότητα που δεν θα αμφισβητεί ουδείς.

Άλλωστε σε μια πεντακάθαρη πόλη όποιος θα αναζητάει την παλιά βρωμιά και δυσωδία απλά θα κατατάσσεται στην κατηγορία του γραφικού.

Οι άναρθρες κραυγές όσων υποστηρίζουν πως τα ΜΜΕ της χώρας μας είναι τάχα υπηρέτες του μεγάλου κεφαλαίου προφανώς και καταρρίπτονται από την ίδια την πραγματικότητα που αποδεικνύει πως η πλειοψηφία των ΜΜΕ σε όλες τις κρίσιμες στιγμές είχε την ΣΩΣΤΗ θέση απέναντι στις σειρήνες του λαϊκισμού.

Με τα λάθη και τις παραλείψεις τους τα ΜΜΕ της χώρας μας παραμένουν ελεύθερα και παράγουν ενημέρωση καλύτερης ποιότητας ( για την πλειοψηφία πάντα μιλάμε) έναντι του πληθυσμού και της νοητικής ικανότητας των πολιτών που απευθύνονται.

Γιατί άμα ο άλλος δεν αντιλαμβάνεται πως όσοι του τάζουν μισθούς 2000 και 3000 ευρώ την ώρα που στα κράτη που επικράτησαν οι απόψεις τους ο μισθός είναι μόλις 20 ευρώ τον μήνα , προφανώς και είναι ανόητος.

Ακραίοι είναι όσοι σας παρουσιάζουν σφαγείς του Ελληνισμού ως ήρωες και όχι φυσικά εμείς που σας λέμε εδώ και 7 χρόνια μονίμως αλήθειες.

Επειδή επί ματαίω προσπαθούν με αναφορές τους στο facebook να σταματήσουν τις αναρτήσεις μας σε αυτό να τους τονίσουμε πως είναι αδύνατον να μας πολεμήσουν με τα δικά μας όπλα!

Γιατί αυτή την στιγμή το facebook είναι μια πλατφόρμα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που απειλεί όλες τις τυραννίες του πλανήτη.. Επειδή λοιπόν το δικό μας ιστολόγιο δεν απειλεί προφανώς αλλά ενισχύει την δημοκρατία δυτικού τύπου ως την μοναδική μορφή δημοκρατίας παγκοσμίως ας μην ασχολούνται με την φίμωσή μας. Άλλωστε ήδη έχουν φιμώσει δύο ΜΜΕ της πόλης για μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας της κακής χρήσης που κάνει η εταιρία που διαχειρίζεται στην Ελλάδα το θέμα του ελέγχου αναρτήσεων στο facebook που παραβιάζουν την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για ένα σωρό ζητήματα.

Τα δύο τοπικά ΜΜΕ δεν παραβιάζουν τίποτα και καλούμε την εταιρία διαχείρισης να αφήσει τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ αυτών να συνεχίσουν να αναρτούν στο facebook.

Βέβαια καλούμε για ακόμη μια φορά τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης να προβάλλουν δελτία τύπου παρατάξεων που αποδεδειγμένα θέλουν να ανατρέψουν την αστική μας δημοκρατία.

Η ανεκτικότητα στο ΦΑΣΙΣΜΟ τους προφανώς είναι για εμάς λόγος να στεκόμαστε απέναντί τους. Γιατί το να κάνει π.χ ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαθήματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στον Γιώργο Χατζηδάκη ε εντάξει πάει πολύ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: