ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι Rebels 9 θα κάνουν όπως πάντα το καθήκον τους θα αγαπάνε και θα υπηρετούν την Ιδέα που για αυτούς αποτελεί ο ΓΣΗ

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Οι Rebels 9 θα κάνουν όπως πάντα το καθήκον τους θα αγαπάνε και θα υπηρετούν την Ιδέα που για αυτούς αποτελεί ο ΓΣΗ


Με χιόνια και βροχές  και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα είναι και κάποιοι που δεν χαμπαριάζουν και δίνουν από το υστέρημά τους για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.


Οι Rebels 9 οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας καλούνται ( το κάνουν πάντα έτσι και αλλιώς) να στηρίξουν την νέα διοίκηση στο ποδόσφαιρο. 'Έφηβοι αλλά  και μεγαλύτεροι αφήνουν τα πάντα για να τραγουδούν και να μαγεύουν με την Αγάπη τους για τον σύλλογο όλους όσους βρεθήκαμε έστω και μια φορά στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε αγώνα του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ και όχι μόνο.

Δικαιωματικά για την ΠΙΣΤΗ τους σε κάτι που για αυτούς δεν είναι απλώς  μια ομάδα αλλά η ίδια τους η ζωή ζητάμε ευνοϊκή μεταχείριση για αυτούς από τους διοικούντες τον σύλλογο.

Οι ίδιοι δεν την ζητάνε γιατί έμαθαν να είναι "στρατιώτες" και να δίνουν την "μάχη" κάθε φορά που η ομάδα μας τους είχε ανάγκη. Κατανοούν από μικροί πως σε αυτή την ζωή ευτυχώς ή δυστυχώς χρειάζεται εκτός από Αγάπη για κάτι και ο κατάλληλος δρόμος για να το πετύχεις.

Δεν είμαι  "κομμάτι" τους γιατί προφανώς και η δική μου "τρέλα" είναι  πρωτίστως η δημοσιογραφία , ενώ  η δική τους πανέμορφη είναι να βοηθάνε την ομάδα να ανέβει όλο και πιο ψηλά.

Ακούγεται κυνική η δική μου "τρέλα" απέναντι στην δική τους αλλά εμείς εδώ δεν ήρθαμε για να το παίξουμε ούτε "Άγιοι" , ούτε προφανώς υπεράνω επιτυχιών και τίτλων. Άλλωστε τις ομάδες τις αναδεικνύουν οι τίτλοι γιατί καλός ο φανατισμός αλλά η αλήθεια καλύτερη.

Έξυπνοι είναι θα καταλάβουν εάν θέλουν πως και η κριτική περιέχει Αγάπη γιατί προφανώς και δεν ασχολείσαι να κριτικάρεις κάτι που σου είναι παντελώς αδιάφορο.

Θεωρώ πως τους έχω ενοχλήσει, αφού ουδείς θέλει να του "θολώνεις" κάτι που θεωρεί ως Ιδέα.

Ανεξάρτητα λοιπόν εάν έχουν θετική ή αρνητική άποψη για μένα ή το ιστολόγιό μου θεωρώ πως κάθε σοβαρός επενδυτής πρέπει να φροντίζει και να μεριμνά για τα μέλη της οικογένειάς του.

Και εδώ έχουμε να κάνουμε με πιστά μέλη που δεν αλλάζουν φανέλα , δεν είναι επαγγελματίες και χαίρονται με την κάθε ΝΙΚΗ της ομάδας μας, ενώ στεναχωριούνται με κάθε αποτυχία της.

Το ό,τι δεν είναι επαγγελματίες στην δική τους περίπτωση είναι θετικό . Στους διοικούντες όμως οι ερασιτεχνισμοί κοστίζουν στην ομάδα.

Σε αυτά τα παιδιά που στεναχωρήθηκαν φέτος από την αποτυχία μας να ανέβουμε κατηγορία αξίζει φυσικά να τους προσφέρουμε όσα και οι μεγάλοι σύλλογοι στους οργανωμένους οπαδούς τους. 

Φθηνές κάρτες διαρκείας, με το Rebels 9 τυπωμένο που για αυτούς δεν είναι μία ακόμα θύρα γηπέδου αλλά η ίδια τους η ζωή .

Μου είναι άσχημο να βλέπω οπαδούς διαφορετικών ομάδων της ίδιας πόλης να είναι σε αντιπαλότητα , κατανοώ πως στην εφηβεία μας όλοι έχουμε αυξημένες ορμόνες και πολύ θυμό για άσχετα πράγματα που δεν αφορούν αποκλειστικά το ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχουν να χωρίσουν κάτι με συμμαθητές τους που έχουν άλλη "τρέλα".

Μεγαλώνοντας θα καταλάβουν πως μαγκιά είναι αυτό που κάνουν τραγουδώντας και χορεύοντας στην κερκίδα και μικρότητα η ΒΙΑ ανάμεσα σε νέους ανθρώπους που τους ΕΝΩΝΕΙ η κοινή διαβίωση στην ίδια  πόλη και φυσικά ένα κοινό και δύσκολο δυστυχώς  μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως οι οργανωμένοι αποτελούν κεφάλαιο για κάθε σύλλογο που θέλει να πρωταγωνιστήσει και η συνεργασία τους με τη διοίκηση θα πρέπει να είναι άψογη.

Άλλωστε οι μεγάλες ομάδες είναι καταδικασμένες να έχουν ένθερμους οπαδούς, και ο ΓΣΗ έχει την τύχη να διαθέτει κάποια παιδιά που  ξέρουν , βλέπουν , κρίνουν και για το καλό της ομάδας συντάσσονται στο πλευρό της εκάστοτε διοίκησης.  Δεν πάνε αυτοί  το "καράβι" αλλά δίνουν ρυθμό και κουράγιο  στη διοίκηση να προχωρήσει υλοποιώντας το κοινό όραμά τους.

Εάν δεν είναι κοινό υπάρχει πρόβλημα και για τον λόγο αυτό βλέπουμε και σε μεγάλους συλλόγους πως όταν υπάρχει διάσταση απόψεων οργανωμένων και διοίκησης το "καράβι" πλέει σε "αχαρτογράφητα" νερά.

Άλλωστε οι διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται ενώ αυτοί παραμένουν "αιώνια" έφηβοι και μας υπενθυμίζουν τα δικά μας χρόνια της "αθωότητας" , που προφανώς θα είχαν χαθεί τελείως  εάν δεν ακούγαμε και την δική τους ΦΩΝΗ.

Ευτυχώς ακούμε ακόμα κάθε καλόπιστη ή και κακόπιστη κριτική και διορθώνουμε αποκαθιστώντας άμεσα όσους αδικούμε με την πένα ή για να ακριβολογώ με το πληκτρολόγιό μας . 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: