ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέα σελίδα για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣΗ με νέο ΔΣ που σέβεται την Ιστορία του συλλόγου - Άνθρωποι του δώσε και όχι του πάρε ήρθαν για να δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων μας

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Νέα σελίδα για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣΗ με νέο ΔΣ που σέβεται την Ιστορία του συλλόγου - Άνθρωποι του δώσε και όχι του πάρε ήρθαν για να δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων μας


Τελικά την πατήσαμε χθες και θεωρήσαμε πως  η αγαπημένη μας ομάδα άλλαξε απλώς σουβλατζή ,αλλά τελικά κάναμε λάθος γιατί η ομάδα αλλάζει πλέον επίπεδο! 



Και φυσικά πίσω από όσους ήρθαν να "ξεβαλτώσουν" την ομάδα μας δεν βρίσκονται οι τζάμπα μάγκες και τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα αλλά συνδημότες μας που ταυτίστηκαν με την Ιστορία του συλλόγου όταν κάποιοι ευνοημένοι απαξίωναν τον μοναδικό πρόεδρο της ομάδας που την οδήγησε στη Β' Εθνική κατηγορία ,και καταφανέστατα ζημιωμένο από την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και φυσικά μιλάμε  για τον Γιώργο Τσακογιάννη. 

Γιατί το ποδόσφαιρο αποτελεί μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Μια κοινωνία που δεν είναι αγγελικά πλασμένη και που η αγάπη για την ομάδα μας δεν αρκεί εάν παράλληλα δεν βάλουμε το χέρι στην τσέπη ή δεν αξιοποιήσουμε την εξυπνάδα μας για να βοηθήσουμε την ομάδα που αγαπάμε. Όταν κάνεις και τα δύο η άνοδος σε μεγαλύτερη κατηγορία είναι δεδομένη.

Και αυτοί ούτε έξυπνοι ήταν , ούτε φυσικά επένδυσαν τα ποσά που απαιτούνταν  για να ανέβει ένα ποδοσφαιρικό σωματείο κατηγορία. Πήγαν τάχα με "τσαμπουκά" αλλά προς λάθος κατεύθυνση αφού χώρισαν και δεν ένωσαν όλους όσους διαχρονικά βοήθησαν αυτή την ομάδα.

"Αγιογραφίες" δεν κάνουμε σε αυτό το ιστολόγιο αλλά δεν μπορούμε να μην βλέπουμε την αλήθεια και να επευφημούμε μια διοίκηση δύο ετών που το μοναδικό της "επίτευγμα" ήταν να γίνουμε αρνητικό πρωτοσέλιδο σε όλο τον αθλητικό τύπο ,με την γνωστή πλέον σε όλους μας ιστορία με τα εισιτήρια.

Γιατί ο Θεός δεν πληρώνει πουθενά αγαπητά μέλη  της πρώην διοίκησης του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ  ούτε φυσικά είναι με το μέρος όσων με ασέβεια τον  επικαλούνται για να δικαιολογήσουν την δική τους ανικανότητα και τσιγκουνιά ,βλέποντας  παντού αόρατους εχθρούς και το χειρότερο προσπαθώντας  να παραποιήσουν την Ιστορία της ομάδας μας.

Και αυτή προφανώς λέει όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ. Δύο χρόνια δεν κατάφεραν να ανεβάσουν την δημοφιλή μας ομάδα, ενώ ταυτόχρονα έριξαν το επίπεδό της όταν έτρεχαν να μαζέψουν πεντάευρα από δημοσιογράφους και παρατηρητές που πήγαν στο γήπεδο για να κάνουν απλώς την δουλειά τους.

Αυτοί ήταν και θα παραμείνουν όσο και εάν διαφημίζουν σε ανυπόληπτα τοπικά ΜΜΕ την τάχα ικανότητά τους , διχάζοντας τους φιλάθλους μας και στρέφοντάς τους και εναντίον μας.

Λες και εμείς φταίμε για τις δικές τους λάθος επιλογές, λες και έπρεπε να μείνουμε "τυφλοί"στην αθλιότητα να ζητάς χρήματα από έναν δημοσιογράφο και έναν παρατηρητή που πάει στο γήπεδο απλώς για να κάνει την δουλειά του.

Τα νέα ονόματα που συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ χωρίς να θέλουν να συνεχίσουν τον διχασμό και προφανώς θέλοντας να μας ενημερώσουν ,μας ανέλυσαν το νέο τους πλάνο για τον σχεδιασμό της ομάδας.

Αφήνοντας λοιπόν πίσω τα κραυγαλέα λάθη των δύο τελευταίων ετών εμείς πιστέψαμε την ειλικρίνεια τους αφού από χθες είχαμε γράψει πως κάποια μέλη του νέου Δ.Σ του ποδοσφαιρικού τμήματος του  συλλόγου, μας δημιούργησαν θετική αίσθηση αλλά φοβηθήκαμε μην τυχόν και αλλάξαμε απλώς σουβλατζίδικο και όχι επίπεδο . Γράψαμε λοιπόν χωρίς να γνωρίζουμε πως οι νοοτροπίες του παρελθόντος έμειναν εκεί για να μας θυμίζουν τι δεν πρέπει να συμβεί ξανά στο μέλλον.

Όσα θα ακολουθήσουν με μεταγραφές προπονητή και παιχτών , αλλά και με ουσιαστικά μέτρα για να γεμίσει και πάλι η κερκίδα της αγαπημένης μας ομάδας θα πείσει και εσάς πως η ομάδα μας ετοιμάζεται να μπει και πάλι στα μεγάλα "σαλόνια". 

Εκεί που ήταν και έπεσε όχι αγωνιστικά αλλά μετά από τις γνωστές αποφάσεις που τάχα "καθάρισαν" το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά οι πολλοί έχουν καταλάβει πως αυτό προφανώς δεν συνέβη και η δική μας ομάδα πλήρωσε βαρύ τίμημα για "εγκλήματα" όπου ουδείς άλλος τιμωρήθηκε. Αλλά αυτά πλέον είναι παρελθόν , όλοι ξέρουν πως δεν μπορεί ο τελευταίος τροχός να είναι το πρόβλημα απλώς το εξιλαστήριο θύμα μιας σκευωρίας.

Όλοι βλέπουμε πόσο "καθαρό" είναι το ποδόσφαιρο στην μετά "παράγκα" εποχή και πως κατέκτησε το πρωτάθλημα ο τάχα αδικημένος ΠΑΟΚ του "Άγιου" Ιβάν Σαββίδη. Αυτά για αυτούς που βλέπουν κοντόφθαλμα και παραμυθιάζονται από τους κατά καιρούς "εξυγιαντές" και "σωτήρες" του ποδοσφαίρου μας.

Η Ηλιούπολη λοιπόν θα μπει από την "κύρια είσοδο" και πάλι εκεί που ανήκει και όχι με ανούσιους ψευτοτσαμπουκάδες που κάνουν μόνο οι ΤΖΑΜΠΑ μάγκες ,αλλά με τους original . Τους αυθεντικούς που θα σου πουν στα ίσα και όχι πίσω από την πλάτη σου τι τους ενοχλεί σε σένα, που ταλαιπωρήθηκαν και αποδεδειγμένα πλήρωσαν και αμαρτίες για τις οποίες δεν έφταιγαν ,αλλά  είχαν τον ανδρισμό να πάρουν ΟΛΗ την ευθύνη.

Γιατί προφανώς και εμείς είμαστε με  αυτούς που αναλαμβάνουν τις ευθύνες ,γιατί ο σύλλογος έχει συνέχεια και Ιστορία και δεν μπορείς να το παίζεις τάχα πιο ευαίσθητος για να αποφύγεις το αυτονόητο.

Ποιο είναι αυτό; Μα πως ο χορηγός είναι για να πληρώνει και να δημιουργεί παράλληλα τις συνθήκες για μια υγιή επιχείρηση που δεν θα έχει ανάγκη τα  πέντε ευρώ όποιου δικαιολογημένα ή μη δεν συμπαθεί τον σύλλογό μας.

Μπορεί να μην μας γουστάρει βρε αδελφέ επειδή είμαστε Ηλιουπολίτες αλλά εμείς πρέπει να τον πείσουμε πως δεν διαφέρουμε και σίγουρα δεν είμαστε χειρότεροι από τους δήθεν "Άγιους" και παράγοντες των άλλων ομάδων που κάνουν και αυτοί τα πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Το νέο Δ.Σ που εγγυάται την μετάβαση σε τροχιά ανόδου αποτελείται από τους: 

Χάλκο Νικόλαο

Μπενά Γιώργο

Στεφανή Άρη

Βλάχο Δημήτρη

Ιωσηφέλλη Γρηγόρη

Θεοδωράκη Φώτη

Κοντογιάννη Γιώργο



Σε αυτούς πλέον όλοι εμείς οι φίλαθλοι της ομάδας ακουμπάμε τις προσδοκίες μας για άνοδο τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν που αρχίζει το φθινόπωρο. Τις δικές μας συμπάθειες δεν έχει νόημα καν να τις αναφέρουμε σε αυτό το κείμενο . Άλλωστε εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με πολιτικές πεποιθήσεις και δεν θέλουμε να τους "στιγματίσουμε" στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν. . 

Και αυτό είναι να ξαναφέρουν την ομάδα μας στα "σαλόνια" αποδεχόμενοι το αυτονόητο πως η ομάδα έχει συνέχεια , γκρεμίζοντας ό,τι μας απαξίωσε και κρατώντας και το όποιο καλό έγινε. 

Αφού λοιπόν καλέσουμε και τους όλους όσους αγαπούν την ομάδα μας  να αφήσουν τον διχασμό και το κυνηγητό δημοσιογράφων που ακόμα και εάν δεν κάνουν αντικειμενικά την δουλειά τους δεν είναι εμπόδιο για κανέναν σοβαρό επενδυτή ,ευχόμαστε ΟΛΟΙ μαζί ακόμα και αυτοί που διαφήμιζαν διαδικτυακά πως τάχα εμείς θέλουμε σφαλιάρες! να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα. 

Αυτή την φορά είμαστε βέβαιοι πως η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο, σταματάμε τα λόγια και δίνουμε ραντεβού στο γήπεδο όπου κάθε Ηλιουπολίτισσα και Ηλιουπολίτης θα μπορεί να δει και να κρίνει πως αποτελούν παρελθόν πρακτικές που ζημίωσαν τον σύλλογο και τον κράτησαν στάσιμο τα τελευταία δύο χρόνια.

Θεωρώ βάσιμα πως έρχονται καλύτερες μέρες και αφήνω στη μιζέρια τους όσους θέλησαν να μικρύνουν την ομάδα μας υπερεκτιμώντας τις δικές τους μικρές δυνατότητες αλλά κυρίως τον "τζάμπα μάγκα" χαρακτήρα τους που δεν πουλάει σε μια κοινωνία που έχει εδώ και πολύ καιρό βαρεθεί τους ΤΖΑΜΠΑ μάγκες με τις πλάτες άλλων! 

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: