ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αήθης επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣΗ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Αήθης επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣΗ


Οι οπαδοί του Σταλινισμού στην πόλη μας που ατυχώς εκπροσωπούν ακόμα ένα 9% των δημοτών μας βάλουν κατά του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΓΣΗ.



Στο δόγμα του απόλυτου κρατισμού και των οδηγιών του "πατερούλη" άρχισαν πάλι την λάσπη εναντίον όσων ήρθαν για να προσφέρουν και όχι να πάρουν.

Βλέπουν "φαντάσματα" και επιχειρούν να απαξιώσουν την νέα προσπάθεια επειδή δεν αντιλαμβάνονται πως σε Αστικές Δημοκρατίες δεν υπάρχουν λαϊκά δικαστήρια και η στοχοποίηση ατυχώς για αυτούς είναι ποινικό αδίκημα.

Φαντάζομαι πως αδυνατούν να κατανοήσουν τα αυτονόητα και προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις για το ποιο ιστορικό σωματείο της πόλης.

Θέλουν την αγαπημένη μας ομάδα Σοβιετία , μη ανταγωνιστική , με παίχτες και διοίκηση αδιάφορες για την προαγωγή του αθλητισμού και του πολιτισμού λέξεις άγνωστες άλλωστε σε όσους είχαν την ατυχία να ζήσουν τους κομμουνιστικούς "παραδείσους" τους.

Δεν ξέρουμε ένα οι ίδιοι επιθυμούν να γίνουν ιδιοκτήτες ομάδας αλλά προφανώς εμείς θα τους ενισχύαμε οικονομικά εάν δεν ξέραμε πόσο ανίκανοι και τεμπέληδες είναι στο να παράξουν οτιδήποτε.

Μια μια ανακοίνωση που φυσικά δείχνει πως δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει ιδιωτική πρωτοβουλία και κυρίως ποια η συνεισφορά της σε ό,τι έχει πετύχει η χώρα μας στον αθλητισμό προσπαθούν να θολώσουν την εικόνα του πιο ιστορικού σωματείου της πόλης αναμοχλεύοντας παλιά δημοσιεύματα του Αστικού τύπου (θεωρούσαμε πως διάβαζαν μόνο την "αλήθεια" του Ριζοσπάστη) τα οποία έχουν κριθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο λόγος απλός θέλουν να σέρνεται η ομάδα μας , να μην έχει προοπτική και τα "φυτώρια" που έχει να μην παράγουν το σπουδαίο έργο που κάνουν.

Γιατί προφανώς και ο δυτικός κόσμος έβγαλε Ρονάλντο , Μέσι ,και ένα σωρό άλλους ποδοσφαιριστές που προσελκύουν κόσμο στα γήπεδα και όχι φυσικά κράτη παρίες όπως αυτά που υποστηρίζουν και που το μόνο που έχουν να δώσουν στον σύγχρονο κόσμο είναι δικτάτορες τύπου Κιμ Γιούνγκ!

Μας πείραξε πολύ η ανακοίνωσή τους που μας έστειλαν φίλαθλοι της ομάδας μας και νιώθουμε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε ΔΗΜΟΣΙΩΣ την προσπάθειά τους να απαξιώσουν τον σύλλογο τον οποίο αγαπάμε.

Προφανώς η προηγούμενη διοίκηση ήταν στα μέτρα τους αφού εφάρμοζε "κομμουνιστικές" μεθόδους εναντίον της ελεύθερης πρόσβασης των λειτουργών του τύπου στο γήπεδο της πόλης.

Ίσως είχαν χαρεί μάλιστα τα ορφανά του Στάλιν με την κατάπτυστη ανακοίνωση της προηγούμενης διοίκησης "Και ο Θεός πληρώνει στο γήπεδο της Ηλιούπολης" αφού για αυτούς δεν υπάρχει τίποτα άλλο ανώτερο από τον "πατερούλη" τους που κατέσφαξε εκατομμύρια ανθρώπους για να επιβάλλει την τυραννία τους.

Συνιστούμε στα ορφανά του Στάλιν της πόλης εάν έχουν οποιοδήποτε στοιχείο για τα παραμύθια που πουλάνε στην κατάπτυστη ανακοίνωσή τους (ονομαστικά μάλιστα για κάποιους) να καταφύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη ή και στην Ευρωπαϊκή εάν και δεν πιστεύουν σε κανένα θεσμό του δυτικού κόσμου.

Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν την αήθη αυτή επίθεση στον ποδοσφαιρικό ΓΣΗ , θεωρούμε πως οι θιγόμενοι θα καταφύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη και προφανώς καλούμε τα τοπικά ΜΜΕ να πάρουν θέση γιατί οι τύποι είναι επικίνδυνοι για την Δημοκρατία μας.

Στοχοποιούν όποιον δεν πιστεύει στις ανεφάρμοστες Ιδέες τους και κυρίως επιχειρούν να δηλητηριάσουν την νεολαία της πόλης μας που πρέπει να είναι υπερήφανοι για την συμμετοχή της σε όλα τα τμήματα του ΓΣΗ , αλλά και των άλλων ιδιωτικών σωματείων της πόλης μας.

Οι φίλαθλοι των ομάδων της πόλης μας δεν πρέπει να ανησυχούν καθόλου από ανακοινώσεις που στερούνται σοβαρότητας , που κάνουν "ρεπορτάζ" παραθέτοντας παλιές υποθέσεις για τις οποίες έχει αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη και κυρίως δημιουργώντας την καταστροφική αντίληψη στους πολλούς πως μόνο το Κράτος "πατερούλης" μπορεί να εγγυηθεί την "ηθική" σε αυτή την κοινωνία.

Μα για ποια ηθική μιλάνε ; Για τα κονσερβοκούτια ή για καθεστώτα όπως της Βόρειας Κορέας όπου τώρα θα ήμασταν ήδη νεκροί επειδή αμφισβητήσαμε τον μεγάλο "ηγέτη" δικτάτορα που έχει τον λαό του να πεινάει;

Με εμάς έστω και εάν δεν έχουμε στήριξη από κανένα άλλο τοπικό ΜΜΕ ή δημοτική παράταξη έχουν βρει το μπελά τους. Θα το αντιλαμβάνονται κάθε χρονιά που θα περνάει και θα το βλέπουν στα ποσοστά τους στις εκλογές.

Θεωρούμε ντροπή άλλωστε πως υπάρχει ένα 9% των δημοτών μας που πιστεύει ακόμα στον μεγαλύτερο φασισμό που γνώρισε ο πλανήτης και αυτός δεν είναι άλλος από τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.

Η "ηθική" των κομμουνιστών δεν βλέπει τα εγκλήματα που έχουν συντελέσει στη χώρα μας και αλλού , παλεύει ακόμα να ξεριζώσει Αρχές και Αξίες του δυτικού κόσμου. Και όπου επικράτησε έφερε ΠΕΙΝΑ - ΦΤΩΧΕΙΑ και ΔΥΣΤΥΧΙΑ. 

Ο Θεός να τους βοηθήσει να καταλάβουν τα εγκλήματά τους αλλά προφανώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί σε ανθρώπους που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

Καμία ΝΥΧΤΑ δεν ήρθε στην ομάδα μας . Μαύρα μεσάνυχτα έχουν αυτοί ή όποιοι τους παραπληροφορούν πράγμα πολύ εύκολο άλλωστε γιατί αρέσκονται στο να υιοθετούν όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν.

Από αυτούς δεν περιμένουμε και πολλά πράγματα αφού βλέπουν παντού "φαντάσματα" και προσπαθούν να αναστήσουν Ιδέες που οδήγησαν σε μεγάλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Οι άλλες παρατάξεις όμως γιατί σιωπούν; Θεωρούν πως οι αστήρικτες αιτιάσεις τους έχουν βάση;

ΥΓ: Η νεολαία τους είναι τόσο "ψεκασμένη" που θεωρεί πως ο καπιταλισμός είναι ιός! και όχι ο θανατηφόρος κινεζικός ιός που μας "πετσόκοψε" επειδή το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας αμέλησε για την Υγεία όλων μας. Αλλά εντάξει αρκετά ασχοληθήκαμε με τα εγκλήματά τους το θέμα είναι πως είμαστε απελπιστικά μόνοι ως μέσο σε αυτή την πόλη . Ευτυχώς σε άλλες τα τοπικά ΜΜΕ είναι περισσότερο δημοκρατικά και τους "ξεβρακώνουν" .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: