ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άνοιξαν σήμερα οι επιχειρήσεις εστίασης και στην πόλη μας

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Άνοιξαν σήμερα οι επιχειρήσεις εστίασης και στην πόλη μας


Χαμόγελα μετά από την αναγκαστική παύση της λειτουργίας τους για εκατοντάδες επιχειρήσεις εστίασης της πόλης μας. Ανοίγουν σήμερα λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζει η ΠΝΠ που επανεκκινεί  την πραγματική οικονομία της χώρας μας.


Με μείωση ΦΠΑ και με άλλα ευεργετικά νομοθετήματα οι επιχειρηματίες της πόλης προσδοκούν να ξεπεράσουν μια κρίση που τους έπληξε σε μεγάλο βαθμό.

Βέβαια οι επόμενες μέρες θα δείξουν εάν θα πετύχει το εγχείρημα και κατά πόσο έχει επηρεάσει την κατανάλωση το κακό που μας βρήκε. Το οποίο είναι ο κινεζικός θανατηφόρος ιός που έχει αφήσει πίσω του μέχρι τώρα πάνω από 346.000 θύματα παγκοσμίως.

Άλλωστε η αύξηση της κατανάλωσης προϋποθέτει γεμάτα πορτοφόλια και μείωση της ανεργίας κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε πως θα παλέψει η κυβέρνηση. Η πρωτόγνωρη κρίση που περιγράφεται αναλυτικά σε οικονομικά site φυσικά και δεν θα αναλυθεί σε ένα κείμενο που είναι απλώς το καλωσόρισμα στα μαγαζιά εστίασης της πόλης που μας είχαν λείψει.

Από την πλευρά μας θεωρούμε αναγκαίο να τονίσουμε πως οι επιχειρήσεις είναι βιώσιμες όταν δεν δημιουργούν χρέη και για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται καταναλωτές.

Όλοι εμείς λοιπόν οι καταναλωτές επιλέγουμε με γνώμονα το ατομικό μας συμφέρον την στήριξή μας σε επαγγελματίες που μας σέβονται.

Καλές δουλειές λοιπόν σε όλους, και εμείς θα επιλέξουμε όπως πάντα να στηρίζουμε όσους σέβονται τον πελάτη ακόμα και εάν δεν έχει δίκιο!

Γιατί προφανώς και ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο για εμάς, και χρειάζεται γερό στομάχι για να επιχειρείς σε μια κοινωνία που έχει υποστεί τεράστιες οικονομικές απώλειες τα τελευταία 10 χρόνια.

Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την κακή εικόνα της ελληνικής οικονομίας ,αφού προφανώς και η κατάρρευσή της θα μας επηρεάσει όλους.

ΥΓ: Η φωτογραφία από το καφέ του Βασίλη Κουβελέτσου απέναντι από το γηπεδάκι μπάσκετ του Χαραυγιακού , κάτω ακριβώς από την πλατεία Άγγελου Σικελιανού . Στην οδό Λαγκαδίων , το καφέ "Η Συνάντηση"  μια οικογενειακή επιχείρηση που πέρασε από πατέρα σε γιο και συνεχίζει επειδή όλοι εκτιμούν τις προσιτές τιμές και το άψογο σέρβις.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: