ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η επετειακή ανάρτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω" Γαβριήλ Αραμπατζή

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Η επετειακή ανάρτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω" Γαβριήλ Αραμπατζή



Την απελευθέρωση της Θράκης και την ενσωμάτωσή της με την Ελλάδα θυμήθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω" Γαβριήλ Αραμπατζής τιμώντας με την παραπάνω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την σημερινή επέτειο.



100 χρόνια ΕΛΕΥΘΕΡΗ Θράκη συμπληρώνονται λοιπόν σήμερα και θα περιμέναμε και από άλλους επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων να επιδείξουν ανάλογη ευαισθησία.

Και μπορεί να πουν πολλοί πως ο πατριωτισμός είναι μέσα μας αλλά δυστυχώς θα διαφωνήσουμε γιατί ο κομμουνισμός τους βγαίνει συχνά -πυκνά όπως και τα στεφάνια που καταθέτουν σε μη ήρωες είναι ντάνες πλέον.

Γι' αυτό και εμείς παρά τις διαφωνίες μας με τον Γαβριήλ Αραμπατζή δεν κλείσαμε τα μάτια αναπαράγουμε την ανάρτησή του ( θα την διαδώσουμε κιόλας) και θα παρακαλούσαμε από όσους διεκδικούν δεξιές ή ακόμα και πιο ...δεξιές ψήφους έστω για το θεαθήναι να αναρτούν τέτοια θέματα.

Γιατί επί της ουσίας όλοι τιμάνε τους ανύπαρκτους ήρωες της Αριστεράς αλλά όχι τους υπαρκτούς της από εδώ πλευράς που κάθε φορά που χρειάστηκε πήραν τις δύσκολες και σωστές όπως αποδείχθηκε αποφάσεις για την σωτηρία της χώρας μας.

Γιατί μπορεί ο πατριωτισμός να είναι το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα αλλά και το να μην θυμάσαι την απελευθέρωση της Θράκης αλλά μόνο τα ανδραγαθήματα του σφαγέα Άρη Βελουχιώτη από εμάς εδώ δεν θα περνάει χωρίς σχολιασμό.

Μπράβο λοιπόν στον Αραμπατζή για την συγκεκριμένη ανάρτηση. Ελπίζουμε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο να αποφύγει όσα κατά εμάς βέβαια δεν συνιστούν σωστή αντιπολίτευση.

Μπορεί να κάνουμε και λάθος άλλωστε εμείς κρινόμαστε καθημερινά και αυτός θα κριθεί εκ νέου στις εκλογές του 2023 όπου θα είναι όπως όλα δείχνουν και πάλι υποψήφιος για δήμαρχος.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: