ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν ξέρω πόσο ευχαριστημένοι είναι οι υπάλληλοι καθαριότητας και Πρασίνου της πόλης μας από αυτές τις εικόνες

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Δεν ξέρω πόσο ευχαριστημένοι είναι οι υπάλληλοι καθαριότητας και Πρασίνου της πόλης μας από αυτές τις εικόνες


Όσες υπερωρίες και να πληρωθούν οι υπάλληλοι της καθαριότητας του δήμου μας η εικόνα παραμένει η ίδια. Δείτε και μόνοι σας εδώ στο άψογο φωτορεπορτάζ του Άγγελου Κάνδηλα τι συμβαίνει σε σημεία της πόλης μας.



Εμείς να βγούμε να κάνουμε ρεπορτάζ για το 60% των δημοτών μας που ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με την Σοβιετία δεν παίζει. Άλλωστε η εικόνα είναι ίδια για δεκαετίες και κάθε φορά ίδια παρόλο που έχουν αλλάξει τόσοι δήμαρχοι. Δελλαπόρτας, Κιντής, Γεωργάκης, Αναγνώστου, Βαλασόπουλος και τώρα ο Γιώργος Χατζηδάκης προσπαθούν να πείσουν όσους δεν τα κατάφεραν να τα καταφέρουν.

Ό,τι και να σας λένε όσο εξακολουθεί  ο δήμος και κάνει αποκομιδή ΚΑΘΑΡΗ πόλη δεν θα υπάρξει. Μπορεί να συμβαίνει στον Άλιμο αλλά εκεί οι υπάλληλοι καθαριότητας δουλεύουν μαζί με τον ιδιώτη και όσες φορές η Λαϊκή Συσπείρωση Αλίμου έχει προσπαθήσει να φέρει εμπόδια δεν βρήκε πολλούς οπαδούς σε υπαλλήλους καθαριότητας που γνωρίζουν πως ο Ανδρέας Κονδύλης δεν παίζει και έχει καταφέρει ακόμα και με το ακραίο μέτρο της απόλυσης συμβασιούχων να φέρει ένα καλό για την πόλη του αποτέλεσμα.

Εδώ κάτι ανάλογο δεν θα συμβεί από παρατάξεις που διαχρονικά στηρίζουν την αναποτελεσματικότητα αυτών των εργαζομένων. Όπως πρόσφατα σχολίασε υπεύθυνος της περιόδου Αναγνώστου στο facebook για ψηφοθηρικούς λόγους.

Στο δήμο μας είναι τόσοι πολλοί οι εργαζόμενοι που πρόσκεινται στο ΚΚΕ και σε άλλες αριστερές συνιστώσες που έχουν κάνει σαν και αυτούς και τους ελάχιστους εναπομείναντες δεξιούς υπαλλήλους οι οποίοι άρχισαν και αυτοί να μας βρίζουν επειδή γράφουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Δεν βαριέσαι έχουμε και εμείς γνωστούς στη Σοβιετία και μαθαίνουμε τι ακριβώς γίνεται εκεί.

ΥΓ: Η καινούργια μόδα της πόλης είναι πως πλέον οι κάτοικοι κόβουν μόνοι τους τα δένδρα που τους ενοχλούν αφού να το κάνει αυτό ο δήμος δεν το βλέπουν. Έτσι παντού βλέπεις κλαδέματα , σχεδόν από την ρίζα κομμένα δένδρα  σε μια πόλη φυσικά που έχει αρκετό πράσινο ε ας κόψουμε και κάποια ξερά δένδρα!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: