ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επειδή πάντα ο λαός την πληρώνει γιατί αυτός τα δημιουργεί καλό είναι να αποφασίσουμε σε τι κόσμο θέλουμε να ζήσουμε

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Επειδή πάντα ο λαός την πληρώνει γιατί αυτός τα δημιουργεί καλό είναι να αποφασίσουμε σε τι κόσμο θέλουμε να ζήσουμε



Ο κινεζικός ιός εκτός από την κατάρρευση του κομμουνιστικού καθεστώτος της Κίνας θα φέρει αναγκαστικά και αλλαγές στον τρόπο σκέψης μας .



Η χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίζαμε μέχρι σήμερα κράτη παρίες όπως η Κίνα θα εκλείψει αφού φυσικά και τα εκατομμύρια φέρετρα σε όλο τον κόσμο θα πιέζουν τους πολιτικούς για "ακραίες" αποφάσεις.

Ήδη στις ΗΠΑ οι περισσότεροι ( θα το δείξουν και οι κάλπες του Νοεμβρίου εκεί) θεωρούν την Κίνα υπεύθυνη για το κακό που μας βρήκε. Εδώ ακόμα ανεχόμαστε τις κρατικοδίαιτες επενδύσεις της και περιμένουμε να μας απειλήσουν οι ΗΠΑ για να αλλάξουμε ρότα.

Βλέπετε εδώ για όλα φταίει ο δυτικός κόσμος που δεν δίνει χρήματα από αυτά που δεν έχει σε κράτη παρίες για να συνεχίζουν να ζουν εις βάρος μας.

Στα δικά μας την διάλυση εκ νέου της οικονομίας μας λόγω κορονοϊού αλλά και των εμμονών μας στον κρατισμό θα τις πληρώσουμε όλοι εμείς . Και αυτοί που διαφωνούμε με τις Σοβιετίες αλλά και όσοι τις υποστηρίζουν βολεμένοι σε αυτές.

Τα χρήματα τελειώνουν και είναι μονόδρομος ή οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ή η μείωση του κράτους. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δυστυχώς έχει επιλέξει τα λάθη των προηγούμενων και διορίζει κολλητούς και συγγενείς σε θέσεις στο δημόσιο.

Όσα έλεγαν προεκλογικά για τον ιδιωτικό τομέα ήταν μέχρι να πάρουν τις καρέκλες. Μετά σε αυτές κάθισαν ουκ ολίγοι οπαδοί της Σοβιετίας με αποτέλεσμα χιλιάδες δεξιοί να νιώθουν προδομένοι.

Ακόμα και ο Καλλιάνος αγανάκτησε με την ασυλία που έχουν οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ (ΠΑΜΕ) και την συγκέντρωση τους στην πλατεία Συντάγματος εν μέσω γενικής απαγόρευσης.

Πίστευε και αυτός πως η ΝΔ δεν θα εξακολουθεί να κάνει τα λάθη του παρελθόντος και πως ο Νόμος θα γίνεται σεβαστός από όλους ή τουλάχιστον θα τιμωρούνται οι παραβάτες.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προτίμησε να κυνηγάει τον ιερέα που του ζητήθηκε η Θεία Κοινωνία και όχι τους κατσαπλιάδες που οι πρόγονοί τους κατέσφαξαν Έλληνες Εθνικιστές για να μας κάνουν Σοβιετία.

Και ενώ έχασαν επικράτησαν ιδεολογικά αφού η ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή έδωσε αμνηστία στα εγκλήματά τους.

Για χάρη της συναίνεσης προφανώς και δεν θα παραχαράξει κανείς την Ιστορία μας ούτε θα αφήσουμε τους ηττημένους διεθνώς να πολεμήσουν την Ελλαδική Εκκλησία και το δόγμα μας για να κάνουν το χατίρι στους Σταλινοφασίστες.

Καλούμε τους βουλευτές της ΝΔ που προεκλογικά μας πούλαγαν δεξιοσύνη να αντιδράσουν αλλιώς εμείς την ώρα της κάλπης θα τους γυρίσουμε επιδεικτικά τις πλάτες μας.

Ας κοιτάξουν λοιπόν να εφαρμόσουν πρόγραμμα με βάση τις Αρχές και της Αξίες της ΔΕΞΙΑΣ παράταξης και ας αφήσουν τα φληναφήματά τους για την αναθεώρηση των απόψεών τους για δομές του κράτους που δεν πρέπει να μείνουν υπό κρατικό έλεγχο.

Το να πληρώνουμε εμείς ένα δημόσιο με υπεράριθμους εργαζόμενους που δεν θέλουν να αξιολογηθούν είναι κάτι που δεν μπορεί να ξανασυμβεί γιατί τότε η χρεοκοπία είναι δεδομένη και πάλι.

Ας τους φωτίσει ο Θεός να πράξουν το σωστό αλλιώς ας ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για να πετάξουν με τα ελικόπτερα . Αρκετά μας δούλεψαν για να επανέλθουν στο μεγάλο φαγοπότι της περιόδου 204-2009 . Οι καιροί άλλαξαν και τα μηνύματα διεθνώς είναι ενθαρρυντικά για όσους παλεύουν για ένα καπιταλιστικό σύστημα που δεν μπορεί να θυμίζει ΕΣΣΔ αλλά την πολιτισμένη Δύση.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: