ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το Κίνημα με τα πανό του και οι επιπτώσεις του για τον δήμο μας - Στον δρόμο του Δημήτρη Κιντή οι επίγονοι του θέλουν να μείνει η πόλη μας Σοβιετία

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Το Κίνημα με τα πανό του και οι επιπτώσεις του για τον δήμο μας - Στον δρόμο του Δημήτρη Κιντή οι επίγονοι του θέλουν να μείνει η πόλη μας Σοβιετία


Πολλοί φταίνε που στην πόλη μας έχει θεοποιηθεί η αριστερά. Και αυτό γιατί κάθε φορά που πήγαινε να γίνει κάτι καλό για την πόλη ομάδες αντιδραστικών πολιτών κατέβαιναν στους δρόμους με συνθήματα βαρύγδουπα άνευ περιεχομένου και αξίας για την καθημερινότητά μας. Την μία κυνήγαγαν τον Αλέξιο Νάστο από τον οποίο αγόρασαν εκτάσεις ακόμα  και οι ιδρυτές της πόλης, την άλλη διαμαρτύρονταν επειδή έβλεπαν αόρατους εχθρούς οι οποίοι ήθελαν να επιβάλλουν νέα ήθη και να προχωρήσουν την πόλη προς τα μπροστά. 

Έτσι φτάσαμε εν έτη 2020 να ζούμε σε μια βρώμικη πόλη όπου εάν τολμήσεις και αναρτήσεις φωτογραφίες με τους γεμάτους κάδους ή τα χορτάρια στο ύψος σου ,να σε θεωρούν όχι την φωνή της κοινής λογικής (γιατί αυτό είναι ντροπή για την πόλη)  αλλά ως έναν πολίτη που εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα.

Γιατί εάν κάποιος σας λέει πως η δουλειά μπορεί να γίνει από τους 200 υπαλλήλους του τομέα καθαριότητας , σας λέει ψέματα όπως σας λένε και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι όταν σας λένε πως οι εργαζόμενοι είναι λίγοι. Πάνω από 600 υπαλλήλους δεν έχει καμία άλλη επιχείρηση της πόλης . Ο δήμος έχει και παράγει τα αποτελέσματα που όλοι μας βλέπουμε σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας παρόλο που τον συνδράμει σε πολλές του δομές και ο ιδιώτης!

Στην ουσία όμως ενεργοί πολίτες που αναρτούν τα κακώς κείμενα της πόλης εάν παράλληλα προτείνουν λύση που μπορεί να εφαρμοστεί συμβάλλουν τουλάχιστον στην δική σας αφύπνιση.



Και χθες φάνηκε ποιο ΜΜΕ της πόλης δεν σας πουλάει το σανό της αριστεράς που απλόχερα είδαμε να υιοθετείται από την δεξιά που άλλωστε έστησε αγάλματα σε αποδεδειγμένα εχθρούς της Αστικής μας Δημοκρατίας σε μια προσπάθεια να κρατήσει την καρέκλα της Εξουσίας.

Για τον λόγο αυτό και η δική μας διαφορετική φωνή ενοχλεί τους πάντες. Από τους "ψεκασμένους" οπαδούς κάθε λογής θεωρίας συνωμοσίας έως τους τάχα δικούς μας δεξιούς και πατριώτες γιατί προφανώς ο δικός μας εθνικισμός δεν έχει ουδεμία σχέση με τα καθάρματα της χούντας.

Βλέπετε τέτοιου είδους πατριωτισμούς εμείς τους έχουμε αποβάλει από την εφηβεία μας αφού συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να στηθούν όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί που τιμούσαν δήθεν αγωνιστές ανθρώπους που ΔΙΚΑΙΑ έχασαν την ζωή τους πριν κάνουν την χώρα μας Σοβιετία.

Γιατί η χώρα μας γλίτωσε την λαίλαπα του να γίνει ένα ακόμα κομμουνιστικό κράτος γιατί κάποιοι πολέμησαν στο Γράμμο και στο Βίτσι και γιατί οι σύμμαχοί μας βοήθησαν τα μέγιστα για να μείνει η Ελλάδα στον δυτικό κόσμο.

Σ΄αυτόν δηλαδή που επιτρέπει στον κάθε λογής υβριστή μας να φαντάζεται διαπλοκές με την εκάστοτε Εξουσία.

Θα μπορούσαμε άνετα να το παίξουμε άθεοι , επαναστάτες και εν γένει "προοδευτικοί" για να τα έχουμε καλά με όλους. Γιατί ακόμα και στην δεξιά της πόλης υπάρχει η ανοησία του να τιμά όσους κατέστρεψαν διαχρονικά τη χώρα μας.

Θα μπορούσαμε δηλαδή να σας μιλάμε για τον αείμνηστο Δημήτρη Κιντή και να στάζουμε μέλι για τους "αγώνες" του, να σας λένε για το ΕΑΜ-ΕΛ.ΑΣ ωραιοποιώντας τις σφαγές του και κρύβοντας τον αντεθνικό ρόλο του , να σας λέμε πόσο τέλεια ήταν η διοίκηση Αναγνώστου και πόσα έργα έγιναν και δεν βαριέσαι για τα όποια και εάν χρεωθήκαμε και κάποια εκατομμύρια , να θεοποιούμε τον Θεόδωρο Γεωργάκη και τα έργα που έκανε στα 16 χρόνια της θητείας του και γενικά να έχουμε έναν καλό λόγο για όλους αφού άλλωστε όλοι βοήθησαν για να ζούμε σήμερα εμείς σε μια πόλη "παράδεισο".

Εμείς έχουμε αποδείξει πως καλό λόγο είχαμε για όσους αποδεδειγμένα όπως ο Βασίλης Βαλασόπουλος σεβάστηκαν την τσέπη μας και πως δεν θεωρούμε κανέναν "Άγιο" αφού προφανώς όλοι ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος υπηρέτησαν μια Σοβιετία που μας βούλιαξε οικονομικά και οδήγησε στη χρεοκοπία της χώρας μας.

Σίγουρα λοιπόν και τα νοικοκυρεμένα οικονομικά της προηγούμενης διοίκησης έχουν να κάνουν και με το γεγονός πως η χώρα ήταν σε εποπτεία και ήταν δύσκολο να παίρνεις πέντε και να χαλάς 100 όπως παλιότερα.

Το να αυξήσουμε ως τοπική αυτοδιοίκηση τις πηγές εσόδων του δήμου μας ΔΕΝ το σκεφτήκαμε ούτε στα μνημονιακά χρόνια. Ακόμα και στο θέμα του Κοιμητηρίου δεν το σκεφτόμαστε αφού προφανώς και οι πολλοί δεν γνωρίζουν πως το Νεκροταφείο είναι μια πηγή εσόδων για τους δήμους για τον δικό μας μάλιστα που δεν διαθέτει περιουσία και όσοι διαθέτει την αξιοποιεί με κανόνες Σοβιετίας είναι σημαντικό έσοδο.

Τα Κινήματα λοιπόν και οι ενεργοί πολίτες έχουν και κόμμα και χρώμα και κυρίως έλκουν όσους δεν θεωρούν τον καπιταλισμό το σύστημα εκείνο μέσα στο οποίο μπορεί ο σύγχρονος δυτικός άνθρωπος να παλέψει για μια καλύτερη ζωή αλλά ένα σύστημα που πρέπει να ανατραπεί!

Το τι έρθει η Ιστορία το έχει δείξει. Κόκκινες ή μαύρες χούντες που δεν ισοπεδώνουν τα πάντα αφού ως γνωστόν ο άνθρωπος χωρίς το κίνητρο του κέρδους δεν είναι παραγωγικός.

Άλλωστε όσοι φεύγουν για μια καλύτερη ζωή στον δυτικό κόσμο πάνε και όχι σε Κίνα , Ρωσία , Ιράν , Βόρεια Κορέα αφού ο κομμουνισμός ή οι Σοβιετίες είναι καλές όταν στήνονται σε δυτικά κράτη και πληρώνουν με όρους αγοράς και όχι με όσα επιτάσσει ο εκάστοτε "πατερούλης".

Γιατί αφού η Κίνα θεωρείται από κάποιους "ψεκασμένους" οικονομικός κολοσσός δεν δίνει και στους εκεί εργαζόμενους μισθούς ΗΠΑ αλλά προσπαθεί ως παγκόσμιος οικονομικός τρομοκράτης να μας κάνει όλους να δουλεύουμε για ένα δολάριο την ημέρα;

Απλά πράγματα λοιπόν όταν ακούτε για Κινήσεις τάχα πολιτών που ενδιαφέρονται να σας σώσουν να τους ρωτάτε αμέσως ποια η άποψή τους για την πολιτική γιατί προφανώς και ουδείς που μάχεται τον δυτικό τρόπο ζωής δεν μπορεί να προσφέρει κάτι θετικό στην κοινωνία.

Έτσι χθες μάθαμε πως το ΚΥΤ στον Υμηττό πρέπει να φύγει αλλά ουδείς είπε πως θα διατηρηθεί η υψηλή κατανάλωση στην δική μας πόλη γιατί από ό,τι είδα είχαμε και τοπικισμούς εναντίον Ελλήνων την ώρα που απλόχερα και ελαφρά την καρδία αγαπάμε μουσουλμάνους που ήρθαν όχι για να ενσωματωθούν στον ΑΝΩΤΕΡΟ πολιτισμό μας αλλά για να τον αμφισβητήσουν και να φέρουν Αρχές και Αξίες που προφανώς και δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές ακόμα και εάν η Νέα Τάξη Πραγμάτων ή οι εξωγήινοι προσπαθήσουν να την επιβάλλουν!

Άλλωστε είναι ήδη ορατό πως η Παγκοσμιοποίηση στη μορφή που την πιστεύουν κάποιοι δεν πρόκειται να προχωρήσει αφού αμφισβητείται πρωτίστως στην μόνη υπερδύναμη του πλανήτη τις ΗΠΑ.

Ας μη φοβούνται λοιπόν κανείς δεν θα τους τσιπάρει χωρίς την δική τους συγκατάθεση , κανείς δεν θα τους κάνει εμβόλιο παρά την θέλησή τους αφού ακόμα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα κάνει ένα εμβόλιο που ακόμα και εάν βγει δεν θα επιβληθεί όπως κάποιοι σας διαφημίζουν .

Άλλωστε οι ΗΠΑ για ακόμη μια φορά στις εκλογές του Νοεμβρίου θα αποδείξουν πως δεν βρίσκονται τυχαία στη θέση που είναι. Ακόμα και ο δημοκρατικός Μπάϊντεν επικρατήσει , πράγμα που φυσικά απεύχομαι οι ΗΠΑ θα εξακολουθήσουν να είναι η Μητρόπολη του Δυτικού Πολιτισμού και η μόνη ΕΛΠΙΔΑ για πρόοδο και ευημερία σε αυτό τον κόσμο.

ΥΓ': Μια ενδιαφέρουσα ομάδα δημιουργήθηκε στο facebook για όλους εμάς που πιστεύουμε στην τεράστια συμβολή των ΗΠΑ σε αυτό που ονομάζουμε Δυτικός Πολιτισμός.   Κάντε κλικ εδώ για να γίνεται φίλοι. Φυσικά η φωτογραφία του αειμνήστου Δημήτρη Κιντή είναι η καλύτερη για ένα τέτοιο κείμενο αφού ρίγη συγκίνησης από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά θα βοηθήσουν για τους νέους "αγώνες" να γκρεμιστεί το ΚΥΤ στον Υμηττό αφού άλλωστε εάν και φωτισμένοι ( τρόπον τινά) συνεχίζουμε να ζούμε στο απόλυτο σκοτάδι .

Μάλλον εσκεμμένα γιατί θα μας πιάσουν στον ύπνο τα ορφανά του Στάλιν και θα καταλύσουν την Αστική μας Δημοκρατία. Όχι πως νοιάζονται και πολλοί κάποια τοπικά ΜΜΕ θα έκαναν πάρτι αφού άλλωστε προβάλλουν οποιοδήποτε έχει να πει μια εξυπνάδα κατά του καπιταλισμού και της Αστικής μας Δημοκρατίας. Πάντως θεωρώ πως μαζί με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα έχουν συμβάλει τα μέγιστα για να είμαστε εμείς εν έτη 2020 καθηλωμένοι και μετέωροι ανάμεσα σε μια επιλογή που έπρεπε ήδη να είχε γίνει.

Γιατί μπορεί να ανήκουμε εις την Δύση αλλά μάλλον αγαπάμε πολύ την Ανατολή και λογικό ακούγεται μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς σε έναν λαό που όσο και να παλεύει δεν θα γίνει ΠΟΤΕ ισότιμο μέλος του δυτικού κόσμου. Εμείς που τον δημιουργήσαμε όμως κάπου το χάσαμε στο δρόμο!


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: