ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στον δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη που σέβεται και το τελευταίο ευρώ των δημοτών του και δεν αφήνει τους δημοτικούς του υπαλλήλους να πληρώνονται και να κάθονται

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Μπράβο στον δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη που σέβεται και το τελευταίο ευρώ των δημοτών του και δεν αφήνει τους δημοτικούς του υπαλλήλους να πληρώνονται και να κάθονται


Κάποιοι εργαζόμενοι οπαδοί  της "Σοβιετίας" του δήμου Αλίμου , αυτοί που διέλυσε ο ικανός δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης τον κατηγορούν επειδή πράττει το αυτονόητο. 

Επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε δομές των δήμων είχαν κλείσει λόγω κορονοϊού κάποιοι εργαζόμενοι θεώρησαν πως θα κάτσουν όλο τον χρόνο και θα πληρώνονται για υπηρεσίες που δεν προσφέρουν. 

Πράττοντας λοιπόν το αυτονόητο ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης  εφάρμοσε τον νόμο και κάλεσε αυτούς να δουλέψουν όπου ο δήμος έχει ανάγκη (χωρίς βέβαια όπως ισχυρίζονται να παρανομήσει) και ενώ προηγούμενα είχαν οι συγκεκριμένοι  υπάλληλοι είχαν εξαντλήσει όλες τις άδειες ειδικού σκοπού που είχαν δοθεί από την κυβέρνηση λόγω της πανδημίας. 

Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν οι εργαζόμενοι αυτοί να καταγγέλλουν τώρα τον δήμαρχο επειδή δεν τους άφησε να πάρουν μερικούς ακόμα μήνες άδεια για να υπηρετήσουν την "επαναστατική τους γυμναστική" εναντίον κάθε καλής προσπάθειας που συντελείται στον όμορο δήμο μας. 

Όπως γνωρίζουν άπαντες ο κ. Κονδύλης δεν είναι δεξιός και ιδεολογικά διαφωνούμε μαζί του  σε πολλά . Όμως παράγει έργο , έχει αλλάξει προς το καλύτερο την όψη του δήμου του από όταν ανέλαβε δήμαρχος και μάχεται καθημερινά για να εξασφαλίσει για τους πολλούς μια περισσότερο ανθρώπινη πόλη. 

Αδιαφορεί για τις συντεχνίες και τους αμετανόητους  συνδικαλιστές που ζουν εις βάρος μας και έχει στην δημοτική του ομάδα ικανότατα στελέχη διαφορετικών πολιτικών αποχρώσεων. 

Όλοι αυτοί βέβαια υπηρετούν Αρχές  και Αξίες  του δυτικού κόσμου και για τον λόγο αυτό χαιρόμαστε κάθε φορά που κάνει το αυτονόητο , και παράλληλα λυπόμαστε για την άδικη κριτική που του γίνεται από εκπροσώπους όχι μόνο της κομμουνιστικής τρέλας και υστερίας αλλά και κάποιους "δεξιούς" που θα έπρεπε πρώτοι να στέκονται στο πλευρό του κάθε φορά που ο δήμαρχος στην πράξη και όχι στα λόγια στέκεται ενάντια στα μικροσυμφέροντα με γνώμονα το καλό των πολλών. 

Χθες στο δικό μας δημοτικό συμβούλιο ακούσαμε και πάλι κάποιες ηλιθιότητες αλλά πλέον δεν θα κάνουμε κανέναν γνωστό για αυτές . 

Με ορίζοντα τις δημοτικές εκλογές του 2023 θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε όσα εμείς θεωρούμε επιβεβλημένα και θα λέμε μπράβο σε όσους ΞΕΚΑΘΑΡΑ υπηρετούν τις ίδιες Αρχές και Αξίες με εμάς .Γιατί εμείς είμαστε ένα μέσο που δεν αρεσκόμαστε  στα ευχολόγια , στους τζάμπα προέδρους , στους δήθεν υπερασπιστές του περιβάλλοντος , στους υπερασπιστές της κρατικοδίαιτης επιχειρηματικότητας, και γενικά σε όσους υποκριτικά διατηρούν την Σοβιετία στην πόλη μας και αναζητούν κάθε τέσσερα χρόνια την αλλαγή "πατερούλη"  για να μας φέρουν έναν ακόμα χειρότερο.

Από εδώ και πέρα και επειδή εμάς θα μας διαβάζουν ακόμα και με μισή ανάρτηση την ημέρα θα αναδεικνύουμε το θετικό βήμα που γίνεται  ακόμα και εάν στεναχωρούμε έναν ΟΡΦΑΝΟ που δεν κατάλαβε εκεί στον Άλιμο πως ο σοσιαλισμός "πέθανε" μέσα στην διαφθορά του και τολμάει και κριτικάρει όσους αποδεδειγμένα παρέλαβαν ένα μπ@ρδέλο και το έκαναν δήμο. 

Στις ομάδες τις οποίες εμείς διαχειριζόμαστε στο facebook μ@λ@κίες μη μας στέλνουν γιατί ως ιδιωτικό ΜΜΕ δεν είμαστε εδώ για να υπηρετούμε την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και την ΤΕΜΠΕΛΙΑ τους αλλά για να συμβάλλουμε για έναν καλύτερο δήμο , που δεν μπορεί να υπάρξει εάν παραμένουμε υποταγμένοι στην τρομοκρατία των οπαδών  της Σοβιετίας! 

"Σύντροφοι" έχετε τόσους μ@λ@κες που αναπαράγουν τον σκοταδισμό σας. Αφήστε  εμάς να μην γεμίζουμε τα κεφάλια των αναγνωστών μας με τα σκ@τ@ που μας στέλνετε. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: