ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Κασιδιάρης ίδρυσε κόμμα με το σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου " Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες"

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Ο Κασιδιάρης ίδρυσε κόμμα με το σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου " Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες"



Ο άνθρωπος που χαστούκισε στον "αέρα" τηλεοπτικής εκπομπής την βουλευτή  Λιάνα Κανέλλη και μαζί με τους Μίχο, Λαγό και άλλους οδήγησαν το κόμμα της Χρυσής Αυγής εκτός Βουλής και ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης με τις απαράδεκτες και εγκληματικές τους επιθέσεις εναντίον όσων  διαφωνούσαν μαζί τους, ιδρύει δικό του κίνημα!



Με βίντεο απευθύνεται στις Ελληνίδες και τους Έλληνες και τους καλεί να τον ακολουθήσουν στον αγώνα του για μια νέα Ελλάδα που προφανώς θα τρώνε σφαλιάρες όσοι διαφωνούν μαζί του.

Ε όχι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ δεν θα περάσει ,και εφιστούμε την προσοχή στις Ελληνίδες και τους Έλληνες Εθνικιστές να μην ακολουθήσουν έναν πολιτικό που δεν δίστασε να ξυλοφορτώσει πρώτα τους δικούς του συναγωνιστές και ύστερα όσους θεωρούσε ως ιδεολογικούς του αντιπάλους.

Άλλωστε ποια η Ιδεολογία του κ. Κασιδιάρη; Ποιες οι απόψεις τους για τους φίλους και συμμάχους της χώρας μας; Ποιες οι απόψεις του για τους ανθρώπους που είναι "διαφορετικοί" ; Για τους οπαδούς άλλων δογμάτων πλην των Ορθοδόξων Χριστιανών; Ποια η άποψη του για τα μνημόνια ; Σε τι διαφέρει από όσους πολιτικούς  ισχυρίζονταν και ισχυρίζονται πως τα σχίζουμε και ζούμε μια χαρά; Ποια η άποψή του για την Αστική μας Δημοκρατία;

Το ρωσόφιλο λοιπόν νέο  κίνημα του, προφανώς και απευθύνεται σε όσους θεωρούν πως ο τσαμπουκάς , η έλλειψη δομημένου πολιτικού λόγου και κυρίως η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ είναι διαβατήριο για θέσεις ευθύνης. Εάν και έχει αρκετές πιθανότητες να μπει στη Βουλή με το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής θεωρούμε πως θα είναι ακόμα ένα επιζήμιο κόμμα για τις Ιδέες του Εθνικισμού στη χώρα μας ,ενώ πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως κανένα σοβαρό εθνικιστικό κόμμα της Ε.Ε δεν θα δεχθεί πρώην νεοναζί στο πλευρό του.

Τόσο στη Γαλλία , όσο στην Αυστρία, το Βέλγιο , τη Γερμανία αλλά και τις ΗΠΑ όπου είναι και η κοιτίδα του σύγχρονου Δυτικού Πολιτισμού, κόμματα σαν του Κασιδιάρη δεν ευδοκιμούν. Ήδη από το πρώτο διάγγελμά του είναι εμφανές η προσπάθειά του να μειώσει όλους τους άλλους πολιτικούς  για να φανεί αυτός ως "σωτήρας" της χώρας.

Αναμένουμε τα "επιφανή" στελέχη από τον πατριωτικό χώρο που θα τον ακολουθήσουν και καλούμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που πιστεύουν στον Εθνικισμό που δεν μπορεί να ευδοκιμήσει στην Ανατολή όπου επικρατεί η απόλυτη Βαρβαρότητα να του γυρίσουν την πλάτη. 

Ο άνθρωπος που χαρακτήριζε προδότη τον μεγάλο πατριώτη πολιτικό  Αντώνη Σαμαρά προφανώς και είναι ακόμα ένας αντιμνημονιακός καραγκιόζης ο οποίος θεωρεί πως η χώρα μας έχει τύχη εκτός της μεγάλης Ευρωπαϊκής οικογένειάς της και του ΝΑΤΟ. 

Τα ίδια λέει και το ΚΚΕ , ήδη έχουμε μάθει πως στο Κίνημα αυτό θα υπάρξουν πολλά στελέχη που με πράξεις ή παραλείψεις τους έχουν πληγώσει τον Ελληνισμό και τους Έλληνες. Καραβανάδες χειρίστου είδους και κάθε λογής τύποι του "Πατρίδα- Θρησκεία -Οικογένεια" από αυτούς που κραυγάζουν υπέρ του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου αγνοώντας πως εάν δεν μεσολαβούσε η χούντα δεν θα είχαμε χάσει ποτέ την μισή  Κύπρο.

Άλλωστε επί δημοκρατικής διακυβέρνησης από το 1974 και μετά παρά τις προκλήσεις τους οι Τούρκοι ,και παρά την δική μας στρατιωτική αδυναμία οι σύμμαχοί μας δεν τους αφήνουν να καταλάβουν ελληνικό έδαφος.

Χώρες σαν την Ελλάδα δεν μπορούν να σταθούν μόνες τους στο παγκόσμιο στερέωμα και άφρονες πολιτικοί όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης μπλέκουν εάν ω μη γένοιτο πάρουν θέσεις ευθύνης τις χώρες τους σε περιπέτειες.

Αρκετούς οπαδούς του Μεγαλοϊδεατισμού έχουμε πληρώσει έως σήμερα και ατυχώς τους τιμάμε ακόμα. Καλή τύχη λοιπόν στο Κίνημα Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη που θα μαζέψει και πάλι πολλά ορφανά του Στάλιν ή του Χίτλερ στο πλευρό του. Από εμάς υποστήριξη δεν θα βρει αφού έχει "βεβαρυμένο ποινικό μητρώο" ο ιδρυτής του.

Άλλωστε για εμάς κόκκινος και μαύρος φασισμός οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα. ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ- ΠΕΙΝΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ για τους λαούς που είχαν την ατυχία να γνωρίσουν μια τέτοια δυστυχία.

Και όλα ξεκινούν με όσους βλέπουν το απόλυτο κακό σε πεινασμένους μετανάστες και πρόσφυγες και όχι σε κράτη παρίες που τους δημιουργούν.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: