ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στην πλευρά όσων ήθελαν την "αποκαθήλωση" του ναού ο Αντιδήμαρχος Αποστόλης Στασινόπουλος

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Στην πλευρά όσων ήθελαν την "αποκαθήλωση" του ναού ο Αντιδήμαρχος Αποστόλης Στασινόπουλος


Μαζί με την Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης (ΚΙ.Π.Η) που ζητάει την αποκαθήλωση του ναού , αγνοώντας πως οι ναοί δεν γκρεμίζονται σε δυτικά κράτη με Αστικές Δημοκρατίες ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη Απόστολος Στασινόπουλος.



Προφανώς και η διοίκηση Χατζηδάκη δεν μπορεί να κρύβεται πλέον εφόσον τον διατηρήσει στη θέση του πως ενεργεί για το όφελος των πιστών της πόλης ούτε τα μέλη τους να εμφανίζονται ως να μην τρέχει τίποτα σε άλλους ναούς κάνοντας τις προσευχές τους και αναζητώντας την βοήθεια του Θεού για την επίλυση των προβλημάτων μας.



Διατηρώντας στη διοίκηση κάποιον  που αποδεδειγμένα δεν κατανοεί πως ο περίβολος ενός ναού δεν είναι χώρος γηπέδου για συναθροίσεις φωνασκούντων, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την υποκρισία της. Και με τον Θεό και με τον Διάβολο προφανώς και δεν μπορεί ΟΥΔΕΙΣ ταυτόχρονα να πορεύεται . Αυτή ήταν η παρουσία που μας ενόχλησε από μια διοίκηση που έπρεπε να αντιληφθεί το ΛΑΘΟΣ της και μιλάω φυσικά για το κατάπτυστο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου στο οποίο μόνο ο  δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Καλαρρύτης διαφοροποιήθηκε.


Όσο για τις ΑΠΟΥΣΙΕΣ που με ενόχλησαν ήταν των επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων που τάχα θεωρούν ηλίθιους τους πιστούς και δεν παίρνουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση υπέρ της διατήρησης και της αποπεράτωσης του Ιερού Ναού του Προφήτη Ηλία. 




Μπράβο μόνο στον Αρχιμαδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου που "χάλασε" το "επαναστατικό" πανηγύρι όσων θεωρούν εύκολο στόχο την Ελλαδική Εκκλησία και προσπαθούν τάχα να μας σώσουν.

Η δική μας απουσία από τον χώρο προφανώς και έγινε για να μην προκαλέσουμε αυτούς που προσπαθούν να μας φιμώσουν καιρό τώρα αλλά ματαιοπονούν.




Από την εκδήλωση προφανέστατα και δεν έλειψε η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης κ.Τσατσούλη  η οποία προφανώς και είναι "έμπειρη" στις αποκαθηλώσεις ναών , αφού όπου επικράτησαν οι Ιδέες της αυτές πραγματοποιήθηκαν.

Όμως εδώ δεν είναι Αλβανία του Χότζα ,και οι ναοί είναι "κοσμήματα" για τον χώρο και τους πιστούς και όχι απλά τούβλα.



Ελπίζουμε πως ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης θα "αποκαθηλώσει" τον νεαρό Αντιδήμαρχό του που άλλωστε εκτός από μένος κατά του Χριστιανισμού , έχει επιδείξει έως τώρα και πλήρη αναποτελεσματικότητα στα καθήκοντά του.

Γιατί προφανώς και δεν εξυπηρετείς τους δημότες σου όταν γκρεμίζεις αλλά όταν χτίζεις......

Την κεντροδεξιά από τους δημοτικούς συμβούλους "έσωσε" ο δημοτικός σύμβουλος  Αλέξανδρος Αμουργιανός (Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ) με την παρουσία του μαζί με όσους προσευχήθηκαν στο πλευρό του Αρχιμανδρίτη μας Σεραφείμ Δημητρίου . 



Σ.Μ 

1 σχόλιο:

IB είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κυνηγούν τόσο πολύ τον ιερέα κ τον ναο!!!
Διάβασα το απόλυτο ψεμα οσον αφορά τα γεγονότα της 10ης Μαϊου μπροστά στον Προφήτη Ηλία στο ilioupoligiaolous.gr καθώς και απίστευτα ψέματα στο ilioupoli.gr σε ότι δυσφήμιση υπάρχει σε σχέση με το εκκλησάκι...τι περιμένουν να βγει με τα τόσα ψέματα;;