ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επανήλθε το ilioupolinews για να αποκαταστήσει τον "ακρωτηριασμό της αλήθειας" δικαιώνοντας την διοίκηση Χατζηδάκη και αδειάζοντας τους λαϊκιστές της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Επανήλθε το ilioupolinews για να αποκαταστήσει τον "ακρωτηριασμό της αλήθειας" δικαιώνοντας την διοίκηση Χατζηδάκη και αδειάζοντας τους λαϊκιστές της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"


Διαβάσαμε πριν από λίγο στο ilioupolinews.gr 

"Κατανοώντας την αναστάτωση που προκλήθηκε από το κείμενο μας και την αντίδραση του Δημάρχου, δηλώνουμε τα εξής:

Φορτισμένοι συναισθηματικά από την περίπτωση του άτυχου εργαζόμενου δεν επεδίωξαμε να συζητήσουμε με τους εργαζόμενους ή τη διοίκηση του Δήμου ώστε να διασταυρωθούν οι πληροφορίες μας. Με τα νέα δεδομένα, είμαστε βέβαιοι πως μέσα στη δύσκολη περίοδο των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του ιού δεν υπήρξε προσπάθεια εσκεμμένης απόκρυψης της υπόθεσης ή αδιαφορία του Δημάρχου και ότι η τυπική λύση της σύμβασης εργασίας του έγινε με υποχρεωτική δικαστική απόφαση, παρά τη συμπαράσταση του Δήμου και προσωπικά τον Δήμαρχο, τον οποίο εκτιμούμε απεριόριστα και ουδέποτε θέλαμε να βλάψουμε, όπως τονίζεται και σε προηγούμενη ανακοίνωση μας."

Αυτά προς αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ . Όλα τα άλλα και οι συμπάθειες δεν μας αφορούν. Εκτεθειμένη η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" που φυσικά και δεν θα "αποκαταστήσει" κανέναν αφού βασίστηκε στις αερολογίες ενός μέσου για να κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. 

Συμβαίνουν αυτά όταν έχεις άπειρους επικεφαλής και κυρίως όταν έχεις χάσει προ πολλού την επαφή σου με την κοινωνία. Γιατί οι δημόσιες σχέσεις με συλλόγους που δεν εκπροσωπούν παρά τα 20 μέλη τους δεν αφορά κανέναν Ηλιουπολίτη που βλέπει πως η μετά Βαλασόπουλου εποχή στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" είναι τουλάχιστον προβληματική. Γρήγορα λοιπόν εσωκομματικές εκλογές εκεί μπας και βγει κανένας δυναμικός αφού το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο τέως δήμαρχος της πόλης μας πίσω έχει ροκανιστεί ήδη από όσους πριν μερικά χρόνια έπιναν νερό στο όνομά του. 

Άρα όταν γράφαμε πως έκαναν μάγκα τον Χατζηδάκη και κάποιοι νεόκοποι Συριζαίοι μας ειρωνεύονταν διαδικτυακά  , ας γελάσουν με τα δικά τους ψέματα και ανοησίες γιατί ο πολιτικός χώρος που τώρα βρίσκονται αναγκαστικά το 2023 θα γίνει ουρά του Γιώργου Χατζηδάκη. 

Γιατί προφανώς και το κραυγαλέο ψέμα πως μια διοίκηση που ζει από τον κρατισμό αδιαφόρησε για έναν υπάλληλό της δεν θα το "έτρωγε" κανείς αμάσητο ακόμα και εάν αντιδρούσε διαφορετικά η νυν διοίκηση. 

Για την βρώμικη πόλη με ευθύνη όλων των δημοτικών παρατάξεων που θέλουν να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας του τομέα καθαριότητας μάλλον θα ασχοληθούν μετά το επόμενο μνημόνιο. 

Τότε " αναγκαστικά¨", ας κάνουν υπομονή οι δημότες αφού δεν ψήφισαν ή δεν επιβάλλουν σε αυτούς που ψήφισαν την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. 

Αυτή που λέει πως εν έτει  2023 τα σκουπίδια δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να τα μαζεύει ακόμη το κράτος! 

Γιατί δεν συμφέρει οικονομικά και επειδή δεν είναι δυνατόν άτομα άνω των 55 ετών ή ακόμα και των 50 να αποδώσουν σε αυτόν τον τομέα . Πληρώστε τους από τώρα τις συντάξεις και δώστε σε ιδιώτη την δομή της καθαριότητας. Το γεγονός πως σε άλλους δήμους υπάρχει καθαριότητα έγκειται μόνο στο γεγονός πως πολλά έχουν παραχωρηθεί σε ιδιώτες και πληρώνουν και εκεί και ιδιώτες και τους υπαλλήλους τους με αποτέλεσμα εκτόξευση του κόστους για την καθαριότητα. 

Τελικά οι  ΣΔΙΤ σε αυτόν τον τομέα κρατάνε καθαρές τις πόλεις αλλά παράλληλα έχουν υψηλό κόστος για όλους εμάς. Ας το δουν γιατί έτσι και αλλιώς αναγκαστικά θα πάνε εκεί όταν δεν θα έχουν να πληρώσουν τους υπαλλήλους τους και θα είναι όλοι στους δρόμους! 

ΥΓ: Διαβάστε κάνοντας κλικ εδώ  όταν διαβάσαμε την απαράδεκτη δημοσιογραφικά ανάρτηση στο τοπικό site. Με τον τρόπο αυτό σώσαμε και τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις ( αυτή την φορά ) από το να πέσουν στην παγίδα του φθηνού λαϊκισμού αυτή την οποία δεν απέφυγαν παρατάξεις όπως η "Πρώτα η Ηλιούπολη" που μετά την αποχώρηση Βαλασόπουλου δείχνει παντελώς ανέτοιμη να αποφύγει τις "παγίδες" . Δεν ξέρω αλλά με τα σημερινά δεδομένα το να μην μπορεί κάποιος να ορθώσει διαφορετικό λόγο είναι για την πόλη μας τραγικό Το λέω από τώρα που είναι σχετικά νωρίς όπως έγραφε από τον 2014 και για τον Θεόδωρο Γεωργάκη και την επανεμφάνισή του και κάποιο γέλαγαν , εάν δεν πάρουν ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις θα έχουμε δήμαρχο Γιώργο  Χατζηδάκη έως και το 2027 και βλέπουμε!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: