ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θερινά Μαθήματα 2020 στο Φροντιστήριο «ΚΥΡΙΤΣΗΣ» - Προλάβετε τις μεγάλες προσφορές

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Θερινά Μαθήματα 2020 στο Φροντιστήριο «ΚΥΡΙΤΣΗΣ» - Προλάβετε τις μεγάλες προσφορές


Το Φροντιστήριο «Κυρίτσης» πιστό στην συνεχή παρουσία του κοντά στους μαθητές και τους γονείς τους, ξεκινά τον προγραμματισμό των θερινών τμημάτων προετοιμασίας, προκειμένου να προσφέρει στους μαθητές την καλύτερη ενισχυτική προετοιμασία για την σχολική χρονιά 2020/21.

Ενημερωθείτε εύκολα On Line και επικοινωνείστε μαζί μας για τις λεπτομέρειες από τον χώρο σας, μέσα από την ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ στο site μας www.kyritsis-education.gr , αλλά και στο τηλέφωνο 6936245074 και μετά τις 11/5 στο 210-9955524. Επίσης μπορείτε να στέλνετε και email για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο info@kyritsis-education.gr
Τα μαθήματα θα γίνονται μέσω της πλατφόρμας του Φροντιστηρίου μας για όσους επιλέξουν την εξ αποστάσεως παράδοση των μαθημάτων.

Επίσης υπάρχει και η επιλογή παρακολούθησης στο φροντιστήριο μας με λήψη όλων των μέτρων αποστασιοποίησης, προστασίας και απολύμανσης, προκειμένου να προστατευτεί η υγεία των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών τους.

Τα μαθήματα είναι ιδιαίτερα, γεγονός που προστατεύει τον κάθε μαθητή που θα έρθει στο Φροντιστήριο, ενώ όπως στο δια ζώσης μάθημα έτσι και στο εξ αποστάσεως, αποτελεί πλεονέκτημα για την εκπαίδευση και την προετοιμασία του κάθε μαθητή.

Με την εκδήλωση ενδιαφέροντος θα προγραμματίζεται επικοινωνία είτε τηλεφωνική, είτε μέσω τηλεδιάσκεψης με την Διεύθυνση του Φροντιστηρίου μας, αλλά και δια ζώσης όταν ανοίξουν, μετά την άρση των μέτρων, οι εκπαιδευτικές δομές.
Στην ίδια ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, μπορείτε να αναφέρετε το ενδιαφέρον σας και για τα μαθήματα της χειμερινής περιόδου.

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
Η γραμματεία του Φροντιστήριου μας επικοινωνεί μαζί σας και καθορίζεται το ραντεβού (μέσω τηλεδιάσκεψης ή τηλεφώνου, αλλά και δια ζώσης με τη Διεύθυνση του Φροντιστηρίου.
Έρχεται στο e-mail σας η ειδοποίηση για την ημερομηνία και την ώρα της επικοινωνίας μέσω τηλεδιάσκεψης καθώς και το link πάνω στο οποίο θα πρέπει να πατήσετε για να μπείτε στην τηλεδιάσκεψη. Στο ίδιο e-mail θα λάβετε και οδηγίες για την σύνδεση σας.

*Για όσους επιλέξουν τηλεφωνική επικοινωνία το ραντεβού θα καθοριστεί στην κλήση που θα σας κάνει η γραμματεία, όπως και αν επιλέξετε δια ζώσης, με την αίρεση για την τελευταία επιλογή ότι θα πρέπει να έχει ανοίξει η εγκατάσταση του Φροντιστηρίου μας, μετά την άρση των μέτρων της κυβέρνησης.

Σημειώνεται, για όσους επιλέξουν το δια ζώσης ραντεβού με την Διεύθυνση του Φροντιστηρίου μας, ότι αυτό θα γίνεται σε αίθουσα που θα επιτρέπει απόσταση μεγαλύτερη των 2,5 μέτρων, ενώ θα έχουν ληφθεί και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και απολύμανσης.


Προσφορά του Φροντιστηρίου «Κυρίτσης»

Το Φροντιστήριο «Κυρίτσης» αναγνωρίζοντας την δύσκολη συγκυρία που όλοι αντιμετωπίζουμε προσφέρει στους 20 πρώτους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που θα εγγραφούν στα καλοκαιρινά μαθήματα:

Στους πρώτους 20 μαθητές που θα εγγραφούν στο πρόγραμμα των καλοκαιρινών μαθημάτων όλων των τάξεων του Γυμνασίου, ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακό ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ, που θα περιλαμβάνει ανά εβδομάδα και για τρεις εβδομάδες συνολικά, δύο ώρες μαθηματικά, δύο ώρες αρχαία και νέα ελληνικά και μια ώρα φυσική. Το πρόγραμμα αυτό έχει εκπονηθεί προκειμένου να καλύψει τα όποια κενά των παιδιών στο διάστημα της απουσίας τους από το σχολείο και να τα προετοιμάσει για την μετάβαση στην επόμενη τάξη στη νέα σχολική χρονιά.


2. Για τους πρώτους 20 μαθητές που θα εγγραφούν στο πρόγραμμα καλοκαιρινών μαθημάτων 2020 και οι οποίοι στη νέα σχολική χρονιά θα φοιτήσουν στην Γ΄ τάξη του Λυκείου, έκπτωση 40% σε ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ διαδικτυακό μάθημα ή μάθημα εντός του χώρου του Φροντιστηρίου, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όπως επίσης και έκπτωση 20% στα δίδακτρα της νέας σχολικής χρονιάς. Προϋπόθεση για την χορήγηση της παραπάνω έκπτωσης αποτελεί η εγγραφή και η παρακολούθηση και των τεσσάρων μαθημάτων προετοιμασίας ανάλογα με τον προσανατολισμό σπουδών.


ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Το Φροντιστήριο «Κυρίτσης», σε συνεργασία με την εταιρεία επαγγελματικού προσανατολισμού Orientum, προσφέρει στους 15 πρώτους μαθητές της Α’ Λυκείου που θα επικοινωνήσουν με τον Φροντιστήριο μας, ισάριθμα ΔΩΡΕΑΝ τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού με την χορήγηση έντυπης απεικόνισης των αποτελεσμάτων και ανάλυση τους από τον Διευθυντή του Φροντιστηρίου, Νίκο Κυρίτση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το site των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης "ΚΥΡΙΤΣΗΣ" κάνοντας κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: