ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και το φιλανθρωπικό έργο της Αγίας Μαρίνας και του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ συνεχίζεται

Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Και το φιλανθρωπικό έργο της Αγίας Μαρίνας και του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ συνεχίζεται


Περίπου 200 κιλά ψάρια διανεμήθηκαν σε 65 οικογένειες σήμερα μετά το μεσημέρι. Ο Μητροπολίτης Θερμοπυλών Ιωάννης ενημέρωσε ότι θα μπορούσαμε να παραλάβουμε ποσότητα ψαριών από το εστιατόριο,.... για τους εμπερίστατους της ενορίας ενώ το συνεργείο του Star channel έκανε λήψεις στο ναό για το βραδινό δελτίο οργανώθηκε μία μεγάλη επιχείρηση εθελοντών ώστε να παραληφθούν και να διανεμηθούν τα ψάρια. Ilias Milonas έβαλε το αυτοκίνητο και οδήγησε μέχρι την Καλλιθέα φόρτωσε και ξεφόρτωσε μπροστά από την πόρτα του φιλόπτωχου. 

Οι υπάλληλοι και οι εθελοντές του ναού Βιβή Χαραλαμποπούλου Φιλοκτήμων Φλώρος, Στάθης Ζανάκης και Takis Takis άρχισαν μαζί μου, τηλεφωνικές ειδοποιήσεις, έκτακτο καθαρισμό του χώρου διαμονής, καθορισμό των καταλόγων, αγορά υλικών για τη διανομή και έλαβαν σοφές οδηγίες από την έμπειρη αντιπρόεδρο του φιλόπτωχου Αγγελική Βλαχάκη που προσέτρεξε και συμπαράσταση. ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Gerasimos Alexopoulos και  εθελοντής ιεροψάλτης στο ναό μας Γιώργος Βάρσος ανέλαβαν την διανομή στα σπίτια όσων δεν μπορούσαν να προσέλθουν στο ναό. μερικά τηλεφωνήματα ακόμα και όλα ολοκληρώθηκαν με αγάπη από πίστη στο Θεό.

Ενώ κάποιοι προετοιμάζουν "μάχες" για να μην γίνει νεκροταφείο στην πόλη μας κάποιοι άλλοι παράγουν φιλανθρωπικό έργο που προβάλλεται από τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της πατρίδας μας.

Οι δικές τους "μάχες" θα μας κάνουν και πάλι αρνητικό θέμα στα ΜΜΕ αδιαφορώντας για το ΚΑΛΟ της πόλης. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: