ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κύριε Αντιδήμαρχε ζητείστε και από την ΚΝΕ να πληρώσει για την αποκατάσταση του βαμμένου τοίχου

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Κύριε Αντιδήμαρχε ζητείστε και από την ΚΝΕ να πληρώσει για την αποκατάσταση του βαμμένου τοίχου


Σωστός ο Αντιδήμαρχος Κώστας Σεφτελής που ζητάει να καταδικάσουν τα αθλητικά σωματεία τα βαψίματα σε δημόσιους χώρους αλλά τελικά το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις αφού γεμίσαμε από φωτογραφίες με συνθήματα σε τοίχους της πόλης. 


Μας έστειλαν "δράσεις" του ΚΚΕ ή μάλλον της νεολαίας του κατά του "κακού" καπιταλισμού καθώς και ποδοσφαιρικού σωματείου πρώτης κατηγορίας . Τα ανεβάζουμε και τα δύο για να τα καταδικάσει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Σεφτελής ( εύκολα γιατί ούτε ΚΚΕ είναι  , ούτε Ολυμπιακός ) και να ζητήσουμε και από αυτούς να αποκαταστήσουν τους χώρους ή τουλάχιστον να κάνουν αυστηρές συστάσεις στους οπαδούς του.


Όταν έχεις πάρει 45 πρωταθλήματα τέτοια αρνητική διαφήμιση δεν την έχεις ανάγκη. Για το ΚΚΕ απλώς οι "σύντροφοι" πολεμάνε την αστική τάξη με ανορθόδοξους τρόπους. Κάποτε με κονσερβοκούτια , τώρα πιο light απλώς με ανούσια συνθήματα.

Από τους Ολυμπιακούς περιμένουμε θετική ανταπόκριση, από τους κομμουνιστές όχι σε αυτή την ζωή!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: