ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αμετανόητοι Σταλινοφασίστες θεωρούν πως μπορούν να μας φιμώσουν από το αναρτούμε στο facebook τις τεκμηριωμένες απόψεις μας

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Αμετανόητοι Σταλινοφασίστες θεωρούν πως μπορούν να μας φιμώσουν από το αναρτούμε στο facebook τις τεκμηριωμένες απόψεις μας


Με δεκάδες νέες αναφορές έδρασαν και σήμερα οι Σταλινοφασίστες της πόλης μας προς το facebook. Η εδώ διαχειρίστρια εταιρεία μας ενημέρωσε πως "αναγκάζεται" να μας απαγορέψει να αναρτούμε για μια εβδομάδα!



Έπειτα από παρέμβαση της "μητρικής" και αποδεχόμενοι να εγκαταστήσουμε ειδικό λογισμικό όπου ανάλογο με αυτό που έχουν όσοι μας παρακολουθούν για το καλό ή το κακό μας , πείστηκαν και μας άφησαν "ατιμώρητους" να αναρτούμε στην δημοκρατική πλατφόρμα τους.

Έχουμε εξηγήσει επανειλημμένως σε συλλόγους , παρατάξεις , σωματεία , ασκούντες παρασιτικά επαγγέλματα και κάθε λογής φασίστα πως δεν θα μπορούσαν να μας αποκόψουν από τις δικές μας τουλάχιστον σελίδες και ομάδες στο facebook.

Δεν καταλαβαίνουν συνεχίζουν να σπαταλούν άδικα τον χρόνο τους και με τα γνωστά διαδικτυακά τους τρολ να κάνουν το άσπρο - μαύρο.

Δεκάδες προφίλ που θεωρούν αυτοί πως τους προσφέρουν ανωνυμία αναφέρουν κάθε μας ανάρτηση σε άλλες ομάδες γιατί προφανώς φοβούνται στις δικές μας. Θα μπορούσαμε να σταματήσουμε να αναρτούμε αλλού , αλλά δεν κάνουμε χατίρια σε ανθρώπους που μέχρι χθες φιλοξενούσαμε τις απόψεις τους επειδή εμείς θέλουμε διάλογο αλλά με κανόνες.

Το σηκώνουμε σφυροδρέπανα και παράλληλα τάχα μαχόμαστε για τα δίκαια των εργαζομένων σε εμάς δεν πουλάνε. Ματαιοπονούν εάν θεωρούν πως η Σοβιετία θα μείνει αλώβητη ήδη μας έχει στοιχίσει χρεοκοπία , μνημόνια και έστειλε τα παιδιά μας στο εξωτερικό σε δυτικές χώρες για ένα καλύτερο μέλλον.

Μπορούμε να γίνουμε και "χειρότεροι" όταν βλέπουμε στο πλευρό τους τάχα δεξιούς και δημοκράτες που το μόνο που κάνουν επί δεκαετίες είναι να υμνούν τους ανύπαρκτους αγώνες της αριστεράς.

Αυτής της αριστεράς που πάλεψε με νύχια και με δόντια για να μας κάνει μια ακόμα σοβιετικού τύπου "δημοκρατία" αλλά ευτυχώς για την χώρα ηττήθηκε από τους ΗΡΩΕΣ που πολέμησαν στο Γράμμο και το Βίτσι.

Άρα ας συνεχίσουν αυτοί τον δρόμο τους και εμείς τον δικό μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: