ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν μετά από 10 χρόνια μνημονίων δεν έχεις καταλάβει πως εσύ φταις για την χρεοκοπία της χώρας και ζητάς επιστροφή σε όσα μας βούλιαξαν

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Όταν μετά από 10 χρόνια μνημονίων δεν έχεις καταλάβει πως εσύ φταις για την χρεοκοπία της χώρας και ζητάς επιστροφή σε όσα μας βούλιαξαν


Προφανώς και μετά από 10 χρόνια μνημονίων το "δίκαιο" αίτημα του σωματείου εργαζομένων του δήμου μας πρέπει να ικανοποιηθεί. 



Με λεφτά φυσικά των δανειστών μας ,που μας τα "χρωστάνε" επειδή μας είπαν να γεμίσουμε την χώρα δημοσίους υπαλλήλους ,ενώ χρωστάμε πάνω από το 130% του ΑΕΠ μας!

Δεν βαριέσαι αφού οι πολλοί θέλουν ΜΟΝΙΜΟ και μη αξιολογημένο προσωπικό ( τι να αξιολογήσεις άραγε;) σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου τότε καλά κάνουν και κρεμάνε και τα πανό τους να έχουμε και εμείς κάτι να γράψουμε.

Μόνη λύση επιβίωσης είναι ο διορισμός στο ΔΗΜΟΣΙΟ ,άλλωστε μέχρι την χρεοκοπία αυτοί θα είναι (δημόσιοι υπάλληλοι) που θα αντέξουν περισσότερο στα δύσκολα που έρχονται.

Καλούμε λοιπόν τους δεξιούς αναγνώστες μας να γίνουν κομμάτι  της Γαλάζιας Σοβιετίας αλλιώς θα πεινάσουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες σε μια χώρα που η επιχειρηματικότητα σχεδόν ποινικοποιείται

Η Σοβιετία και εάν πέρασεν , ανθεί και φέρει και άλλο!

ΥΓ: Ευχαριστώ τον φίλο Άγγελο Κάνδηλα για την ωραία φωτογραφία .. Επισκεφθείτε εδώ και το ιστολόγιό του έχει πολύ ρεπορτάζ δρόμου και διαφορετική άποψη από μένα στο θέμα της Σοβιετίας. Δεν μας ενοχλεί αυτό άλλωστε εάν οι πολλοί ήθελαν άλλη πορεία αυτή θα είχε ήδη συμβεί.


https://neahlioupolis.blogspot.com/2020/05/10.html

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: