ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν βγάζεις άκρη με κάποιους που πρέπει να πεθάνουν οι ίδιοι για να καταλάβουν πως ο κορονοϊός σκοτώνει

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Δεν βγάζεις άκρη με κάποιους που πρέπει να πεθάνουν οι ίδιοι για να καταλάβουν πως ο κορονοϊός σκοτώνει


Δεν καταλαβαίνει και πολλά ο Έλληνας και η Ελληνίδα και γέμισε την λαϊκή αγορά της πόλης όπως άλλωστε γεμίζει παραλίες, super market κ.ο.κ αφού ο covid-19 είναι φαίνεται παρελθόν για την χώρα μας.

Καλοκαίρι είναι και προφανώς αντέχουμε 1-2 νεκρούς την ημέρα αλλά επειδή καραντίνα εκ νέου ουδείς θα επιβάλλει ελπίζουμε πλέον να βρεθεί φάρμακο γιατί οι νοσούντες θα είναι πολλοί. 
 
Άλλωστε θεωρείται σχεδόν απίθανο να μην μας επισκεφτούν τουρίστες και covid-19 όπως είναι επίσης αδύνατο να μην υπάρχει συγχρωτισμός σε μαγαζιά , παραλίες κ.ο.κ. 

Εάν και τα πήγαμε καλά οι νεκροί στη χώρα μας από κορονοϊό είναι ήδη 175 και μέχρι το τέλος του έτους μετά το άνοιγμα (αναγκαστικό η οικονομία δεν άντεχε για άλλα επιδόματα) θα φτάσει σε τετραψήφιο νούμερο όπως άλλωστε σας είχαμε γράψει από την πρώτη εβδομάδα. Τότε που οι πολλοί ακόμα θεωρούσαν (κάποιοι αφελείς θεωρούν ακόμα) τον κινεζικό ιό μια απλή γρίπη. 

Αλλά δεν σας πρήζουμε άλλο σας αφήνουμε να χαρείτε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σας που είναι εξασφαλισμένη ακόμα και εάν έρθει νέο κύμα της πανδημίας από φθινόπωρο ή και πιο πριν. 

Όσοι έχετε ευπαθείς ομάδες προσέξτε να μην τους κολλήσετε γιατί η ταλαιπωρία είναι μεγάλη και οι απώλειες ζωών δεν είναι κάτι που μπορεί να ξεπεράσει κάποιος ανώδυνα. 

Έχουμε αποκλειστικό θέμα από ΕΛΛΗΝΙΚΟ που θα το παρουσιάσουμε από ΔΕΥΤΕΡΑ για να μην χαθεί μέσα στη ραστώνη του Σαββατοκύριακου. 

Για Ηλιούπολη όπως βλέπετε οι "κοκκορομαχίες" συνεχίζονται ανάμεσα σε όσους αντιδρούν στην αξιοποίηση του Υμηττού και σε όσους δεν θέλουν ούτε ένα κυβικό τσιμέντο σε ένα "φαλακρό" στο μεγαλύτερο μέρος του δάσος πάνω από την πόλη μας. 

Μέχρι 15 Ιουνίου θα συνεχίσουμε με την συχνότητα που αναρτούμε έως σήμερα μετά για 2 μήνες θα βάζουμε κάτι το οποίο θεωρούμε πως πρέπει να γνωρίζετε και εσείς που μας αγαπάτε και εσείς που απλά από περιέργεια μας διαβάζετε. 

Άλλωστε η πόλη έχει πολλά ΜΜΕ που αναπαράγουν τις απόψεις όλων των δημοτικών παρατάξεων και που σας κρατάνε ενήμερους για το τι συμβαίνει αλλά ποτέ για το γιατί συμβαίνει. 

Βλέπετε η απλή παράθεση απόψεων από κάποιους θεωρείται δημοσιογραφία αφού η άποψη κοστίζει. Γιατί είναι φυσικό πως για να τα έχεις καλά με όλους πρέπει να μην ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ την δική σου άποψη ως μέσο ενημέρωσης. 

Δυστυχώς όμως και η επιλογή ειδήσεων είναι άποψη αφού π.χ πουθενά δεν είδαμε την κατάπτυστη ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για αθλητικό σωματείο της πόλης μας , ούτε βέβαια οι ξεπερασμένες από την ίδια την καθημερινότητα δημοτικές μας παρατάξεις έκριναν πως έπρεπε να πάρουν θέση. 

Τραγικό και ενδεικτικό πως ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ σε αυτή την πόλη αλλάζει διαρκώς χρώματα και ουδείς τοποθετείται δημόσια αφού άλλωστε οι πολιτικάντηδες σέβονται τους ψηφοφόρους τους. 

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: