ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέα Δυναμική, Νέες Υπηρεσίες, Νέο Λογότυπο – Φροντιστήριο με Όραμα και Στόχο

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Νέα Δυναμική, Νέες Υπηρεσίες, Νέο Λογότυπο – Φροντιστήριο με Όραμα και Στόχο

Το Φροντιστήριο Μ. Ε. «ΚΥΡΙΤΣΗΣ» αλλάζει με το βλέμμα στο μέλλον, με την ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, με νέες δυνατότητες και υπηρεσίες και ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ!


Το Φροντιστήριο «ΚΥΡΙΤΣΗΣ» πολλά χρόνια τώρα εγγυάται, υπό την Διεύθυνση του Νίκου Κυρίτση, την ποιότητα στην εκπαίδευση, με την μοναδικότητα στο ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ, τόσο στην κτιριακή του εγκατάσταση στην Ηλιούπολη (Κύπριων Ηρώων 42Β) όσο και μέσω διαδικτύου πλέον, με την χρήση από τους μαθητές του σύγχρονης πλατφόρμας μαθημάτων η οποία εκτινάσσει τις δυνατότητες μάθησης.



Σύντομα θα βρίσκεται στη διάθεση μαθητών, καθηγητών και το νέο εξελιγμένο site του φροντιστηρίου το οποίο θα παρέχει όλες εκείνες τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για την καλύτερη στήριξη της προσπάθειας των μαθητών αλλά και της λειτουργίας γενικότερα του Φροντιστηρίου μας.

Μαζί ξεκινάμε αναβαθμίζοντας την παρεχόμενη εκπαίδευση, Μαζί συνεχίζουμε με την ίδια ποιότητα, την ίδια δυνατή ομάδα καθηγητών και έχοντας ως στόχο να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών μας

"ΚΥΡΙΤΣΗΣ"  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ

Με την υπογραφή του Νίκου Κυρίτση

Δεν υπάρχουν σχόλια: