ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι περισσότεροι δημότες σε λίγο καιρό θα τα έχουν με την κυβέρνηση και όχι με την δημοτική αρχή

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Οι περισσότεροι δημότες σε λίγο καιρό θα τα έχουν με την κυβέρνηση και όχι με την δημοτική αρχή


Εμφανές είναι πως μετά το σπάσιμο της καραντίνας οι διαδικτυακές φωνές παραπόνων για τα προβλήματα του δήμου μας έχουν κοπάσει σε μεγάλο βαθμό. 



Μετά το θέμα του νέου Νεκροταφείου και την ανάπτυξη του Υμηττού οι επικριτές της κυβέρνησης έχουν βρει πεδίο κριτικής την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων κάτι προφανώς που κάνει η κυβέρνηση αλλά όχι στο βαθμό που θα ήθελαν οι έμποροι της πόλης μας.

Λογικό είναι πως το φετινό καλοκαίρι και όσο όλοι θα σκέφτονται τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται όλοι θα επικεντρωθούν στα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση για την επανεκκίνηση της οικονομίας και θα αφήσουν την διοίκηση Χατζηδάκη να προσλαμβάνει νέους υπαλλήλους μέσω ΟΑΕΔ αυτή την φορά αφού οι 600 δεν επαρκούν προφανώς για να διορθώσουν τα χάλια μας.

Το μόνο που λειτουργεί καλά στο δήμο είναι τα ιδιωτικά συνεργεία κοψίματος χόρτων σε χωράφια που ενώ θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μέσα στην καραντίνα άρχισαν τις δράσεις τους αμέσως μετά την προσωρινή λήξη της.

Οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης δείχνουν πως δεν έχουν καμία διαφορετική ενναλακτική αφού ενώ π.χ βλέπουν πως ο τομέας της καθαριότητας νοσεί δεν προτείνουν την άμεση ιδιωτικοποίησή του ,  αλλά  την συνέχιση της Σοβιετίας  με τους ίδιους μόνιμους ή συμβασιούχους υπαλλήλους που έχουν δείξει εδώ και χρόνια (οι πρώτοι) την ανικανότητά τους στην αποκομιδή των απορριμάτων.

Στις 28 Μάη  έχουμε έκτακτο  δημοτικό συμβούλιο όπου θα συζητηθεί το θέμα με το νέο Κοιμητήριο της πόλης, έως τότε ο Χατζηδάκης και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν να δουλεύουν τους πάντες για ένα σωρό άλλα σημαντικά ζητήματα τα οποία χρειάζονται οικονομικούς πόρους για να προχωρήσουν.

Με  εξαίρεση 2-3 Αντιδημάρχων οι υπόλοιποι απλώς αναμένουν να τους πέσουν λεφτά από τον ουρανό για να κάνουν ακόμα και αυτονόητα πράγματα. Για έναν αντιδήμαρχο τα έχουμε γράψει και αναμένουμε έως το φθινόπωρο να αντικατασταθεί.

Σε 5-6 μήνες από σήμερα όλοι θα βρίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη και αυτό είναι και το δράμα όσων κεντροδεξιών πολιτών αναμένουν ξεκάθαρες θέσεις τόσο από την διοίκηση όσο και από τις δημοτικές παρατάξεις της κεντροδεξιάς.

Μέχρι τώρα εκτός από την γνωστή μας κόντρα για το θέμα με την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία μας χωρίζει με αυτές και η εμμονή τους στη διατήρηση του δημόσιου τομέα της καθαριότητας και της ύπαρξης τόσων πολλών υπαλλήλων στο δήμο μας.

Αναζητούμε νέο κεντροδεξιό με ΞΕΚΑΘΑΡΑ φιλελεύθερες απόψεις και με σαφείς ΔΕΞΙΕΣ καταβολές για να έχουμε με κάτι να ασχοληθούμε στις εκλογές του 2023.

Άλλωστε εμείς μετά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ θα "εξαφανιστούμε" και με 2-10 αναρτήσεις την εβδομάδα θα ξεκουραζόμαστε αναμένοντας την μεγάλη μάχη των δημοτικών του 2023 για να συμμετάσχουμε ενεργά σε αυτές.

Ο δικός μας σπόρος κατά του Κρατισμού και κυρίως η αφύπνιση δυνάμεων που αυτοχαρακτηρίζονται δεξιές και πολεμούν τον κομμουνισμό και τον σοσιαλισμό έχει ήδη πιάσει και στην πόλη μας.

Ανεξάρτητα από την επικράτηση του Γιώργου Χατζηδάκη στις δημοτικές του 20019 ,  τα παραμύθια του ΕΑΜ-ΕΛ.ΑΣ και οι αντιμνημονιακές φωνές έχουν αρχίσει να υποχωρούν. Ο δήμος μας απλώς αργεί να εφαρμόσει ό,τι άλλοι δήμοι της Αττικής.

Ο ΣΠΑΥ που "προστατεύει" τον Υμηττό θα υλοποιήσει την μεγαλύτερη αξιοποίηση που έχει γίνει τα τελευταία 50 χρόνια και για αυτό το επόμενο διάστημα όσοι μας κράτησαν δεκαετίες πίσω θα έχουν πολύ ποδαρόδρομο για κινητοποιήσεις εθιμοτυπικού χαρακτήρα. 

Οι επόμενες γενιές θα έχουν έναν χώρο αναψυχής που δεν είχαμε εμείς ,αφού οι κατσαπλιάδες που πέρασαν από το δημαρχείο έχτιζαν αυθαίρετα του δήμου σε αυτό αλλά δεν προχώρησαν σε αξιοποίηση του δάσους. Εάν εξαιρέσεις ένα ωραίο αναψυκτήριο δίπλα στον Προφήτη Ηλία που έκλεισε ο τέως Δήμαρχος για να κάνει τα δικά του , το βουνό ήταν μόνο για τους εμπρηστές αφού βοσκοί πλέον δεν υπάρχουν και του τελευταίου (Αλέξιος Νάστος) του πήραν χιλιάδες στρέμματα για να βρεθούν στα χέρια κανενός επενδυτή από το Κατάρ!

Γιατί όπου δεν υπάρχει επένδυση προφανώς και όλα γίνονται "στάχτη". Στη δική μας περίπτωση στην κυριολεξία αφού η εικόνα του πρασίνου που έχει απομείνει πάνω από την πόλη μας είναι απογοητευτική.

ΥΓ: Κάποιοι γραφικοί αγνοούν πως η λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα παλιότερα ονομάζονταν Αλέξιου Νάστου και θέλουν να μας πείσουν πως ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κώστας Δελλαπόρτας είχε την ίδια θέση για το θέμα της δημόσιας περιουσίας με τον κατσαπλιά Δημήτρη Κιντή! Εάν ο Δελλαπόρτας είχε ασπαστεί τον κομμουνισμό δεν το γνωρίζω προκειμένου να γίνει δήμαρχος! Αυτό που είναι βέβαιο πως ο κομμουνιστής δήμαρχος ήταν τυχερός που είχε απέναντι του τον Δελλαπόρτα και όχι κάποιον δεξιό με φιλελεύθερες απόψεις που δεν θα υπηρετούσε με ΤΙΠΟΤΑ καμία δικτατορία.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: