ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έμμεση απάντηση του Αντιδημάρχου Απόστολου Στασινόπουλου στο άρθρο μας για την δική του παρουσία στη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Σημαία και Σταυρός θα στέκουν περήφανοι στον Υμηττό μας ό,τι και εάν κάνουν

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Έμμεση απάντηση του Αντιδημάρχου Απόστολου Στασινόπουλου στο άρθρο μας για την δική του παρουσία στη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Σημαία και Σταυρός θα στέκουν περήφανοι στον Υμηττό μας ό,τι και εάν κάνουν



Με την παραπάνω ανάρτηση απαντά ο Αντιδήμαρχος Απόστολος Στασινόπουλος στη χθεσινή μας ανάρτηση. Την δημοσιεύουμε προφανώς επειδή για εμάς η άποψή του απηχεί (λογικά έτσι γίνεται) την άποψη της δημοτικής αρχής για το θέμα που έχει ανακύψει. Διαβάστε την όσοι τον ψηφίσατε και κυρίως όσοι του δώσατε θέση ευθύνης.
Μαθήματα  δημοκρατίας προφανώς δεν θα πάρουμε από τον κ. Στασινόπουλο . Το αυθαίρετο κτίσμα και δεκάδες άλλα στέκουν όρθια και θα στέκουν για χρόνια επειδή προφανέστατα και σε συνθήκες Αστικής Δημοκρατίας , η Δικαιοσύνη ( με τα λάθη της που απειλούν την Αστική μας Δημοκρατία) επιτρέπει την ύπαρξη ναών μέσα σε δασικές εκτάσεις Η καθαίρεση λοιπόν του αυθαίρετου χτίσματος τον πληροφορούμε πως δεν θα γίνει ΠΟΤΕ σε συνθήκες Αστικής Δημοκρατίας. 

Άλλωστε η Δικαιοσύνη απέδειξε πως και σε άλλες περιπτώσεις πως σέβεται θεσμούς όπως αυτόν της Ελλαδικής Εκκλησίας και ουδέποτε έχει γκρεμιστεί ναός στη χώρα μας τα τελευταία 50 χρόνια. Κανένας δεν πιέζει κανέναν να πάρει την ψήφο του πίσω. Απλώς κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν αντιληφθεί το λάθος τους να συμμετέχουν σε μια νομιμότητα που κυνηγάει ναούς και όχι διπλανά χτίσματα που δεν προσφέρουν κανένα πνευματικό έργο.

Η μη παρουσία μας χθες στο χώρο έγινε για λόγους που έχουν αναλυθεί σε άλλη μας ανάρτηση . Προφανώς και η μη ακριβή κατά τον ίδιο ενημέρωσή μας κρίνεται από όσους μας διαβάζουν καθημερινά και όχι μια φορά τα τέσσερα χρόνια. 

Όσο για την φωτογραφία προφανώς και εμείς δεν κάνουμε δωρεάν διαφήμιση σε κανέναν ως ιδιωτικό μέσο ,κάτι που θα αντιληφθεί και η διοίκηση Χατζηδάκη όσο διατηρεί τον κ. Στασινόπουλο σε θέση ευθύνης.

Δελτία τύπου του δήμου Ηλιούπολης μπορείτε από σήμερα και μέχρι την δική του "καθαίρεση" από την θέση που του πρόσφεραν για να τους εκθέτει μπορούν να διαβάζουν στην σελίδα του δήμου και στα άλλα τοπικά ΜΜΕ. Σε εμάς προφανώς και δεν έχουν καμία θέση απόψεις όσων συγχρωτίζονται με όσους θέλουν καθαιρέσεις ναών με το επιχείρημα πως πρέπει να εξαντληθεί η νομιμότητα επιλεκτικά.

Καθαιρέστε πρώτα το ΚΥΤ μέσα στη β' ζώνη Υμηττού και αφήστε τους δημότες να έχουν ένα ελεύθερο τοπικό μέσο που δεν ταυτίζεται με την μία άποψη αλλά αναζητά την ΑΛΗΘΕΙΑ , έχει ξεκάθαρη θέση και δεν έχει κανένα πρόβλημα να διαφωνεί και με κεντροδεξιές παρατάξεις που χθες δεν έδωσαν το παρών στη  προσευχή του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου, για το καλό όλων  μας.




Σοβιετία υπάρχει όσο δεν εφαρμόζονται οι κανόνες της ελεύθερης αγοράς και όσο διατηρείτε η μη αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και η μονιμότητά τους.

Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε . Η Σοβιετία περιλαμβάνει και τους εκπροσώπους της Ελλαδικής Εκκλησίας για αυτό χθες στον Προφήτη Ηλία δεν ήταν όλοι οι ιερείς των ενοριών της πόλης μας αλλά όσοι πολεμούν για Ελλάδα και Ορθοδοξία.

Εμείς προφανώς και δεν τρώμε εμμονές με κανέναν και για τον λόγο αυτό τονίσαμε την χθεσινή παρουσία στο χώρο προς την θετική κατά την ταπεινή μας άποψη πλευρά του κ. Αμουργιανού.

Το θέμα είναι πως ψήφισε μαζί με εσάς το κατάπτυστο ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο  αλλά όλοι κάνουν λάθη τα οποία μπορούν να διορθώσουν. Χωρίς να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να φαίνεται στα πρακτικά πως το ψήφισε αλλά να αγνοούσε το ακριβές  περιεχόμενο του ψηφίσματος και χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία προς κανέναν δημοτικό σύμβουλο που το ψήφισε.

Άξιος και μάγκας για εμάς μόνο ο Χρήστος Καλαρρύτης που ψήφισε ΑΡΝΗΤΙΚΑ , κάτι που θα πιστωθεί θετικά για εκείνον στις εκλογές του 2023 .

Καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους ατομικά να πάρουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ  θέση γιατί άλλωστε αυτοί θα κριθούν το 2023 στις κάλπες ,και φυσικά εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να ξεχάσουμε την ψήφο τους εναντίον της διατήρησης του ναού στον Προφήτη Ηλία.

Ας ξέρουν από τώρα πως ο ναός και το 2023 ,αλλά  και δεκαετίες μετά θα στέκει περήφανος στη θέση του αφού όπως τονίζουμε και πάλι σε συνθήκες Αστικής Δημοκρατίας δεν γκρεμίζονται ναοί αυθαίρετοι ή νόμιμοι .

Η Ελληνική σημαία και ο Σταυρός έχουν θέση στον Υμηττό μας και θα την διατηρήσουν με τους αγώνες όλων όσων πιστεύουν σε Ελλάδα και Ορθοδοξία .

Όσο για την αναδάσωση που τάχα έκαναν χθες, αυτή έγινε χωρίς σχετική άδεια για την οποία προφανώς και θα εγκαλέσουμε την δημοτική αρχή ( αυτή είναι η υποκρισία των τάχα οπαδών της νομιμότητας) και πριν την επιχειρήσουν την "αναδάσωση" ξανά  καλό θα ήταν να διαβάσουν και αυτό εδώ για να είναι επιτυχημένη και όχι για επικοινωνιακές φιέστες άνευ, ουσίας και αποτελέσματος.

Άλλωστε όπως μπορεί να δει κάθε δημότης μας ο Υμηττός (πάνω από την πόλη μας)  πλέον δεν θυμίζει δάσος ,και για αυτό βέβαια πρέπει να πάρει ξεκάθαρα μέτρα η κυβέρνηση βάζοντας σαφείς κανόνες προς όλους.

Σε αυτό το πλαίσιο και χωρίς υποκρισίες θα πρέπει να αποφασιστεί πόσο τσιμέντο "αντέχουμε" και που και πόσο πράσινο θα φυτέψουμε για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: