ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τροχαίο ατύχημα στην Ηλιούπολη - Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" σε βιτρίνα γραφείου τελετών

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Τροχαίο ατύχημα στην Ηλιούπολη - Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" σε βιτρίνα γραφείου τελετών


Σφοδρή σύγκρουση είχαμε χθες στις το βράδυ στις 12:45 περίπου στην οδό Διγενή Ακρίτα στην πόλη μας. Συγκεκριμένα 73 χρονος οδηγός έχασε για άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κατευθυνόμενος προς Γεφυράκι πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και η ξέφρενη πορεία του σταμάτησε στην βιτρίνα του γραφείου τελετών του Παναγιώτη Καραλή (Διγενή Ακρίτα 16)

Ο οδηγός μεταφέρθηκε αναίσθητος από το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο . Η σφοδρή σύγκρουση έγινε θέμα σε πολλά ΜΜΕ και όπως βλέπετε το enikos.gr εξασφάλισε φωτογραφία λίγα λεπτά μετά την σύγκρουση.


Τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία . Εμείς να ευχαριστήσουμε τον συνδημότη μας Ευάγγελο Λιακόπουλο για τις πρωϊνές φωτογραφίες που μας έστειλε σήμερα από το σημείο όπου όπως βλέπετε  στην πρώτη έχουν αρχίσει να αποκαθίσταται οι υλικές  ζημιές. 



Να ευχηθούμε στον 73χρονο να κρατηθεί στη ζωή αφού η σύγκρουση ήταν σφοδρή αφού όπως βλέπετε στην φωτογραφία παραπάνω δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος στο οδόστρωμα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: