ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με ελάχιστο ακροατήριο και διάφορα προβλήματα το σημερινό δημοτικό συμβούλιο

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Με ελάχιστο ακροατήριο και διάφορα προβλήματα το σημερινό δημοτικό συμβούλιο


Οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι 41 και το live με το ζόρι έχει ξεπεράσει μέχρι τώρα τα 80 άτομα. Διαστροφή να παρακολουθείς να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες απολιθώματα ενός κόσμου από τον οποίο θα μας σώσει η πανδημία.



Ευτυχώς που δεν παρακολουθεί κάποιος από τα πολιτισμένα  δυτικά  κράτη, ανθρώπους που ακόμα συζητούν εάν είναι καλός ο φιλελευθερισμός ή όχι.

Ραντεβού στις κάλπες του Σεπτεμβρίου (ακόμα και για μένα που δεν τις θεωρώ αναγκαίες) αφού δεν είναι δυνατόν καμία κυβέρνηση να συνομιλεί με ανθρώπους που πιστεύουν πως οι απολυμάνσεις στους κλειστούς χώρους των σχολείων θα διέλυαν το "κακό",  γιατί προφανώς και χωρίς την παρουσία μαθητών και δασκάλων ο covid-19 δεν είχε φτάσει ακόμα  εκεί.

Πάντως μιλάνε λες και ο δήμος μας δεν έχει προσωπικό ενώ ο γειτονικός Άλιμος έχει σαφέστατα λιγότερους αλλά καλύτερη εικόνα γιατί εκεί η Σοβιετία διαλύθηκε από τον Ανδρέα Κονδύλη που φυσικά και δεν είναι κανένας ακραιφνής νεοφιλελεύθερος όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν ακόμα και οι πρώην σύντροφοί του στο ΠΑ.ΣΟ.Κ απλώς άνθρωπος της λογικής και της δουλειάς που έσπασε τον τσαμπουκά και την τεμπελιά των εκεί κομμουνιστών του τομέα της καθαριότητας που κατάλαβαν πως με αυτό δήμαρχο θα πρέπει και πάλι να αρχίσουν να δουλεύουν.

Τυχαία η φωτογραφία της επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης κ. Τσατσούλη που ανέπτυξε τις πάγιες θέσεις του ΚΚΕ για τον κακό καπιταλισμό σε μια εποχή που το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας μας ανάγκασε να ζήσουμε αυτή την τραγωδία.

Όπως μετά το Τσέρνομπιλ ΕΣΣΔ σε τρία χρόνια δεν υπήρχε έτσι και σήμερα η πτώση του Κινεζικού κομμουνιστικού καθεστώτος ήδη ξεκίνησε αφού προφανώς και η μετά κορονοϊού εποχή δεν θα έχει θέση για κράτη παρίες. Κατά τα άλλα η κ Τσατσούλη μας είναι απόλυτα συμπαθής και για όσους θεωρούν πως ο Δημήτρης Κιντής ήταν ένας καλός δήμαρχος ας την ψηφίσουν αφού σαφέστατα και είναι πιο ικανή από εκείνον και αναγκαστικά λόγω εποχής περισσότερο δημοκρατική.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: