ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς ανέκδοτο είναι να είσαι ενεργός πολίτης και παράλληλα να υπηρετείς την κεντρική Σοβιετία

Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Προφανώς ανέκδοτο είναι να είσαι ενεργός πολίτης και παράλληλα να υπηρετείς την κεντρική Σοβιετία


Με λύπη διαβάσαμε πως τελικά οι υπάλληλοι της Σοβιετίας έχουν και  την υποστήριξη του ιστολογίου του φίλου Άγγελου Κάνδηλα που με τις αναρτήσεις του καθημερινά  τους εκθέτει . 



Γιατί για τους γεμάτους σκουπίδια δρόμους της πόλης μας  που ανεβάζει ο ενεργός πολίτης αλλά χωρίς υλοποιήσιμη πρόταση  Άγγελος Κάνδηλας υπεύθυνη δεν είναι καμία  διοίκηση του δήμου αφού το πολιτικό κόστος είναι εκείνο που δεν τους αφήνει να πράξουν το αυτονόητο.

Και άλλωστε η Πολιτεία δεν τους επιτρέπει να επιλέξουν το προσωπικό τους αλλά τους παρέχει έστω και αργά για την χώρα να βάλουν τους ιδιώτες από το "παράθυρο" για χρησιμοποιήσω και εγώ την ανόητη επιχειρηματολογία όσων δεν θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ. 

Άλλωστε η διοίκηση του δήμου  δεν μπορεί να στείλει στο σπίτι τους όσους πληρώνονται και ΔΕΝ εργάζονται . Απλά μπορεί να τους πληρώνει και να φέρνει και άλλους να κάνουν την "βρώμικη" δουλειά (ΣΔΙΤ) .Αυτό βέβαια μετά τις προσεχείς εκλογές αλλάζει

Αυτό που μπορεί να κάνει και δεν το πράττει η εκάστοτε δημοτική αρχή για να έχει "δημοσιογραφική δουλειά" και ο Άγγελος  Κάνδηλας είναι να δώσει την δομή της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ σε ΙΔΙΩΤΗ για να έχουμε την ΚΑΘΑΡΗ πόλη που επιθυμούμε όλοι μας. (ή μάλλον όσοι δεν γουστάρουμε τον κρατισμό)

Τότε θα φωτογραφίζει μόνο όμορφες παιδικές χαρές , και περιποιημένους χώρους και το αποδεικνύουν οι εικόνες από όμορους δήμους που η Σοβιετία δεν μπορεί πλέον να σαμποτάρει την εικόνα της πόλης αφού εκεί η δήμαρχοι "ξεπουλάνε" τα πάντα γιατί θέλουν να σωθεί η χώρα και δεν γκρεμίζουν τις Σοβιετίες. 

Άλλωστε η χρεοκοπία της χώρας ήρθε από την διατήρηση αυτής της κατάστασης και όχι βέβαια από τους επαγγελματίες δημοσιογράφους που προφανώς και τότε προειδοποιούσαν την κοινή γνώμη για το αδιέξοδο του άλλου δρόμου αυτού της Σοβιετίας.

Γιατί ΜΟΝΗ προϋπόθεση για να παίρνεις τον μισθό σου στη Σοβιετία  είναι η παρουσία σου στον τόπο εργασίας σου, και αυτή  όχι πάντα αφού τον ΕΛΕΓΧΟ προφανώς της Σοβιετίας τον κάνουν δήμαρχοι όπως ο Ανδρέας Κονδύλης και όχι όσοι θεωρούν όπως ο Κάνδηλας πως ευθύνονται οι πολιτικές και οι τάχα κακοί πολιτικοί.

Γιατί πλέον εμάς τα σχόλια από οδηγούς λεωφορείων δεν μας αφορούν όπως δεν μας αφορά και η άποψη που έχουν για εμάς όσοι δεν αντιλαμβάνονται πως είμαστε οι μόνοι που παλεύουμε για να διατηρηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις ΟΛΩΝ και όχι μόνο των υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα γιατί κάθε φορά που διορίζεται έστω και ένας δημόσιος υπάλληλος η χώρα βαδίζει προς την οικονομική καταστροφή. 

Εμείς εδώ είμαστε για να υπηρετούμε τις γενιές που έδιωξαν στο εξωτερικό οι σταλινοφασίστες της πόλης με την Σοβιετία τους και όχι προφανώς για ευχολόγια. 

Έτσι ο Μιχάλης και ο Άγγελος μπορούν να συνεχίσουν να σας κρύβουν ΑΛΗΘΕΙΑ κατηγορώντας γνωστούς συνδημότες μας πως τάχα δεν είναι ικανοί (ξαφνικά οι "σύντροφοι" Σεφτελής , Αντζινάς και Πούλος έγιναν από λευκά μαύρα πρόβατα) από ανθρώπους που προφανώς δεν έχουν να προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ αποτυπώνοντας εικόνες για τις οποίες και οι ίδιοι είναι συνυπεύθυνοι αφού κάθε φορά που πάει να γίνει κάτι καλό για τον δήμο μας είναι απέναντι.

Μάλλον θα ήθελαν "πατερούλη" για δήμαρχο και κάθε φορά που ακούγεται κάποια φωνή που τους βγάζει από την συνηθισμένη δημοσιοϋπαλληλική τους ρουτίνα νιώθουν την υποχρέωση να υψώσουν τις σημαίες της επανάστασης κατά του κακού ιδιωτικού τομέα που είναι όμως και ο ΜΟΝΟΣ που παράγει πλούτο .

Άλλωστε τα δικά τους πειράματα απέτυχαν παταγωδώς στην πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ και είναι απορίας άξιο πως τους ενοχλούν ΜΟΝΟ τα 20.000.000 ευρώ που πήραν τα ΜΜΕ και όχι τα δισ. ευρώ που δίνονται κάθε μήνα σε μισθούς και συντάξεις ανθρώπων που δούλευαν στο δημόσιο ή μάλλον μας δούλευαν για δεκαετίες.

Τα ΜΜΕ που πήραν τα 20.000.000 ευρώ προφανώς και κρίνονται καθημερινά από τους αναγνώστες τους, όποιος δεν τα γουστάρει διαβάζει τα πολλά που δεν ΠΗΡΑΝ αλλά προφανέστατα  η δικαιολογία των ορφανών του Στάλιν για την κατάντια της χώρας βαρύνει αυτά μόνο στο βαθμό που δίνουν βήμα στους ψεκασμένους οπαδούς όσων ενώ ζουν καλά (σε σχέση με τα κράτη παρίες τα οποία υποστηρίζουν)  επειδή έχουν την τύχη να ζουν σε δυτικό κράτος θεωρούν πως η Σοβιετία είναι ανέκδοτο και το διαλαλούν μέσα από το facebook που είναι ένα από τα κύρια εργαλεία για να καταστρέψει κάθε απόπειρα να πάμε σε έναν κόσμο χειρότερο από αυτόν που ζούμε.

Ας συνεχίζουν λοιπόν να παλεύουν στο πλευρό των κομμουνιστών και ας αφήσουν εμάς τους "διεφθαρμένους" να συνεχίσουμε να θυμίζουμε στους πολλούς και να μαθαίνουμε στους νέους τα εγκλήματά τους.

Η αλήθεια είναι Μιχάλη πως με την Άνοιξη της Πράγας δεν είχαμε ασχοληθεί μέχρι σήμερα άλλωστε είναι τόσα πολλά τα εγκλήματά τους στην Ελλάδα που θα δώσουμε προτεραιότητα στα δικά μας. 

Πάντως ας μην ανησυχούν η διοίκηση Χατδηδάκη δεν απειλεί την Σοβιετία τους. Δήμαρχοι που την απειλούν είναι ο Κωνσταντάτος , Κονδύλης , Παπανικολάου και ω του θαύματος ακόμα και ο Κατωπόδης του Βύρωνα!

Εμείς ως μέσο έχουμε ξεκάθαρο στίγμα και χαιρόμαστε που αποκτούν όλοι σιγά- σιγά.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: