ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το Φροντιστήριο “Κυρίτσης” επιστρέφει με τη λήψη όλων των μέτρων προστασίας

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Το Φροντιστήριο “Κυρίτσης” επιστρέφει με τη λήψη όλων των μέτρων προστασίας


Το Φροντιστήριο Μ.Ε. «Κυρίτσης» επαναλειτουργεί τη Δευτέρα 11/5, το απόγευμα, τον κτιριακό του χώρο στην Ηλιούπολη (Κυπρίων Ηρώων 42Β) με την προετοιμασία των παιδιών της Γ’ Λυκείου, που επανέρχονται στα σχολεία τους και ετοιμάζεται να υποδεχθεί γονείς και μαθητές, με την πλήρη εφαρμογή των μέτρων προστασίας που έχουν ανακοινωθεί από τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας.



Οι μάσκες, τα μαντηλάκια και τα γάντια μιας χρήσης, το απολυμαντικό τζελ στην είσοδο του Φροντιστηρίου μας

Για το Φροντιστήριο μας αποτελεί προτεραιότητα η υγεία των μαθητών, τον γονέων τους και όλων των επισκεπτών του Φροντιστηρίου μας, το οποίο προχώρησε στην αγορά των απαραίτητων απολυμαντικών, γαντιών και μασκών μιας χρήσης, ενώ για τους μαθητές τα τμήματα θα είναι αυστηρά έως δύο μαθητών, τηρουμένων των αποστάσεων που απαιτούνται. Επισημαίνεται ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα προστασίας, προκειμένου οι μαθητές όχι μόνο να νιώθουν αλλά και να είναι πραγματικά ασφαλείς.



Αίθουσες με τήρηση των αποστάσεων και με έναν, το πολύ δύο μαθητές στο μάθημα προσφέρουν την ασφάλεια που απαιτείται, ενώ σε κάθε αίθουσα υπάρχουν τα μέσα προστασίας για τους μαθητές και τους καθηγητές τους.

Επίσης, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών η προσέλευση των γονέων και άλλων επισκεπτών θα γίνεται με προσυνεννόηση, προκειμένου να αποφευχθεί η παρουσία εντός του χώρου του Φροντιστηρίου περισσότερων από τα επιτρεπόμενα άτομα.

*Σημειώνεται ότι οι μαθητές μπορούν να κάνουν τα μαθήματα τους και με τηλεκπαίδευση σε ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ μάθημα.χώρος των αιθουσών αλλά και των υπόλοιπων χώρων του Φροντιστηρίου μας αερίζεται με τον αέρα να ανανεώνεται συνεχώς


Δεν υπάρχουν σχόλια: