ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δήμος Ηλιούπολης: 23 υπάλληλοι παρατείνουν την θητεία τους για 4 μήνες ελέω covid-19

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Δήμος Ηλιούπολης: 23 υπάλληλοι παρατείνουν την θητεία τους για 4 μήνες ελέω covid-19

,
Την ώρα που η αντιπολίτευση δημιουργεί φασαρία για το περιβάλλον , το ξωκλήσι στον Προφήτη Ηλία και το σχεδιαζόμενο νεκροταφείο στην περιοχή του ΚΥΤ στον Υμηττό η διοίκηση του δήμου παρατείνει λόγω του κινεζικού θανατηφόρου ιού τις συμβάσεις 23 υπαλλήλων για τέσσερις μήνες.



Έτσι η προϋπηρεσία πλέον αυτών των υπαλλήλων θα φτάσει τους 6 μήνες εάν δεν είχαν κάνει κάποιο δίμηνο και προηγούμενα και σε λίγο θα αποζητούν την μονιμοποίησή τους αφού όλες οι παρατάξεις συναινούν πως οι υπάλληλοι της καθαριότητας είναι λίγοι.

Δεν δημοσιεύουμε τα ονόματα των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου γιατί προφανώς δεν είναι στόχος μας οι ίδιοι αλλά όσοι τους τάζουν μονιμότητα σε μια χώρα που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια με την αύξηση των δημοσίων υπαλλήλων σε περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και σε αύξηση της φορολογίας.

Θα επανέλθουμε στο θέμα αφού βλέπουμε πως στην πορεία προς τις εκλογές η κυβέρνηση ετοιμάζει πάνω από 100.000 νέες προσλήψεις ορισμένου χρόνου στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Μάλιστα μάθαμε σήμερα πως η ΝΔ επικροτεί και μέλη της με ακραίες και ρατσιστικές απόψεις διαβάστε την σημερινή καταγγελία του ΚΙΝΑΛ και αναρωτιόμαστε εάν τελικά συμφέρει να πολεμάς την Σοβιετία ή  να αναμένεις την κατάρρευσή τους που θα οδηγήσει όλους μας στο να ζήσουμε τραγικές καταστάσεις.

Θεωρώ πως η επιλογή του Τάκη Θεοδωρικάκου στη θέση του υπουργού Εσωτερικών οδηγεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο να καθίσταται επιζήμια για τα συμφέροντα της πατρίδας μας.

Η Γαλάζια Σοβιετία φοβούμενη πως θα χάσει από τα δεξιά της επιχειρεί να εντάξει στο κόμμα τους "Πατρίδα- Θρησκεία - Οικογένεια" ώστε μαζί με τους νοσταλγούς του Στάλιν να δημιουργήσουν την νέα Ελλάδα.

Ποια θα είναι αυτή; Ένα κράτος -παρίας μόνιμος ζητιάνος των ισχυρών οικονομικά αυτού του κόσμου. Γιατί ενώ εμείς ακόμα τα σκουπίδια με "πατερούληδες" -συνδικαλιστές εκτοξεύοντας το κόστος αυτής της εργασίας κάποια ισχυρά οικονομικά κράτη για να παραμείνουν ισχυρά έχουν δώσει εδώ και δεκαετίες τις ανάλογες δομές σε ιδιώτη.

Που είναι πιο καθαρά; Όσοι ταξιδεύετε το γνωρίζετε , όσοι δεν ταξιδεύετε ρωτήστε τα παιδιά σας που αναζητούν πλέον το μέλλον τους σε σοβαρά δυτικά κράτη. Εδώ ακόμα πανηγυρίζουμε το σχίσιμο των μνημονίων και κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υπογράψουμε πολλά ακόμη.

Δεν ξέρω βέβαια ποιος θα δανείσει πλέον μια χώρα που ζει παρασιτικά για δεκαετίες εις βάρος των συμμάχων της. Το μόνο καλό που μπορώ να δω είναι πως πρόσφατα διορίστηκε αδελφικός φίλος στη ΔΕΗ (χωρίς διαγωνισμό γιατί αυτά είναι για τους ανειδίκευτους εργάτες όπως μου εξήγησε) με δύο χρόνια σύμβαση και με μηνιαίες αποδοχές 1800 ευρώ καθαρά.

Το καλό εννοούσα προφανώς για τον ίδιο , για την οικογένεια του και για τους φίλους του που θέλουν να τον βλέπουν χαρούμενο για το κράτος και την χώρα μας φυσικά και δεν είναι.

Το "δικαιούνταν" βέβαια αφού πάντα στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων του δημοσίου και έχει ως δικηγόρος κερδίσει άπειρες δίκες με τις οποίες εργαζόμενοι διάφορων κρατικών φορέων εξασφάλισαν εφάπαξ που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούσε τα 200.000 ευρώ μόλις με 15 έτη εργασίας.

Αυτά και ελπίζω να συνεχίσετε τις αναφορές σας προς το facebook αφού προφανώς η ΑΛΗΘΕΙΑ ενοχλεί.

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: