ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ερέτρια: Καθηγήτρια λυκείου κατήγγειλε τον δάσκαλο που πιάστηκε με την 14χρονη

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Ερέτρια: Καθηγήτρια λυκείου κατήγγειλε τον δάσκαλο που πιάστηκε με την 14χρονη

Ο κατηγορούμενος για ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ 

Μία καθηγήτρια λυκείου στην Ερέτρια είναι – σύμφωνα με πληροφορίες – η γυναίκα που κατήγγειλε τον 51χρονο δάσκαλο του 1ου δημοτικού σχολείου, Γιώργο Μπουρδάρα για τη σχέση του με την ανήλικη μαθήτρια.

Η καθηγήτρια που αποκάλυψε στις αρχές την υπόθεση εργάζεται εδώ και χρόνια στην Ερέτρια στο λύκειο της πόλης. Όπως είχε γράψει από την αρχή το EviaZoom.gr, η συγκεκριμένη γυναίκα, – από την καταγγελία της οποίας ξεκίνησε η έρευνα -, είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση του 51χρονου δασκάλου με την 14χρονη μαθήτρια και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η καταγγελία έγινε σε δύο φάσεις.


Η πρώτη ήταν 2 μήνες πριν στην Εισαγγελία Ανηλίκων Χαλκίδας και η δεύτερη πριν 20 μέρες στην Ασφάλεια Χαλκίδας όπου υπήρχαν περισσότερα στοιχεία για την δράση του Γιώργου Μπουρδάρα.

Η Ασφάλεια Χαλκίδας όλον αυτόν τον καιρό παρακολουθούσε τον 51χρονο δάσκαλο και ερευνούσε την υπόθεση μέχρι που τον συνέλαβε αργά το βράδυ της 6ης Ιουλίου.

πηγή: eviazoom.gr
ΦΩΤΟ eviazoom

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Εκεί βρέθηκε μία καθηγήτρια να καταγγείλει την εγκληματική δράση του δασκάλου Γιώργου Μπουρδάρα εδώ προσπαθούσαν πως να τον πάνε σε μια "καλή" θέση μακριά από παιδιά για να σώσουν  τον "λύκο" αδιαφορώντας για τα "πρόβατα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: