ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"


Με μια μέρα καθυστέρηση ο υποψήφιος της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Γιάννης Πετράκης μας εγκαλεί για δήθεν έλλειψη πατριωτισμού.

Όπως βλέπετε το ποστ έχει τα γνωστά ορθογραφικά λάθη που έχουν όλοι οι "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ" . Βεβαίως εμείς από χθες έχουμε ανεβάσει το θέμα με δηλώσεις του  πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και σήμερα με την πρόταση του υπουργού Μάκη Βορίδη.



Αυτός που άργησε ήταν ο επικεφαλής της παράταξής του κ. Τάσος Ευσταθίου που μπορείτε να δείτε όλοι τι ανέβασε σήμερα (βλέπε φωτογραφία πιο κάτω) . Με μια μέρα καθυστέρηση δηλαδή  και φυσικά χωρίς να παίρνει θέση επέλεξε το εξαιρετικό κείμενο των συναδέλφων από το in.gr που βέβαια είναι ιστορικό και δεν αφορά τα τωρινά τραγικά γεγονότα. Την ώρα δηλαδή που η Αγιά Σοφιά γίνεται τζαμί ο κ. Ευσταθίου μας ενημερώνει για την ακουστική της! Και αντί να ψέξει αυτόν ο κ. Πετράκης βρήκε εμάς τους δηλωμένους φιλελεύθερους εθνικιστές να πιάσει και πάλι στο στόμα του. Άλλωστε εμείς δεν επιλέξαμε τυχαία τις δηλώσεις των Σαμαρά και Βορίδη αλλά επειδή ήταν οι πιο επιθετικές και ταυτόχρονα  ουσιαστικές για το θέμα. Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο ικανός υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ήδη έχουν πετύχει οι ΗΠΑ να είναι από την πρώτη στιγμή ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο πλευρό ενώ το "ξανθό γένος" σιωπά.



Καλά δελτίο τύπου η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  δεν βγάζει για να καταδικάσει τον ρατσισμό της κ.  Μανώλη , όπως δεν έβγαλε άλλωστε και για τα "πουλιά της χούντας" που ανέβασε ο κ. Πετράκης το 2015 ως εξώφυλλο στο προφίλ του στο facebook. Για για τον Σόϊμπλε και τα εμετικά του κ. Πετράκη ευτυχώς που υπάρχει και ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κόκλας στην παράταξη αυτή και βγήκε αυτός τουλάχιστον να καταδικάσει τις δηλώσεις Πετράκη για ένα ΑμεΑ . Βέβαια ο κ. Πετράκης μας ξεκαθάρισε αγαπάει όλα τα ΑμεΑ πλην Σόϊμπλε αφού όπως θεωρεί αυτός κατέστρεψε την χώρα μας !

Όσο για την κ. Μανώλη συμπλήρωσε το ποστ Πετράκη με  το δικό της "πατριωτικό" σχόλιο . Σίγουρα δεν ξέρει καν πότε έπεσε η Πόλη -και κυρίως γιατί -αλλά αυτό δεν την απέτρεψε από το να συμφωνήσει με τα γραφόμενα του συνυποψηφίου της.



Προφανώς οι υποψήφιοι του Τάσου Ευσταθίου μας μπέρδεψαν με το ιστολόγιο του κ. Μωραίτη που δεν έχει αντιληφθεί καν το τραγικό για την Δύση γεγονός (όχι πως τους νοιάζει άλλωστε )αρκεί να "χτυπάνε" ρίχνοντας "λάσπη"  σε όσους ενδιαφέρονται για την πόλη μας.

Η "Λάσπη" της Ηλιούπολης αφιερώνει ένα ακόμα άρθρο της για το πρώτο ΜΜΕ της πόλης και για την αφεντιά μου,  το οποίο προσπαθεί και πάλι να με συκοφαντήσει λες και οι αναγνώστες που μας  εμπιστεύονται θα ακούσουν την Κούλα και τον κ. Δήμου (εδώ μιλάμε για κάτι που θα ασχοληθούμε προσεχώς)  που ανεβάζουν τις άθλιες αυτές αναρτήσεις σε ομάδες στο facebook. 

Πάλι γράφουν ανοησίες και ισχυρίζονται ΨΕΥΔΩΣ πως δεν υπάρχει μήνυση κατά αγνώστων από τον κ. Στασινόπουλο για το ιστολόγιο που ως "λαγοί" έτρεξαν και έκλεισαν . Δεν τους ήρθαν λέει μηνύσεις! Δηλαδή ποιος θα τις παραλάμβανε το τρολ τους ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, αφού τότε ακόμα δεν είχαμε αποκαλύψει πως η ip από όπου αναρτούσαν  ήταν στο όνομα του κ. Μωραίτη. Μπορεί να άλλαξε ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ Μανώλης Σφακιανάκης  αλλά εάν ακόμα ο κ. Στασινόπουλος ενδιαφέρεται μπορεί να κυνηγήσει ΝΟΜΙΚΑ το θέμα αφού όλα τα στοιχεία είναι στην κατοχή μας.


ΥΓ: Το βίντεο της ανάρτησης κατέβηκε από την σελίδα μας στο facebook γιατί προφανώς και ο ίδιος ο κ. Πετράκης δεν είδε από που το πήρε. Εκτός και εάν συμφωνεί και με αυτούς . Καθόλου παράξενο άλλωστε ο κ. Πετράκης πάντα μας εκπλήσσει δυσάρεστα .  Τώρα ποιους εννοεί συμπατριώτες μου που βγάζω τάχα χολή ; Μάλλον όσους έχουν φασιστικές αντιλήψεις και οδηγούν την χώρα μας σε νέα "Μικρασιατική Καταστροφή" σε μια περίοδο που έχουμε ως χώρα  δυνατά ερείσματα στην διεθνή "σκακιέρα". Για να μην έχει αυταπάτες ο κ. Πετράκης το σύνθημα αυτό που ακούγεται στο βίντεο που ανέβασε δεν το λένε άνδρες των ΟΥΚ . Να και η ομάδα στο youtube από την οποία πήρε ο κ. Πετράκης το βίντεο. Μια ομάδα που θα αρέσει και στους οπαδούς του "Μεσσία" της πόλης μας.




Να βάλουμε και κάτι από τον κ. Μωραίτη αφού προφανώς αυτός έχει και την ευθύνη και για το σημερινό λιβελογράφημα ως ιδιοκτήτης της ηλεκτρονικής έκδοσης της "ιστορικής" εφημερίδας της πόλης όπως μας ξεκαθάρισε η κ. Κούλα ή Κική ή Κυριακή .Θαυμάστε λοιπόν από ποια ομάδα πόσταρε ο κ. Μωραίτης.



Ας μας υποδείξουν οι δύο υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" πιο άλλο τοπικό ΜΜΕ ασχολήθηκε με το θέμα . Όσο για δελτία τύπου δημοτικών παρατάξεων ακόμα τα αναζητούμε και δεν τα ΒΛΕΠΟΥΜΕ. Για τον κατά φαντασίαν υποψήφιο δήμαρχο της πόλης ο συγχρωτισμός του με τον λαϊκιστή Ματέο Σαλβίνι είναι ενδεικτικό του τι καταλαβαίνει από όσα διαδραματίζονται γύρω μας. Γιατί άμα ανεβάζεις από ομάδα Ελλήνων υποστηρικτών του Ματέο Σαλβίνι δηλώνεις και τι πρεσβεύεις. Τα βάζουν και με ιερείς πλέον οι οπαδοί του "Μεσσία" βλέπετε έχουν έναν "Δήμου" και μια "Κούλα" και θεωρούν πως μπορούν να σπιλώσουν τον πιο δυναμικό ιερέα της πόλης με πολυσχιδή φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο. Αλλά εντάξει αυτά ακούνε από τους αριστερούς συντρόφους τους αυτά λένε και αυτοί. Ότι δεν έχουν ούτε ΙΕΡΟ ούτε ΟΣΙΟ και έχουν υβρίσει χωρίς κανένα στοιχείο τους πάντες είναι κάτι που χαρακτηρίζει όλους τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ άλλωστε που πόνταραν στο αντιμνημόνιο και την χρεοκοπία της χώρας μας και απαξιώθηκαν ΠΛΗΡΩΣ στους πολλούς δημοκρατικούς και φιλελεύθερους δημότες μας .

Οπαδούς έχουν μόνο "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ" - "ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ" - και κυρίως αμόρφωτους που παίρνουν στα σοβαρά τις ασυναρτησίες που κατά καιρούς ανεβάζουν. Τόσα θέματα έχει η πόλη και αυτοί ασχολούνται με μένα λες και εγώ τους φταίω που δεν κατέβηκαν στις δημοτικές εκλογές του 2019 να "σαρώσουν" την σαπίλα που βλέπουν στους άλλους αλλά όχι στους εαυτούς τους.

ΥΓ1: Μεμονωμένα είδαμε αναρτήσεις σχετικά με το θέμα (Τζαμί η Αγιά Σοφιά)  Αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων και ορθώς έπραξαν.

UPDATE: Με νέο βίντεο του ο Γιάννης Πετράκης μας δείχνει άνδρες των ειδικών δυνάμεων να φωνάζουν το γνωστό σύνθημα στην "προθέρμανση" παρέλασης επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ . Να του τονίσουμε πως στον επικεφαλής που δίνει το παράγγελμα έχουν επιβληθεί κυρώσεις για το ατόπημά του αφού φυσικά ο Ελληνικός στρατός δεν πάει στις παρελάσεις για να συμμετάσχει σε καλλιτεχνικό πρόγραμμα αλλά για να τις τιμήσει. Όσον αφορά την ουσία του συνθήματος η δική μας σταθερή άποψη είναι πως πρώτα το κάνεις και μετά το λες. Εμείς με ψευτοπατριώτες και πατριδοκάπηλους δεν είχαμε ούτε θα έχουμε ποτέ σχέσεις.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: