ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι εμείς δεν "πέσαμε από τα σύννεφα" στο θέμα με την 14χρονη σε Γυμνάσιο της πόλης μας

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Όχι εμείς δεν "πέσαμε από τα σύννεφα" στο θέμα με την 14χρονη σε Γυμνάσιο της πόλης μας


Η υποκρισία περισσεύει σε μια πόλη που θεωρεί πως μπορεί να ποινικοποιήσει ή να φιμώσει την δημοσιογραφική έρευνα. 



Η δημόσια "δωρεάν" Παιδεία , το δημόσιο σχολείο , οι κοινωνικοί "αγώνες" της φασιστεράς και κυρίως η κόντρα σε κάθε σωστή μεταρρύθμιση που πάει να γίνει στο χώρο της Παιδείας οδηγεί σε τραγωδίες.

Σαν και αυτές με το ΚΤΗΝΟΣ καθηγητή του Γυμνασίου της πόλης μας που επέμενε για τον "έρωτα" του με την μαθήτρια γεμίζοντας ΑΗΔΙΑ τους αστυνομικούς που του έπαιρναν κατάθεση.

Το θέμα θα παίξει σε εμάς με ονόματα την Πέμπτη που θα απολογηθεί και φυσικά πάλι θα στεναχωρήσουμε πολλούς αφού εμείς δεν θα καταδικάσουμε μόνο το ανθρωπόμορφο ΚΤΗΝΟΣ αλλά θα προτείνουμε ΛΥΣΕΙΣ για να μην επαναληφθούν και στο μέλλον τέτοια νοσηρά φαινόμενα.

Γιατί φυσικά η παιδοφιλία ούτε έπαψε ούτε θα πάψει ποτέ ,και το θέμα είναι πως μπορούμε να περιορίσουμε τα θύματά της με μέτρα προφύλαξης και όχι τάχα "αλληλέγγυοι" μετά ,στον πόνο της οικογένειας και του αθώου θύματος. 

Έχουν βγει πολλά στοιχεία ήδη , όλη η δημοσιογραφική πιάτσα γνωρίζει όνομα ΚΤΗΝΟΥΣ, σχολείο της πόλης μας, και τις "ενέργειες" που ισχυρίζεται πως έκανε ο Διευθυντής. Και το γράφουμε έτσι μέχρι να αποδειχθούν με έγγραφα.

Φυσικά όπως και σε άλλα θέματα εμείς υποκριτικά δεν "θα πέφτουμε από τα σύννεφα" όπως κάποιοι συνδημότες μας και θα αγωνιστούμε ώστε να υπάρξει "θωράκιση" στα σχολεία με ηλεκτρονικά μέσα καταγραφής αφού εμπιστοσύνη και το χέρι μας στην φωτιά δεν βάζουμε για κανέναν. 

Δεν θα σχολιάσουμε ΤΙΠΟΤΑ από όσα διαβάσαμε αναμένοντας να έχουμε στα χέρια μας τις καταθέσεις των εμπλεκομένων ,και κυρίως δείγματα της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ τους.

Θα τονίσουμε όμως πως ο συγκεκριμένος καθηγητής απέκτησε οργανική θέση στο σχολείο της πόλης μας επί προηγούμενης κυβέρνησης και πως είναι πατέρας δύο παιδιών , και θα καλέσουμε επιτέλους την κυβέρνηση να προχωρήσει στην ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ των εκπαιδευτικών όσες απεργίες και εάν κάνουν αυτοί.

Καλούμε και τους συλλόγους γονέων της πόλης να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση γιατί προφανώς και η Πολιτεία δεν μπορεί να έχει έναν αστυνομικό σε κάθε σχολείο για να βλέπει τι γίνεται.

Ξεκάθαρα λοιπόν και χωρίς υπεκφυγές τασσόμαστε υπέρ της χρήσης καμερών σε δημόσιους χώρους και καλούμε την κυβέρνηση να πράξει ό,τι συμβαίνει στο πιο δημοκρατικό κράτος του κόσμου και μιλάμε φυσικά για τις ΗΠΑ.

Απέναντί μας για ακόμα μια φορά θα συνασπιστούν όσοι έχουν μάθει απλώς να κλαίνε υποκριτικά κάθε φορά που ένα ΚΤΗΝΟΣ εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που το προσφέρει ένα Κράτος που δεν μπορεί άλλο να ανέχεται την ΑΝΟΜΙΑ. 

Ο λόγος που τα ΜΜΕ δεν παίζουν τα στοιχεία του ΚΤΗΝΟΥΣ που ομολόγησε την σχέση του με την 14χρονη είναι ο τυποκτόνος Νόμος Ευάγγελου Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα .

Χρειάζεται έγκριση Εισαγγελέα και έχουμε δει και στο παρελθόν πολλά περίεργα  που σε αυτή την περίπτωση δεν θα συμβούν ,αλλά τα έχουμε δει να συμβαίνουν. Και που φυσικά χρειάστηκε η πίεση των "κακών" δημοσιογράφων για να εκπέσουν στην πράξη.

ΥΓ: Μαθήτριες του σχολείου είχαν ενημερώσει την διεύθυνση του σχολείου αλλά δεν είχαν τα απαραίτητα στοιχεία για να τεκμηριώσουν τις καταγγελίες τους.

Είχαν ενημερώσει όπως ισχυρίζονται για τα χυδαία αστεία του σάτυρου καθηγητή. Ευχαριστούμε τις αρχές για την πληροφόρηση και αναμένουμε την Πέμπτη αφού με όσους επικοινωνήσαμε δεν ΕΙΔΑΝ , και δεν άκουσαν για να γίνουμε πιο αποκαλυπτικοί. 

Και βέβαια έχουν κάθε δικαίωμα να μην είδαν και να μην άκουσαν όταν μιλάνε με τους "κακούς" δημοσιογράφους αλλά φυσικά κατά την δική μας άποψη θα έπρεπε ήδη να έχουν βγει (όχι σε εμάς αλλά στα μεγάλα ΜΜΕ) και η διεύθυνση του σχολείου αλλά και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων , για να πουν όσα ξέρουν ή δεν ξέρουν για την υπόθεση. 

Γιατί το να είναι υπεύθυνος ψυχικής υποστήριξης των μαθητριών ο παιδεραστής  πάει πολύ. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

πΚΠ είπε...

Διώξαμε από τα Σχολεία τους Ιερείς - Πνευματικούς και αναθέσαμε την ψυχολογικήωστήριξη των παιδιών σε ... ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ.
Και που να αρχίσει και η σεξουαλική αγωγή στο Νηπιαγωγείο! Θα πέφτουμε συχνότερα από τα σύννεφα και για πιο φρικτές καταστάσεις.
Ξέρω!
Είμαι σκοταδιστής, ζω στο μεσαίωνα κ.λπ κ.λπ κ.λπ