ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Πρώην υπουργός της ΝΔ συνομιλεί με τον Δημήτρη Μάλαμα και κλείνει παρτούζα με 17χρονη! - Προφανώς και η ΝΔ είναι υποχρεωμένη να δώσει τα στοιχεία του στη δημοσιότητα και να τον διαγράψει και από απλό μέλος της

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Πρώην υπουργός της ΝΔ συνομιλεί με τον Δημήτρη Μάλαμα και κλείνει παρτούζα με 17χρονη! - Προφανώς και η ΝΔ είναι υποχρεωμένη να δώσει τα στοιχεία του στη δημοσιότητα και να τον διαγράψει και από απλό μέλος της


Σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως πως η εγκληματική οργάνωση Μάλαμα - Παπαχρήστου  θα δημιουργούσε τριγμούς στο πολιτικό σκηνικό. Βέβαια στην Ελλάδα της μιζέριας πολλά ακούγονται και μετά γράφονται στο χιόνι! Όμως σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει γερό χτύπημα στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ γιατί αφορά και τα συμφέροντα σύμμαχης χώρας. Και υπάρχει υλικό από πολύ νωρίτερα πριν αναλάβει η ΕΥΠ  να κόψει τον "γόρδιο" δεσμό κοινών νταβατζήδων με φορείς του Κράτους. 


Ο "επιχειρηματίας" Δημήτρης Μάλαμας κινούνταν λοιπόν ως μαφιόζος και είχε άκρες εκμεταλλευόμενος κάθε ανθρώπινο πάθος. Το γεγονός πως ακόμα και σήμερα υποστηρίζουν αυτό το ΤΕΡΑΣ είναι γιατί δεν είχαν πέσει θύματα της πολλαπλής εγκληματικής του δράσης που έφτασε να κλονίσει τις σχέσεις μας με κράτος που πάντα ήταν και είναι στο πλευρό μας. 

Η νόμιμη λοιπόν καταγραφή της ΕΥΠ είναι μεταξύ πρώην υπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά (ας πρόσεχες Πρόεδρε  ) και στον φερόμενο ως αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης Δημήτρη Μάλαμα 

Δ.Μ Έχω ένα παρτουζάκι 17 χρόνων να σου φύγει το μυαλό, για το ξύλο που θέλει δεν φαντάζεσαι.

Πρώην υπουργός: Εμφάνιση, φωτογραφία.

Δ.Μ :Θα σ’ το στείλω τώρα… Πώς το είδες;

Πρώην υπουργός: Καλό, αλλά πολύ έκφυλο.

Δ.Μ : Ρε μαλάκα, 17 χρόνων είναι.

Πρώην υπουργός: Δεν είναι…

Δ.Μ : Ακούς τι σου λέω εγώ; Πάει σχολείο.

Πρώην υπουργός: Καλό είναι.

ΔΜ: Τέτοια παρτούζα δεν έχω κάνει. Τώρα είναι στη Λιβαδειά με τον πατέρα και τη μάνα της, μόλις γυρίσει θα το κανονίσουμε να κλείσεις ένα δωματιάκι να μας επισκεφτεί.

Το διαβαθμισμένο έγγραφο της ΕΥΠ 
Προφανώς και δεν βαραίνει μόνο αυτό το τον πρώην υπουργό της ΝΔ. Είναι πολλά και το όνομα του θα γίνει πρωτοσέλιδο είτε το θέλουν στην κυβέρνηση είτε όχι αφού με πολλές αποφάσεις του έχει πάει αντίθετα στα κοινά μας συμφέροντα με φίλη και σύμμαχο χώρα.

Τραγικό και το γεγονός πως ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει το όνομα του το αποκρύπτει κάτι που προφανώς συμβαίνει γιατί σύμφωνα με την νομοθεσία μας δεν πρόκειται για ποινικό αδίκημα.

Η 17χρονη δεν θεωρείται ανήλικη! και προφανώς περιμένουν όπως και πολλοί δημοσιογράφοι να του αποδοθεί άλλη κατηγορία όπως π.χ  διευκόλυνση εγκληματικής οργάνωσης για να τον κρεμάσουν όπως φυσικά και του αξίζει για χίλιους λόγους στα "μανταλάκια".

Το πως μπήκε στην κυβέρνηση Σαμαρά θα γίνει γνωστό όταν μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει γνωστό και  το όνομα του.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως το έγγραφο της ΕΥΠ (σε φωτοτυπία αλλά με αριθμούς διαβάθμισης) είναι γνωστό σε όλες και όλους τους αστυνομικούς συντάκτες και όχι μόνο .

Άρα όποιος το αγνοεί απλώς δεν υπηρετεί το δημοσιογραφικό λειτούργημα αλλά τους μπράβους και τους διεφθαρμένους της ΕΛ.ΑΣ που ήταν και παραμένουν πολλοί.

Η σεξουαλική εκμετάλλευση μιας 17χρονης δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει ανεκτό από κανέναν άνθρωπο και προφανέστατα τέτοια "άτομα" δεν έχουν καμία θέση στη ΝΔ αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Σε οποιοδήποτε άλλο δυτικό κράτος ήδη θα έπαιζε η τηλεφωνική σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα. Αλλά εδώ είπαμε είμαστε η τελευταία ΣΟΒΙΕΤΙΑ της Ε.Ε . Εάν και Κολομβία των Βαλκανίων μας ταιριάζει καλύτερα με όσα θα ακούσετε μέσα στο καλοκαίρι.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: