ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τι ακριβώς είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης για τον πρώην υπουργό της ΝΔ που φέρεται να κλείνει παρτούζα με 17χρονη με τον αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης - Τι διαδίδουν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Τι ακριβώς είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης για τον πρώην υπουργό της ΝΔ που φέρεται να κλείνει παρτούζα με 17χρονη με τον αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης - Τι διαδίδουν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ



Επειδή τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν δύο μέρες μετά να αναπαράγουν δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη σχετικά με την υπόθεση που αποκαλύφθηκε από την ΕΥΠ ακούστε τι ακριβώς έχει πει ο υπουργός και τι λένε τα τρολάκια του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο χρόνο 2:02 τον ρωτάει ο δημοσιογράφος Γιώργος Μελιγγώνης και ο υπουργός ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ πως δεν έχει θέση στη ΝΔ ένας τέτοιος άνθρωπος εάν ισχύουν όσα έχουν βγει στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. 

Να προσθέσουμε πως έχουμε πρώτη φέρει το θέμα στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ καταδικάζοντας απερίφραστα τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου.

Δείτε σχετικά εδώ για να διαβάσετε και τον διάλογό του με τον φερόμενο ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης Δημήτρη Μάλαμα. 

Τα τρολ διακινούν αυτό το βίντεο που και εδώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει πως τέτοια άτομα δεν έχουν θέση στη ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: