ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στον Παναγιώτη Κόκλα για την ξεκάθαρη δημόσια θέση που πήρε

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Μπράβο στον Παναγιώτη Κόκλα για την ξεκάθαρη δημόσια θέση που πήρε



Για ακόμη μια φορά ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας κ. Παναγιώτης Κόκλας μας ξαφνιάζει ευχάριστα. Στο μείζον θέμα της αποπλάνησης ανηλίκου που συνέβη στην πόλη μας ( κάποιοι άλλοι υποψήφιοι στοχοποιούν τους δημοσιογράφους που προσπαθούν να φωτίσουν με το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ την υπόθεση μιλώντας για κοράκια!) πήρε ξεκάθαρη θέση.


Συγκεκριμένα μετά τον δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιώργο Χατζηδάκη που βγήκε στο Mega από την πρώτη μέρα έχουμε τώρα και μια πιο ουσιαστική κατά την ταπεινή μου άποψη τοποθέτηση του γραμματέα του δήμου μας για το θέμα. Όχι πως ο δήμαρχος ήταν κακός αλλά να εμείς τον θέλαμε πιο δυναμικό στο να τονίσει πως η διοίκηση δεν θα αφήσει και στο μέλλον να συμβεί (ό,τι περνάει από το χέρι της ) κάτι ανάλογο.

Ο Παναγιώτης Κόκλας λοιπόν έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και το κοινοποίησε και σε ομάδες της πόλης μας ότι:

"Ντροπή και Αίσχος. Γνωρίζεις για τον παιδόφιλο καθηγητή και δεν μίλαγες ; Δεν κατήγγειλες; Είσαι το ίδιο ανθρωπόμορφο κτήνος όπως και αυτός. Σου αξίζει η ίδια ποινή φυλάκισης. Δεν αναφέρομαι μόνο στους καθηγητές αλλά και σε όσους άλλους γνώριζαν αλλά  σιωπούσαν."

Αυτά για τις υπόλοιπες παρατάξεις που αναλίσκονται σε δελτία τύπου κατηγορώντας τη διοίκηση για διάφορα θέματα ( πολλές φορές και φανταστικά ) και την δεδομένη στιγμή ΣΙΩΠΟΥΝ για να μην στεναχωρήσουν τους θύτες . Αυτά προς την ώρα αναμένοντας να ξεπεραστούν τα νομικά τερτίπια του δικηγόρου του δράστη της ασέλγειας ανηλίκου για να μπορούμε νόμιμα να μιλήσουμε και με ονόματα.

Σε κάθε περίπτωση εμείς θα μιλήσουμε με ονόματα και ας το έχουν  καλά υπόψιν τους όσοι τώρα μας λοιδορούν.

Γιατί βέβαια ο δράστης χωρίς μάσκα και με πλήρη στοιχεία θα οδηγήσει σε νέες καταγγελίες αφού η εν γένει συμπεριφορά του στο σχολείο ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: