ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν σταμάτησαν να μας στέλνουν mail για τον Chris Papadopoullos - Κύριε Πανταζόπουλε συμφωνείτε με τις αθλιότητες του κ. Παπαδόπουλου ;

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Δεν σταμάτησαν να μας στέλνουν mail για τον Chris Papadopoullos - Κύριε Πανταζόπουλε συμφωνείτε με τις αθλιότητες του κ. Παπαδόπουλου ;


Δεκάδες mail μας στέλνουν αναγνώστες μας σχετικά με τον υβριστή μας Χρήστο Παπαδόπουλο. 

Ο άνθρωπος που αμφισβητεί την αποδεδειγμένη δημοσιογραφική μας πορεία είναι ένας συνδημότης μας που βρέθηκε από αναπληρωματικό μέλος του ΠΑΟΔΗΛ προτεινόμενος από την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" του Βασίλη Βαλασόπουλου να ορίζεται από τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο τον Δεκέμβριο του 2019 βλέπε σχετική απόφαση εδώ ως συντονιστή όχι των χυδαίων επιθέσεων εναντίον μου αλλά για ......
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
10)Ο κος Παπαδόπουλος Χρήστος για μαζικό άθλημα τένις Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. και τη συνεργασία με τον Α.Ο.Α.Η. (Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ηλιούπολης).

Βέβαια δεν γνωρίζουμε εάν κατέχει ακόμα αυτή την θέση του συντονιστή αλλά εμείς προφανώς και δεν είμαστε διατεθειμένοι να υβριζόμαστε από κολαούζους της νέας διοίκησης Χατζηδάκη. 

Για τους λόγους αυτούς ζητούμε από τον κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο πρόεδρο ΠΑΟΔΗΛ να μας πει εάν συμφωνεί με τις ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ του υβριστή μας εάν ΟΧΙ τον καλούμε να τον απομακρύνει από την θέση του . Εάν έχει ήδη φύγει απλά γλιτώσαμε και εσείς και εμείς από τον "συντονισμό" του. 

ΥΓ: Αυτό ήταν βέβαια το εύκολο θέμα για εμάς . Μας έστειλαν και άλλα που θα μας πάρουν καμία 15αρια μέρες για να τα "δέσουμε" και να τα κάνουμε ρεπορτάζ ή να τα πετάξουμε εάν δεν ισχύουν. 

Γιατί ό,τι γράφεται σε εμάς είναι είδηση. 

Άρα ασχολιόταν τόσο καιρό με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο κ. Παπαδόπουλος δεν γνωρίζουμε αφού από κεντροαριστερές δημοτικές παρατάξεις αναζητούσε και έπαιρνε άμισθες θέσεις. 



Δείτε και τις επιλογές της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" (πίνακας με Παπαδόπουλο αναπληρωματικό μέλος πάνω ακριβώς)  για να καταλάβετε πως κατάφερε από το 32% του πρώτου γύρου των εκλογών του 2019 να τις χάσει και πως σήμερα "κλονίζεται" γιατί προφανώς μάζευε τους πάντες χωρίς να γίνεται καμία ιδιαίτερη αξιολόγηση. Σήμερα πληρώνει για αυτή την επιλογή της και όχι μόνο. Ας ελπίσουμε να αλλάξουν ρότα γιατί πλέον η μείζονα αντιπολίτευση είναι βαθιά διχασμένη. 

ΥΓ1: Μη ρωτήσετε τι σχέση έχει ο κ. Παπαδόπουλος με το τένις και την αντισφαίριση εμένα αλλά αυτούς που τον επέλεξαν . Για να πετάει "λάσπη" καλώς είναι και για τα "μπαλάκια" του τένις που φεύγουν εκτός γηπέδου ίσως φανεί χρήσιμος ,  αλλά μάλλον του βάζουμε δύσκολα.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: