ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και το "πάρτι" αποκαλύψεων ξεκινάει από τον δήμο Βύρωνα

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Και το "πάρτι" αποκαλύψεων ξεκινάει από τον δήμο Βύρωνα

Ο εκλιπών Δημήτρης Μάλαμας φερόμενος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης 

Επειδή θα αρχίσουν πάλι τα γνωστά από τα "παπαγαλάκια" για τα  προσωπικά δεδομένα ξεκαθαρίζουμε πως πρόκειται για ΝΟΜΙΜΗ ηχογράφηση της ΕΥΠ που ατυχώς ακόμα και για την κυβέρνηση την έχουν πολλά δημοσιογραφικά γραφεία.



Πάμε λοιπόν, είναι στο πλαίσιο της εξάρθρωσης της εγκληματικής οργάνωσης των Δημήτρη Μάλαμα και Σπύρου Παπαχρήστου (σύμφωνα πάντα με την πλήρη και τεκμηριωμένη έκθεση που έχει συντάξει η ΕΥΠ) . Βάζουμε και τους κωδικούς για όσους καταλαβαίνουν από το διαβαθμισμένο έγγραφο καθώς και τους τέσσερις πρώτους αριθμούς του κινητού τηλεφώνου που παρακολουθείται .

Η υπόθεση αφορά πως γίνεται το νταλαβέρι με τις λαϊκές αγορές για το οποίο υβριστήκαμε πριν μήνες χυδαία από τάχα θιγόμενο που ήθελε και αυτός βέβαια εάν και ακραίος να μας κάνει μαθήματα "Δημοκρατίας" . Σε εισαγωγικά γιατί προφανώς και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την Αστική Δημοκρατία την οποία εμείς ασπαζόμαστε. Το βάζουμε σήμερα για συγκεκριμένο λόγο που θα αποκαλύψουμε εάν και εφόσον δούμε πως το θέμα "κολλάει" στις Δικαστικές Αρχές, γιατί τελικά η "τύχη" ή μάλλον η τεχνολογία έκαναν την δουλειά τους.

S.N. 3/9/16 22:59 Εισερχόμενη από 6936….


Ο Γ. Γ. Συνομιλεί με τον Π. Κ. (?)

Ο Π. ξεκινώντας με τη φράση «σου χω έτοιμη δουλειά, μη μιλάς καθόλου!» του αναφέρει την περίπτωση ενός παραγωγού από τη Κρήτη, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα με σκοπό να δουλέψει στη λαϊκή αγορά του Β. και κάποιος αντιδήμαρχος του Β., ονόματι Π., για να τον εξυπηρετήσει του ζήτησε να χρηματιστεί 2000 ευρώ. Ο παραγωγός είναι πρώην αστυνομικός και ζήτησε από τον Π. να στήσουν επιχείρηση με προσημειωμένα χαρτονομίσματα για να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω. Ο Π. δέχτηκε και τον παραπέμπει στον Γ. Ο παραγωγός όμως δεν είναι σίγουρος ακόμα αν θέλει να το κάνει. Ο Γ. είναι πρόθυμος να ασχοληθεί με την υπόθεση, αν το αποφασίσει ο καταγγέλλων. Ο Π. σχολιάζει: «το θέμα είναι ότι αυτός που ζητάει τα λεφτά ή Αντιδήμαρχος είναι ή κανένας Υπουργός από πίσω… τέλος πάντων, θα σου πω από κοντά».

Ακολουθεί ο διάλογος:


Γ: Με την θεότητα μίλησες; Εντάξει;

Π: Στη Νάξο δεν είναι;

Γ: Δε μίλησα και δε ξέρω

Π: Στη Νάξο είναι.

Γ: Καλά, εμείς να βρεθούμε να πιούμε έναν καφέ. Αύριο; Μεθαύριο;

Π: Όποτε έχεις εσύ κενό. Κατ’ αρχήν εμείς μένουμε δίπλα, αλλά και με το κρι κρι άμα είναι να βρεθούμε να φάμε κάτι.

Γ: Ότι κανονίσετε είμαι μέσα. Είτε με το κρι-κρι είτε οι δυο μας, ότι θες.

Π: Αύριο αν έρθει αυτός και θέλει θα σε πάρω να μιλήσουμε.

Γ: Ότι και να είναι εγώ θα είμαι εδώ, μη σε απασχολεί.

Π: Κοίτα, αυτό άμα γίνει, θα πάρει μεγάλη τέτοια, γιατί είναι κομβικό το πρόσωπο.

Γ: Το πρόσωπο που τα απαιτεί;

Π: Ναι.

Γ: Βύρωνα είναι;

Π: Ναι. Δε ξέρω αν τον ξέρεις… πως μου το όνομά του… Π.!

Γ: Κανένας Αντιδήμαρχος θα είναι.

Π: Είναι και διευθυντής πολιτικού γραφείου κάποιου(... )

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: