ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διαμαρτυρία για άνιση μεταχείριση από την διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης κάνει ο πρόεδρος Υπαίθριων Εμπόρων κ. Μέλλος

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Διαμαρτυρία για άνιση μεταχείριση από την διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης κάνει ο πρόεδρος Υπαίθριων Εμπόρων κ. Μέλλος


Δημόσια καταγγελία για άνιση μεταχείριση από την διοίκηση του δήμου μας κάνει ο πρόεδρος Υπαίθριων Εμπόρων κ Σταμάτης Μέλλος . 



Συγκεκριμένα γράφει : Στο δήμο Ηλιούπολης υπάρχει κορονοϊός για την εμποροπανήγυρη των Αγίων Αναργύρων . Για την Έκθεση στην κεντρική πλατεία όχι όμως.

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...

Τι κάνει νιάου -νιάου στα κεραμίδια;

Φιλοξενούμε την καταγγελία του που φυσικά είναι δίκαιη ως προς το σκέλος της άνισης μεταχείρισης μεταξύ κλάδων επαγγελματιών.

Περιμένουμε από την δημοτική αρχή να αιτιολογήσει την απόφασή της . Και φυσικά καλούμε και τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας να πάρουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση για το θέμα.

Ευελπιστούμε πως αρχικώς ο κ. Αραμπατζής που έχει μιλήσει πολλάκις ( όλα τα παρακολουθούμε και δεν έχουμε εμμονές με κανέναν) για αλά καρτ εφαρμογή της νομιμότητας από την νέα διοίκηση θα δει θετικά το θέμα και θα το φέρει και σε δημοτικό συμβούλιο ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης " Η Πόλη που Θέλω" και βέβαια καλούμε και τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις "Πρώτα η Ηλιούπολη" , "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ.ο.κ να ενδιαφερθούν για έναν κλάδο επαγγελματιών που έχει υποστεί πολλά και από πολλές διαφορετικές κυβερνήσεις και όχι μόνο τώρα λόγω covid-19.

Εμείς θα έρθουμε σε επαφή με τον κ . Σταμάτη Μέλλο για να μάθουμε περισσότερα και φυσικά θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

ΥΓ: Προφανώς ως μέσο δεν υιοθετούμε τα "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη" όχι πως έχουμε την τοπική αυτοδιοίκηση για "Αγίους" -το αντίθετο και το έχουμε γράψει πολλάκις φορές άλλωστε ,αφού η ΔΙΑΦΘΟΡΑ στους ΟΤΑ συνέβαλε αποφασιστικά στο να χρεοκοπήσει η χώρα , αλλά θέλουμε να αποδεικνύουμε με στοιχεία την οποιαδήποτε ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 

Τα έχουμε γράψει ,μας ξέρετε άλλωστε όπως και τον αγώνα μας για να καταργηθεί ο Νόμος Ευάγγελου Βενιζέλου τάχα προστασία των προσωπικών δεδομένων αλλά στην ουσία για προστασία κάθε ανομίας , και πάντα για το καλό της κοινωνίας και της πληρέστερης ενημέρωσής σας.

Γιατί άμα ο κ. Μέλλος ( τον οποίο δεν γνωρίζω ) μας γνώριζε μερικά χρόνια πριν, θα είχε λυθεί ο "γρίφος" της αδικίας.

Απλά και  με τα μέσα που χρησιμοποιούσαμε στις εκπομπές "Ζούγκλα" και "Κίτρινος Τύπος" θα καταγράφαμε  αυτά τα λεφτά (που αναφέρει ο κ. Μέλλος εάν υπήρχαν βέβαια ) και για τον λόγο αυτό μας σταμάτησαν με ένα κατάπτυστο και τυποκτόνο νομοθέτημα.

Έχουμε ακόμα "όπλα" όμως και αυτό ας το γνωρίζουν καλά εχθροί και "φίλοι".

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: