ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Καλές οι αντιγραφές αλλά να μην ξεχνάμε πως η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και αυτό βέβαια αφορά όλες τις παρατάξεις που απλώς καταδίκασαν χωρίς να προτείνουν κάτι άλλο

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Καλές οι αντιγραφές αλλά να μην ξεχνάμε πως η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και αυτό βέβαια αφορά όλες τις παρατάξεις που απλώς καταδίκασαν χωρίς να προτείνουν κάτι άλλο

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 

Τελικά μας διαβάζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσος Ευσταθίου . Μπορεί να σιωπά για θέματα που αφορούν την παράταξή του και αναδεικνύουμε αλλά μας διαβάζει. Δεν εξηγείται αλλιώς πως ερμήνευσε σωστά αυτό που του  είχαμε γράψει ("κλεμμένο" είναι δεν είναι δικό μας) πως " Ο Φασισμός θεραπεύεται με διάβασμα και ο ρατσισμός με τα ταξίδια". Αυτό σχετικά με τις ρατσιστικές επιθέσεις δύο υποψηφίων της παράταξής πριν δύο και ..εβδομάδες. Τι έκανε λοιπόν ;


Όπως βλέπετε παρακάτω πήρε λάθος βιβλίο για το δικό μας θέμα αλλά του βγήκε χρήσιμο σε δελτίο τύπου που εξέδωσε γιατί κάτι "έπρεπε" να πει για την "πειραματική" πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Ειρήνης. Πήρε το "Ανθρώπινες πόλεις " του Δανού συγγραφέα Jan Gehl και αντέγραψε ό,τι θεωρούσε πως "κόλλαγε" στο θέμα. Αλλά μάλλον πολύ θεωρητικό και εκτός θέματος το αποτέλεσμα.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 

Δείτε την ανακοίνωσή του


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Εμένα προσωπικά μου άρεσε η ανακοίνωση αλλά πολύ θεωρητική κάτι που δεν ενδείκνυται για πολιτικά πρόσωπα . Άλλωστε η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού.

Πάντως ας συνεχίσει έτσι  μήπως ανακαλύψει και το βιβλίο που θα τον οδηγήσει από το να απαλλαγεί από τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους που δημόσια παίρνουν ρατσιστικές θέσεις και ένας μάλιστα έφτασε και στο σημείο να ανεβάσει  παλιότερα (2015) και το "πουλί της Χούντας " στον λογαριασμό του  στο facebook. 

Σήμερα ο ίδιος εξακολουθεί να θεωρεί πως ο Θεός τιμώρησε τον Σόϊμπλε για την αναπηρία του!

Κάποιοι άλλοι βέβαια βρίσκουν πιο εύκολα να "κλέβουν" από τα κομματικά δελτία τύπου αλλά αυτά στην πορεία αφού αφορούν άλλους.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 

Εμείς από την πλευρά μας του προτείνουμε να διαβάσει το θεατρικό έργο "Ρινόκερος" του Ευγένιου Ιονέσκου που θα τον βοηθήσει να καταπολεμήσει τον κομφορμισμό που είναι βασική απειλή για την Αστική μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι διάχυτος στην πόλη μας.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: