ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η Διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ και οι γόβες μπαλαρίνες της Δημοτικής Αστυνομίας !

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Η Διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ και οι γόβες μπαλαρίνες της Δημοτικής Αστυνομίας !


Απόλυτα εξοπλισμένη η Δημοτική μας Αστυνομία δίνει την καθημερινή της μάχη κατά της παραβατικότητας. Μιλώντας με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ για το φλέγον θέμα διαφθοράς που έχει ανακύψει (έρευνα ΕΥΠ 2015-2017) μου αποκάλυψε πως απόστρατος αξιωματικός είχε στήσει από ό,τι φαίνεται μπίζνες και με την τροφοδοσία γυναικείων παπουτσιών ακόμα και σε ΟΤΑ.
Γόβες μπαλαρίνες ας πούμε σε διάφορους δήμους της χώρας μας, σε τιμές σχεδόν εξευτελιστικές για να ξεπλένει "μαύρο χρήμα" από άλλες δραστηριότητες. Καθώς τις επόμενες ώρες αναμένονται συλλήψεις επιχειρηματιών που είχαν οικονομικές δοσοληψίες με το παράνομο κύκλωμα διεφθαρμένων της ΕΛ.ΑΣ που είχε ως αρχηγούς τον Σ.Π και Δ.Μ (και οι δύο έχουν δολοφονηθεί) αναμένω με ενδιαφέρον το ακουστικό υλικό που παρόλο που κάποιοι προσπαθούν να μην δημοσιοποιηθεί η κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη μετά από σχετική απόφαση της Εισαγγελίας Διαφθοράς να διανεμηθεί σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας μας.

Ήδη οπτικό υλικό έχει παίξει σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις αποκαλύψεις και μέσω του site της.

Θα σας κρατάνε ενήμερους γιατί είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας αφού πληρώνουμε από την τσέπη μας αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι όπως θα δείτε και εύκολα θα καταλάβετε δεν τιμάνε το λειτούργημα που κάνουν .

Η ασφάλεια των πολιτών και η πάταξη κάθε μορφής εγκληματικότητας είναι για εμάς προϋπόθεση για να λειτουργεί σωστά η Αστική μας Δημοκρατία. Γιατί προφανώς και οι περισσότεροι στην ΕΛ.ΑΣ καταφεύγουν για να προστατευθούν και είναι λογικό πως το Κράτος δεν μπορεί να βάζει τους "λύκους" να φυλάνε τα πρόβατα.

Για ακόμη μια φορά να τονίσουμε το απαράμιλλο θάρρος 1-2 υπαλλήλων της ΕΥΠ που κατάφεραν υπερβάλλοντας εαυτούς να οδηγήσουν  ενώπιον της Δικαιοσύνης διεφθαρμένους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Τελικά οι εσωτερικοί έλεγχοι δεν οδηγούν πουθενά και χρειάζεται πάντα η βοήθεια της ΕΥΠ για να γίνει επιτέλους κάτι στο θέμα ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

Ας τους αφήσουν να δράσουν και αλλού αφού άλλωστε πλέον μετά το κατάπτυστο και τυποκτόνο νομοθέτημα του Ευάγγελου Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα το 2001 είναι και οι μόνοι που μπορούν να κάνουν ηχογραφήσεις και τα στοιχεία αυτά να γίνονται δεκτά από τα Ελληνικά Δικαστήρια.

ΥΓ: Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης θα πρέπει κάποια στιγμή να δει το τι συμβαίνει με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ γιατί έκαναν ό.τι μπορούσαν για να απαξιώσουν τις τηλεφωνικές καταγραφές της ΕΥΠ στην παραπάνω περίπτωση. Ίσως ο ανασχηματισμός φέρει κάποιο άλλο πρόσωπο αφού δεν φαίνεται να τα πηγαίνει καλά ο πρώην υπουργός κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: