ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Εμείς τα είχαμε γράψει από το Ιανουάριο του 2019 αλλά μάλλον κάποιοι κάνουν πως δεν θυμούνται

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Εμείς τα είχαμε γράψει από το Ιανουάριο του 2019 αλλά μάλλον κάποιοι κάνουν πως δεν θυμούνται



Επί εποχής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ακόμα είχαμε λύσει τον "γρίφο" που τάχα ταλάνιζε πολλούς στην πόλη μας.  Πως δηλαδή παρουσιάζονταν διάφορα συκοφαντικά κείμενα σε ιστολόγια της πόλης μας εναντίον καταξιωμένων ή μη συνδημοτών μας . Στη δεύτερη κατηγορία βάζω τον εαυτό μου μην παρεξηγηθώ από τον κ. Μωραίτη που συνεχίζει τον ανέξοδο αγώνα του να ασχολείται με το πρώτο σε επισκεψιμότητα τοπικό ΜΜΕ. Και φυσικά για ακόμη μια φορά θα αρχίσει τα πως τον "αδικούμε".  Δεν πειράζει μπορεί να καταφύγει στη Δικαιοσύνη μαζί με τα δικά του θύματα που είναι πραγματικά και όχι κατά φαντασίαν όπως ο ίδιος υποψήφιος δήμαρχος.



Συνέχισε μπαράζ δημοσιευμάτων από τα ιστολόγια έως ότου η δική του έμμεση εμπλοκή τον ανάγκασε να επικοινωνήσει μαζί μου από τηλέφωνο που είχε αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως τάχα κινητό της Κικής Παρασκευά! 

Πρόσωπο σε μένα παντελώς άγνωστο αλλά φαντάζομαι "γνωστό" στους δεκάδες συνδημότες μου που την "τιμάνε" με την διαδικτυακή τους φιλία στο facebook!

Με το πρόσωπο αυτό που μάλλον γνωρίζει, συνομίλησε προσφάτως  και η κ. Γωγώ Τσακογιάννη για να της υποδείξει πως να κάνει την δουλειά της.

Παρόλο την τηλεφωνική μας επικοινωνία ο κ. Μωραίτης συνέχισε να ισχυρίζεται πως απλώς γνωρίζει αλλά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ιστολόγιο που έχει δημιουργηθεί στην Google με mail που τον ταυτίζει , με ip που επίσης τον ταυτίζει ως άτομο που αναρτά  στο συγκεκριμένο ιστολόγιο  και κυρίως με mail που έχει σταλεί από τον Μάρτιο του 2019 στο mail σύνδεσης με το εν λόγω ιστολόγιο από την μητρική  εταιρία της Google με έδρα τις ΗΠΑ και τους καλούσε να αλλάξουν τις ρυθμίσεις απορρήτου στο ιστολόγιό τους κάτι που οι "φωστήρες"  αγνόησαν.

Το γεγονός πως ο κ. Μωραίτης ελέγχει πλήρως  το ιστολόγιο "Η ΘΕΣΗ" επιβεβαιώνεται και από επιχειρήσεις που άθελά τους έμπλεξαν σε μια "ασήμαντη" περιπέτεια που ατυχώς για αυτούς κόστισε ακριβά.

Ζητάμε συγγνώμη για τις "παράπλευρες" απώλειες αλλά ατυχώς για τους Μωραίτηδες η κυβέρνηση άλλαξε και δεν εκτιμάει και πολύ τον αντιμνημονιακό οχετό τους.

Το θράσος τους είναι πως συνεχίζουν και συνδέονται στον ιστολόγιο με παρακάτω κοινό προφίλ


Ενώ παράλληλα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το mail ilioupolitikovima@gmail.com σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Θεωρούν προφανώς πως η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος υπό την νέα της διεύθυνση αφού ένας πρώην επικεφαλής της όπως διαβάσατε και σε εμάς χθες παραπέμπεται για παράβαση καθήκοντος θα είναι "αλληλέγγυα" στον αγώνα τους για να "ξεβρωμίσει" η πόλη!

Αυτά προς το παρόν και λυπούμαστε που καλοκαιριάτικα μπήκαμε στη διαδικασία να γίνουμε άθελά μας "απολογούμενοι" για τις αθλιότητες που αναρτά "Η  ΘΕΣΗ" του κ. Μωραίτη στο διαδίκτυο.

Τους αφιερώνουμε και το παρακάτω άρθρο (κάντε κλικ εδώ)  για να προστατεύουν τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ενώ ενημερώνουμε τις "φίλες" και τους "φίλους" μας πως ο συγχρωτισμός έστω και διαδικτυακός με το παρακάτω προφίλ θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην δική μας επικοινωνία.



Και κάποια "επικά" ποσταρίσματα του κ. Μωραίτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook





Απλά για να καταλαβαίνει και ο κόσμος ( το ξέρει ήδη) ποιοι ακριβώς μας υβρίζουν στερούμενοι μονίμως επιχειρημάτων. 

ΥΓ: Το να παρέχεις συμβουλές σε αντικείμενο που δεν κατέχεις στο δήμαρχο της πόλης μας Γιώργο Χατζηδάκη ( ευτυχώς χωρίς μισθό γιατί τότε θα ήταν πιο σοβαρό το θέμα) και παράλληλα να συμφωνείς με εμετικά κείμενα που αμφισβητούν την αποδεδειγμένη επαγγελματική μου πορεία είναι σαν να προκαλείς την τύχη σου. Γιατί αρκούσαν μόνο μερικά τηλεφωνήματα για να αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας το ψέμα σου. Γιατί προφανώς και η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν μπορεί να μείνει κρυφή από κάποιον που υπηρετεί επί 25 συναπτά έτη την ερευνητική δημοσιογραφία. Δεν πειράζει μαθήματα ζωής είναι αυτά αφού ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: