ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια οφειλόμενη απάντηση στον Στέλιο Κούλογλου

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Μια οφειλόμενη απάντηση στον Στέλιο Κούλογλου



Πληροφορηθήκαμε πως με ανάρτηση του σε  site  επιρροής  του ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου θεωρεί συκοφαντικό για τον ίδιο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Αποκαλύψεις" το οποίο υπέγραφε ο ιδιοκτήτης αυτού του ιστολογίου.

Ένα ρεπορτάζ που είχε γίνει θέμα σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας μας εκείνη την περίοδο και που ανέλυε με αποδεικτικά που υπάρχουν τα ποσά τα οποία είχαν στοιχίσει οι εκπομπές του Στέλιου Κούλογλου στον Έλληνα φορολογούμενο.

Αφού τον ενημερώσουμε πως εμείς δεν είμαστε ΑΝΩΝΥΜΟΙ και πως είχαμε το δικό μας ιστολόγιο με ονοματεπώνυμο το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για την περίοδο που μας αναφέρει πως συκοφαντήθηκε τάχα  ΑΝΩΝΥΜΑ να τον παρακαλέσουμε αφού ξέχασε επί 4,5 χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ να "καθαρίσει" τα κακώς κείμενα να βγει και να πει ΔΗΜΟΣΙΑ τι ακριβώς στοιχεία έχει εναντίον μας , αφού προφανώς και δεν μας αγγίζουν οι ασυναρτησίες που παρουσιάζει στο ρεπορτάζ του.

Όσον αφορά τα χρήματα που μας στοίχισε υπάρχουν και δεν μας αφορά πόσα πήρε η εταιρία παραγωγής και πόσα έμειναν στην δική του τσέπη. Τον πληρώνουμε και τώρα ως Έλληνες φορολογούμενοι και περιμένουμε από έναν Ευρωβουλευτή να οδηγεί στη Δικαιοσύνη υποθέσεις διαφθοράς και όχι με "ευχολόγια" και συκοφαντίες να προσπαθεί να μας πει πως μας έκανε και χάρη που ήταν στην ΕΡΤ. 

Τώρα εάν ο ίδιος θεωρεί πως τα 25.000 ευρώ το επεισόδιο που στοίχιζε η εκπομπή του είναι λίγα ας το κρίνουν αυτοί που το διαβάζουν. Επειδή είμαστε και "αμερικανάκια" αλλά δεν μας παρακολουθεί λόγω ιδεολογίας και λόγω έλλειψης χρόνου να του πούμε πως σε κανένα μεγάλο δίκτυο των ΗΠΑ οι εκπομπές του θα στοίχιζαν ούτε τα μισά χρήματα από τα 300.000 ευρώ που αναφέρει στο ρεπορτάζ του.

Άλλωστε οι τηλεθεατές τον έκριναν αρνητικά με χαμηλές τηλεθεάσεις αλλά ευτυχώς για εκείνων όχι οι ψηφοφόροι. Τέλος να του αναφέρουμε επειδή μπερδεύεται μέλη της ετερόκλιτης συμμαχίας που φαντάζεται πως τον στοχοποίησε δεν είχαν καν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους.

Τέλος να του τονίσουμε πως αντίστοιχα ρεπορτάζ είχαν και άλλα ΜΜΕ την εποχή εκείνη αλλά μάλλον  το μυθιστόρημα που ήθελε να γράψει του έβγαινε έτσι και όχι με όσους έχει αγαστές σχέσεις.

Σε κάθε περίπτωση τον ευχαριστούμε που μας έδωσε για ακόμη μια φορά να καταλάβουμε τι εστί "ηθικό" πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Το να πετάς λάσπη εκεί που δεν κολλάει προφανώς δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ζήσει ως συνεργάτες στις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου  για χρόνια ο οποίος μας τιμάει ακόμα με την φιλία του.

Αυτά προς το παρόν αφού σε μερικές μέρες συμπληρώνονται 10 ολόκληρα χρόνια από την στυγνή δολοφονία του φίλου και συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια από τα ΚΤΗΝΗ της Σέχτας Επαναστατών που φυσικά διαβάζοντας και την προκήρυξή τους δείχνουν να συμφωνούν με τις αηδίες Κούλογλου και να απαξιώνουν όσα υπηρέτησε και πλήρωσε με την ΖΩΗ του ο Σωκράτης. 

Ακόμα μας χωρίζουν ελάχιστες θέσεις εμάς ως ιστολόγιο και το δικό σας site αλλά προφανώς η διαφορά μας στα οικονομικά είναι πολύ μεγαλύτερη και όχι βέβαια υπέρ εμού.

Γιατί η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ είναι το πιο ενδιαφέρον επάγγελμα αλλά όχι προσοδοφόρο για όσους υπηρετούν αρχές και αξίες. Μάλλον για αυτό και εσείς την εγκαταλείψατε ακριβώς την στιγμή που έπρεπε.

ΥΓ: Την περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή προσωπικά την έχω κριτικάρει ΔΗΜΟΣΙΑ άπειρες φορές, με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς αλλά δίκαιους κατά την γνώμη μου. Τον κ. Ρουσόπουλο ούτε καν  τον γνωρίζω εσείς ήσασταν στην ΕΡΤ επί εποχής του ......

Σταύρος Μαρίνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: