ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η μεγαλύτερη ζημιά γίνεται πάντα από "κολλητούς" σου

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Η μεγαλύτερη ζημιά γίνεται πάντα από "κολλητούς" σου


Σε αυτή την ζωή τα δυνατότερα "χτυπήματα" τα τρως από ανθρώπους που δηλώνουν πως σε αγαπάνε. Βλέπετε τους εχθρούς τους όσοι έχουν (εμείς δεν είχαμε ποτέ εχθρούς που να μπορούσαν να μας βλάψουν) τους γνωρίζεις.



Έτσι τον ρόλο της ηθικής απαξίωσης μας ανέλαβαν "αναγκαστικά" όσοι έπιναν νερό στο όνομά μας. Επί 10 σχεδόν χρόνια είχαμε την "τύχη" να περιτριγυριζόμαστε από τέτοιους. Ίσως και πιο πριν αλλά τότε δεν μας ένοιαζε , γιατί πάντα σε νοιάζει κάτι όταν αντιληφθείς τον κίνδυνο. 

Σκιές εμείς δεν έχουμε και φυσικά δεν είμαστε από αυτούς που "πέφτουν από τα σύννεφα" όπως ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Χατζηδάκης που βγήκε χθες σε μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο να μιλήσει για το θέμα με τον καθηγητή- παιδεραστή της πόλης. 

Ένα θέμα που μας έκανε πάλι βούκινο στο πανελλήνιο. Βλέπετε σε αυτή την πόλη είναι πολλοί αυτοί που δεν βλέπουν , δεν ακούνε , βρίζουν τους δημοσιογράφους και "πέφτουν από τα σύννεφα" όταν κάποιος ιδεολογικός τους σύντροφος έρχεται αντιμέτωπος με την Ελληνική Δικαιοσύνη . 

Μια Δικαιοσύνη που δεν έχει ασκήσει ακόμα καμία δίωξη για την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια και που ανέχεται σωρεία συκοφαντικών δημοσιευμάτων από δήθεν "αγωνιστές" που παλεύουν για ένα πιο "δίκαιο" κόσμο και σπιλώνουν την μνήμη του. Τα περισσότερα συκοφαντικά δημοσιεύματα προέρχονται από σελίδες που κινούνται στο χώρο της αριστεράς. Φαίνεται βρήκαν στην κατάπτυστη προκήρυξη της "Σέχτας Επαναστατών" υλικό να υιοθετήσουν αβασάνιστα. Ο Φασισμός της Σέχτας βρήκε οπαδούς σε μια κοινωνία που πάντα ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους!

Βλέπετε ο νεκρός δεν μπορεί να μιλήσει για να υπερασπιστεί την υστεροφημία του και κυρίως η ανικανότητα των διωκτικών αρχών αλλά και της Δικαιοσύνης να διαλευκάνει μια δολοφονία δημοσιογράφου που έγινε θέμα σε όλα τα διεθνή δίκτυα δίνει "τροφή στα συμφέροντα" που η δημοσιογραφική του πένα έθιξε να συνεχίζουν να λασπολογούν.

Μαζί τους προφανώς και οι φανατικοί των τάχα συστημικών ΜΜΕ της χώρας μας που "πνίγουν" τάχα τις ΦΩΝΕΣ τους. Φωνές που μιλάνε για ΒΙΑ , αποθεώνουν το ΜΙΣΟΣ, και με σαθρά επιχειρήματα προσπαθούν να πείσουν τους πολλούς για μια "επανάσταση" που θα οδηγήσει σε μια νέα κοινωνία περισσότερο άδικη και ΚΑΘΟΛΟΥ δημοκρατική.

Άλλωστε τα πρότυπα τους έχουν δοκιμαστεί και αποτύχει δημιουργώντας εκατομμύρια θύματα σε όλο τον κόσμο. Όμως αυτοί επιμένουν να μας πουλάνε ως ΛΥΣΗ τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους.

Το μήνυμα των λασπολόγων βέβαια δεν απευθύνεται στον αείμνηστο αλλά σε όσους απέμειναν να υπηρετούν το δημοσιογραφικό λειτούργημα βάζοντας πάνω από αυτό κάθε προσωπικό τους συμφέρον. .Το αφήνω εδώ γιατί δεν θέλω να σας κουράσω , υποσχόμενος πως μέχρι την επέτειο της δολοφονίας του Σωκράτη  θα γίνω ποιο σαφής.

Άλλωστε η περίοδος ευνοεί την κάθαρση και για τον λόγο αυτό ήδη όσοι δεν την επιθυμούν άρχισαν να γράφουν για μπόχα και δυσωδία που απειλεί το πολιτικό μας σύστημα και την Δημοκρατία μας.

Οι ανακοινώσεις αυτές γίνονται από κόμματα όπως το ΚΚΕ που δεν σέβεται φυσικά καμία Αστική Δημοκρατία αλλά παλεύει χρόνια για να την ανατρέψει, αλλά ατυχώς και από άλλους φορείς.

Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ απειλεί την Δημοκρατία μας και όχι οι αποκαλύψεις . Για αυτό ας συμβάλει σε αυτό και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που θυμήθηκε 10 χρόνια μετά τον Σωκράτη  , αλλά και άλλοι βουλευτές των κομμάτων τώρα που αποκαλύπτεται το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

ΥΓ: Οι έρευνες των αρχών ήταν τόσο "πρόχειρες" κάτι που αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα αφού 10 χρόνια μετά οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας παραμένουν ασύλληπτοι. Και οι ηθικοί συνεχίζουν να μιλάνε όπως και η "Σέχτα Επαναστατών" για δημοσιογραφικό κόσμο που είναι ένας κουβάς γεμάτος σκατά από τον οποίο οι δήθεν επαναστάτες "άδειασαν" ένα μέρος του.

Οι οπαδοί της ένοπλης ΒΙΑΣ αναμένουν την συνέχεια του "θεάρεστου" έργου τους και όλοι εμείς οι υπόλοιποι υποσχόμαστε πως ΔΕΝ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ στον Φασισμό τους και θα απαιτούμε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες στην ΕΛ.ΑΣ για να "καθαρίσει" και να έχει καλύτερα αποτελέσματα. Γιατί είναι εμφανής η πλήρης αποτυχία των ερευνών της σε αυτή την δολοφονία και όχι μόνο. Η κατάθεση της συζύγου του προφανώς δεν εκτιμήθηκε όπως και όσων έσπευσαν να καταθέσουν για να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: