ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ανύπαρκτοι θεωρούν πως θα ασχοληθούμε με το no data συκοφαντικό ιστολόγιό τους

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Οι ανύπαρκτοι θεωρούν πως θα ασχοληθούμε με το no data συκοφαντικό ιστολόγιό τους


Όσο και να προκαλούν οι πουτ@νες εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε σε διάλογο με την ανυπαρξία τους ,ήδη έχουμε ενημερώσει την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό του κατόχου της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ιστολογίου τους (εάν και γνωρίζουμε ήδη από την Google ) σε πιο ονοματεπώνυμο έχει καταχωρηθεί ,  και  θα έχει την ίδια τύχη με αυτό που με την αποφασιστικότητά του "γκρέμισε" ο νυν Αντιδήμαρχος Αποστόλης Στασινόπουλος. 

Γιατί εκτός από συκοφάντες οι τζάμπα πατριώτες είναι και απόλυτα δειλοί για να αναλάβουν τις ευθύνες τους . Ανώνυμα δημοσίευαν ένα σωρό αθλιότητες για Αντιδημάρχους της προηγούμενης διοίκησης αλλά και για τον μακαρίτη φίλο και συναγωνιστή Δημήτρη Παρρά. Και έτσι ασχοληθήκαμε και εμείς πρώτη φορά με τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. Το Ηλιουπολίτικο Βλήμα ,άλλαξε όνομα και πάλι τα ίδια σαν να μην έμαθαν απολύτως τίποτα τα ανθρωποειδή.

Προφανώς και συνάδελφοί μας δεν είναι γιατί δεν κατέχουν κανένα πτυχίο . Ούτε καν δημοτικό δεν έχουν βγάλει άρα σε δημοσιογραφική σχολή δεν πήγαν ποτέ. Απαραίτητη προϋπόθεση θα ήταν να έχουν τελειώσει ένα Λύκειο. Έστω και ιδιωτικό για να μάθουν να μιλάνε.  Δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους σε κανένα δημοσιογραφικό ΜΜΕ της χώρας μας  επομένως αυτά ας τα αφήσουν για αλλού. Να τα πει η Κούλα  στους δυο-τρεις "ψεκασμένους" υποστηρικτές της μονίμως μη υποψηφιότητας του "Μεσσία" που καλό θα ήταν να παραμείνει μακριά από την δημοκρατική πόλη μας που δεν ανέχεται τον ΦΑΣΙΣΜΟ του.

Γιατί στην ουσία πίσω από άλλους πάντα κρύβεται και σπάνια γράφει κάτι ο ίδιος για κάτι .

Όσο για την "Κούλα" του, θα έχει την τύχη όλων  όσων προσπάθησαν να μας θίξουν γράφοντας ανώνυμα τις ανοησίες τους . Από καταγγελίες τέτοιες έχουμε χορτάσει από στοιχεία δεν βλέπουμε να κοινοποιεί κανείς μήπως και καταλάβουμε και εμείς τι ακριβώς κάνουμε λάθος.

Οι καιροί άλλαξαν και οι λασπολόγοι δεν αντιμετωπίζονται πλέον από εμάς όπως στο παρελθόν . Τα Google analytics να βγάλουν αυτοί για να γελάσουμε ,εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να το κάνουμε όλοι μας ξέρουν και κανείς δεν αμφισβητεί την επισκεψιμότητά μας. 

Άλλωστε εάν μέτραγαν στην alexa.com τα δικά μας χτυπήματα ή "πληρωμένα" σίγουρα τα διαδικτυακά μέσα γνωστών επιχειρηματιών δεν θα έβλεπαν την πλάτη του site protothema.gr που είναι το πρώτο αυτή την στιγμή διαδικτυακό μέσο της χώρας μας.

Θα μας κάνουν σε λίγο zougla.gr με τις αναίτιες επιθέσεις τους που έχουν ως  στόχο να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από ό,τι συντελείται . Γιατί σίγουρα αυτό το κείμενο θα το διαβάσουν πιο πολλοί από το άρθρο με τις τηλεφωνικές που αποκαλύπτουν ένα ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

Αυτά προς το παρόν ας συνεχίσουν να "αυτοϊκανοποιούνται" ,   εμείς ως γνωστόν είμαστε δημοσιογράφοι έχουμε βήμα και μηνύσεις δεν κάνουμε αφού δεν θεωρούμε πως πιστεύει κανείς τις ανοησίες τους.

Απαντάμε απλώς για να μην θεωρεί κανείς πως φοβόμαστε τον "Μεσσία" και τους 3-4 νοητικά καθυστερημένους που τον ακολουθούν ή "δουλεύουν" για εκείνον.

Πολύ πουτ@να η Κούλα πάντως που θεωρεί πως έχει και πατριωτικές απόψεις. Και βγήκε στην μοναδική ομάδα που ακόμα την παίζει να μας δυσφημίσει. Βασικά μαθήματα ηθικής μας κάνουν τελευταία όλοι οι "κατατρεγμένοι". Ας το προσέξουν αφού ως γνωστόν διαβάζουν πάντα λάθος το ό,τι συμβαίνει στην πόλη.

ΥΓ: Όποιος θέλει να κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στο προηγούμενο ιστολόγιο τους (αλλά και σε αυτό που σε λίγο θα έχουμε τα στοιχεία του κατόχου του κινητού με το οποίο λειτουργεί) έχουμε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον κάτοχό του (εννοούμε για το προηγούμενο)αφού προφανώς και εμείς δεν περιμένουμε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ερευνήσει και να το κάνει, αφού  έχουμε από την μητρική εταιρία άμεσα ό,τι πληροφορία ζητήσουμε. Βέβαια και τι να πάρεις από κάποιον που δεν διαθέτει ΤΙΠΟΤΑ.  

Ειλικρινά λυπόμαστε που έστω και μια φορά συνομιλήσαμε με αυτά τα "σκουπίδια".

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: