ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έλεος μας βλέπουν ..... Έδωσαν σε site μηδαμινής επισκεψιμότητας όσα και στο Notia.gr!

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Έλεος μας βλέπουν ..... Έδωσαν σε site μηδαμινής επισκεψιμότητας όσα και στο Notia.gr!


1240 ευρώ πήρε από την ιδιωτική εταιρία στην οποία ανέθεσε το μοίρασμα των χρημάτων της καμπάνιας για τον covid-19 το παραπάνω site. Προφανώς την άποψη της Κικής Παρασκευάς πως μετράνε τα google analytics  είχαν και στην εταιρία που ανάθεσε η κυβέρνηση να μοιράσει το χρήμα!



Το παραπάνω site που δεν κάνει πάνω από 300 pageviews την ημέρα γιατί βέβαια την alexa.com αμφισβητούν όσοι και τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού ή της Γιουβέντους ή της Ρεάλ ή ακόμα και του Παναθηναϊκού μας  ( αρκετοί δηλαδή "ψεκασμένοι" τυφλωμένοι από την άγνοιά τους) πήρε όσα και το αξιόλογο site Notia.gr του δημοσιογράφου Γιώργου Φρίμη. 

To Notia.gr έχει χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες και κάνει ρεπορτάζ στεναχωρώντας κάποιους δημοτικούς άρχοντες που είχαν μάθει αλλιώς. Μάλλον για αυτό και "τιμωρείται" παίρνοντας τόσα όσα και οι διαδικτυακά ανύπαρκτοι.



Δεν έχω λόγια για τον κ. Πέτσα και όχι μόνο , αναμένοντας έναν σαρωτικό ανασχηματισμό μπας και δεν δούμε ξανά τέτοια καραμπινάτα ρουσφέτια. Μπορεί να ματαιοπονώ αλλά βέβαια δεν θα είμαι από αυτούς που θα σιωπήσουν. 

Την άλλη φορά κ. Πέτσα δώστε και 500 ευρώ στην ιστοσελίδα "ΛΑΣΠΗ" πατώνουν στην alexa.com αλλά έχουν καλά Google Analytics ,βλέπετε ο αντιμνημονιακός τους αγώνας και η πατριδοκαπηλία τους έχει τεράστια απήχηση. Και μετά ξύπνησαν τα χαζοχαρούμενα και άρχισαν πάλι τα εμετικά κείμενα για τους δημοσιογράφους.

Άλλωστε "πουλάνε" αφού είπαμε για τα πάντα φταίει ο δημοσιογράφος που καταγγέλλει την υποκρισία τους και τον έκδηλο ρατσισμό τους. Χθες μας ενημέρωσαν πως είναι και υπέρ της ανεξάρτητης Καταλονίας . Τραγέλαφος πραγματικός η θέση τους στον πολιτικό χάρτη!

Καλός μόνος όποιος γράφει "αγιογραφίες" σε ανθρώπους με μηδενική αξία. 
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: