ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η υποκρισία περισσεύει στο θέμα που ανέδειξε ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασίου αλλά θέλουμε να πιστεύουμε όχι από πρόθεση - Και επειδή η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού ας ρωτήσει για όλες τις παραχωρήσεις του ΠΑΟΔΗΛ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Η υποκρισία περισσεύει στο θέμα που ανέδειξε ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασίου αλλά θέλουμε να πιστεύουμε όχι από πρόθεση - Και επειδή η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού ας ρωτήσει για όλες τις παραχωρήσεις του ΠΑΟΔΗΛ



Ερωτά την διοίκηση του  ΠΑΟΔΗΛ ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θανάσης Αθανασίου γιατί παραχωρεί με ευτελές τίμημα σε ιδιώτη για 30 μέρες το  ανοιχτό δημοτικό θέατρο της πόλης μας.



Σωστά ερωτά εάν του απαντήσουν οι διοικούντες   για να τους φέρει πράγματι σε "δύσκολη" θέση και να μην πορεύεται υποκριτικά αλλά καθαρόαιμα δεξιά (ελπίζουμε να μην τον ενοχλεί η "ταμπέλα" είναι μόδα οι "ενεργοί" και οι απολιτίκ) ας ρωτήσει και με τι τίμημα παραχωρούνται στα ιδιωτικά σωματεία της πόλης μας  για δεκαετίες και όχι μόνο από την παρούσα διοίκηση οι αθλητικές εγκαταστάσεις που διαχειρίζεται το νομικό πρόσωπο ΠΑΟΔΗΛ.

Διαφορετική άποψη αφού θέλει απόλυτη Σοβιετία με τα τιμήματα που δίδονται έχει μόνο η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ( αφού εμείς με κανέναν δεν έχουμε εμμονές) . Ούτε φυσικά με τους κομμουνιστές της πόλης τους οποίους βέβαια μονίμως θα καλούμε να μην υπηρετούν τον κόκκινο φασισμό.

Επειδή θεωρούμε πως ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θανάσης Αθανασίου θα το κάνει ( δεν έχει κάτι να χάσει  άλλωστε παρά μόνο να κερδίσει όσον αφορά τους πολλούς) θα αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση της διοίκησης του ΠΑΟΔΗΛ που είχε υποσχεθεί πως θα βάλει "τάξη" στις παθογένειες του Οργανισμού  προεκλογικά ,για να μην είναι μονίμως στο "άρμεγμα" κρατικού χρήματος δηλαδή του δικού μας. 

Για να μην παρεξηγηθώ από τον κ.  Θανάση Αθανασίου ή από κάποιους άλλους αδέξιους -δεξιούς να τονίσω πως και εγώ θεωρώ πως το τίμημα των 100 ευρώ για κάθε μέρα χρησιμοποίησης του ανοιχτού θεάτρου της πόλης μας είναι εξευτελιστικό. Και θα έγραφα και άλλα που δεν γράφονται έως ότου αποδειχτούν.

Και θα είχαν αποδειχθεί εάν ο τυποκτόνος Νόμος Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα δεν "αφόπλιζε" από βασικά εργαλεία τον δημοσιογράφο.

Γιατί προφανώς και κανένας επιχειρηματίας όσο ασχολείται με τα "θεάματα" δεν θα έλεγε πως δωροδοκεί και πως το τελικό τίμημα δεν είναι το αναγραφόμενο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. 

Επομένως καλό το ερώτημα του δημοτικού συμβούλου κ. Θανάση Αθανασίου ας τολμήσει αυτός αλλά και η παράταξή που ανήκει να το επεκτείνουν και να ρωτήσουν ΣΥΝΟΛΙΚΑ  αυτό που εύλογα ρωτάνε  όλοι οι δημότες της πόλης μας. Δηλαδή γιατί γίνονται όλοι ΤΖΑΜΠΑ μάγκες με τις δομές του δήμου μας;

Τότε και ο "κακός" δημοσιογράφος Σ.Μ θα πει πως δεν μου αρέσει ο τρόπος που αντιπολιτεύονται αλλά σε αυτό , αυτό και αυτό το θέμα έχουν απόλυτο ΔΙΚΙΟ. 

Άλλωστε την δική μας απαξίωση θέλουν όλοι όσοι δεν θέλουν να απαντούν σε ενοχλητικά ερωτήματα. 

Θα βάλουμε λοιπόν και την ερώτησή του γιατί είναι για εμένα προσωπικά προς την σωστή κατεύθυνση. Και επειδή φίλος μου παραπονέθηκε δικαιολογημένα πως αγνόησα ακόμη μία και του εξήγησα πως έπρεπε να απαντήσω σε όσους με θίγουν θα μπει και αυτή προσεχώς .

Δείτε όλη την ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Θανάση Αθανασίου προς τον ΠΑΟΔΗΛ κάνοντας κλικ εδώ 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: