ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό..

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..



  • Καινούργιες ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Άντε να ανακοινώνονται γιατί έως τις δημοτικές εκλογές μεσολαβεί ένας χρόνος και κάποιους από αυτούς δεν τους γνωρίζουν παρά μόνο οι κολλητοί τους. Αυτό σημαίνει πως έχουν δουλειά να κάνουν εάν φυσικά θέλουν να εκλεγούν και όχι να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια. Με τον νέο εκλογικό νόμο οι δημοτικοί σύμβουλοι μειώνονται από τους 41 που έχουμε σήμερα και γίνεται προσπάθεια ο νόμος αυτός να αλλάξει και να παραμείνουν έως έχουν. Θεωρούμε πως η κυβέρνηση θα τους κάνει το χατίρι άλλωστε οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αλλά και της διοίκησης δεν πληρώνονται εάν δεν αναλάβουν έμμισθες θέσεις Αντιδημάρχων , προέδρων ή αντιπροέδρων ΝΠΔΔ ή δεν γίνουν έμμισθοι σύμβουλοι του εκάστοτε δημάρχου. Βέβαια πάντα υπάρχουν τρόποι να πληρωθεί κάποιος ΜΑΥΡΑ αλλά επειδή υπάρχουν ακόμα αφελείς που θεωρούν πως ζούμε σε "κοινωνία αγγέλων" δεν θέλουμε να τους ταράξουμε κυριακάτικα και να πέσουν από τα ροζ συννεφάκια τους. 

  • Σπουδαία ομάδα η Κηφισιά και δύσκολο το έργο του "Ήλιου" σήμερα. Το γράφουμε για να το γνωρίζουν όσοι πάνε σήμερα στο γήπεδο για να ενισχύσουν την ομάδα μας και κυρίως για να μην απογοητευθούν όσοι και όσες θεωρούν πως οι ομάδες "χτίζονται" από την μια μέρα στην άλλη. 

  • Ο Ευάγγελος Μαρινάκης ανακάλυψε πως τον παρακολουθούσαν ή για να ακριβολογούμε παρακολουθούσαν τον πρόεδρο του Άρη κ. Καρυπίδη και μέσω αυτού και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού! Τώρα βέβαια εάν τους παρακολουθούσαν ίσως έχουν λόγους για να ανησυχούν και σίγουρα όπως σας είχαμε γράψει εδώ και καιρό ο δημοσιογραφικός όμιλος Μαρινάκη δεν επιθυμεί την παραμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη θέση του πρωθυπουργού. Τότε κάποιοι μας αμφισβήτησαν αλλά εμείς τους θυμίζουμε πως ο χοντρός έδινε "βιβλία" στον Αλέξη Τσίπρα και παλιότερα και το μόνο που τον "σώζει" είναι οι άριστες σχέσεις που διατηρεί διαχρονικά με τον Αμερικανικό παράγοντα. Όμως στο περιβάλλον του υπάρχουν και κάποιοι ρωσόφιλοι και έτσι άρχισαν και για αυτόν τα προβλήματα αφού δεν μπορείς να έχει δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Δεν κινδυνεύει ο εφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης αλλά θα "ροκανιστεί" το περιβάλλον του και είτε τους αφήνει στην τύχη τους είτε πέφτει μαζί τους! Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη το έχουμε γράψει δεν πρόκειται να είναι πρωθυπουργός μετά τις βουλευτικές εκλογές παρά μόνο εάν η ΝΔ πάρει αυτοδυναμία κάτι που για εμάς δεν παίζει! Όσοι πιστεύουν σε θαύματα εξακολουθούν και έχουν τέτοιες αυταπάτες! 


  • Ο Άρης Σπίνος διαβάζουμε πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Ο δημοσιογράφος με την πολυετή εμπειρία στην πολιτική από τα έξω ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί καλύτερα και να μην κάνει αυτό το βήμα. 


  • Με την ακροδεξιά δεν τελειώσαμε όσο και εάν δεν βλέπουν το πρόβλημα τα μεγάλα ΜΜΕ ή για να ακριβολογούμε δεν το αναδεικνύουν στο βαθμό που θα έπρεπε. 


  • Ό,τι και να φτιάξουν σε ένα χρόνο σε αυτή την πόλη δεν θα πείσουν όσους έχουν αποφασίσει να τους καταψηφίσουν στις δημοτικές κάλπες του 2023. Και επειδή το ξέρουν έχουν σκεφτεί πως η μόνη σωτηρία τους για να δουν και πάλι θέσεις ευθύνης είναι η διεύρυνση με υποψηφίους αμφιβόλου ποιότητας και κυρίως ηθικής. Θα ηττηθούν εάν συνεχίσουν να μαζεύουν πολιτικά πτώματα που δεν μπορούν να γράψουν σωστά ούτε το ονοματεπώνυμό τους. Και βέβαια αυτές οι επιλογές της διοίκησης δεν περνάνε απαρατήρητες από όσους εδώ και καιρό έχουν το νου τους να πηδήξουν από το "καράβι" λίγο πριν βουλιάξει! 

  • Δεν ξέρω εάν είδατε το νέο χορτάρι στο γήπεδο της πόλης μας και εάν μάθατε ποτέ πόσο στοίχισε στη διοίκηση του δήμου μας η ανάπλαση αυτή. Πηγαίνετε σήμερα να το δείτε από κοντά και να δείτε και την αγαπημένη μας ομάδα στο πρώτο της δύσκολο βήμα στο να κρατηθεί στην επαγγελματική κατηγορία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: